Nyheder og SamfundKultur

Sociale infrastruktur

Et sæt af aktiviteter, der bidrager til en omfattende udtryk for menneskets personlighed i processen med at identificere deres behov i at yde forskellige typer af tjenester - det er en social infrastruktur. Definition af dette koncept er bygget på eksistensen af disse former for menneskelig aktivitet, de har brug for at imødekomme efterspørgslen efter arbejdskraft og materiel forsyning.

Der er flere tilgange til at løse den interne konstruktion og klassificeringen af dele, der omfatter den sociale struktur. Den grundlæggende tilgang overvejer tre funktionelle mål blokke:

1) De socio-politiske og kulturelle aktiviteter, som omfatter uddannelse, videnskab, kunst, aktiviteter inden for medier og kultur.

2) at bevare og genoprette borgernes sundhed - sundhed, sport, turisme og miljøbeskyttelse.

3) De offentlige tjenester - boliger og kommunale tjenester, handel og offentlig transport.

De funktioner, der udføres af den sociale infrastruktur, bestemmes af de mål om økonomisk udvikling af hele samfundet: at opnå ligestilling i samfundet og harmonisk udvikling af den menneskelige personlighed. Af disse er den vigtigste og mål er:

1) skabe betingelser for progressive tendenser i samfundet;

2) produktion af en arbejdsstyrke, der kunne opfylde de høje kvalitetskrav i samfundet og produktion niveauer;

3) den korrekte anvendelse af arbejdskraft ressourcer;

4) at tilvejebringe behagelige levevilkår for befolkningen;

5) bevarelse og forbedring af den fysiske sundhed i samfundet;

6) effektiv udnyttelse af fritid.

Social infrastruktur sigter primært til den fulde udvikling af den menneskelige personlighed i færd med at tilfredsstille sine åndelige, kulturelle og husholdning behov. Social infrastruktur - er en aktivitet, der forsøger at tage hensyn til de vigtigste mål for den offentlige politik, der skal forbedre levestandarden for de mennesker, deres trivsel og lang levetid, dannelsen af en sund og aktiv i alle nationale økonomiske generation industrien. Her først og fremmest, tænde for løsningen af boligproblemer, afskaffelse af kommunale lejligheder, tilfredsstillelsen af menneskelige behov i boliger kvalitet, som er konstant stigende, samt at øge kvaliteten af samfundet som helhed, dvs at skabe kulturelle levebrød mennesker. Desuden er det nødvendigt at overvåge de miljømæssige betingelser for liv og arbejde, for at øge professionalismen hos arbejdere i alle erhverv, skabe social sikring for hele befolkningen, for at tilfredsstille samfundets behov i de nødvendige varer og tjenesteydelser, og samtidig forbedre solvensen af befolkningen.

I øjeblikket er en stor skala bliver selvfinansierende sociale ydelser til befolkningen. Dette tyder på, at efterspørgslen efter tjenester-baserede velfærd planen ikke er opfyldt korrekt. Dette sker som følge af en reduktion i budgettet institutioner fordelagtige tjenester for befolkningen som følge af reduktionen af de offentlige udgifter til vedligeholdelse af faciliteter, som omfatter en del af den sociale infrastruktur.

Institutioner og organisationer, der er på omkostningsberegning og modtager en selvstændig indtægt, budgetmæssige tilskud forudsat at inddrive de manglende overskud til balance omkostninger og erhvervsindkomst. Dette behov statstilskud oftest forårsaget af ønsket af organisationer til at opretholde eksisterende efterspørgsel efter ydelser eller etablerede politik prisfastsættelse af betalte sociale og kulturelle tjenester, såsom teatre, biografer mv

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.