SundhedMedicinsk turisme

"Akbuzat" sanatorium. Republikanske psyko-neurologisk sanatorium for børn i Ufa

I dag, ikke kun forældre, men også regeringen i vores land begyndte at være særlig opmærksom på alt, med hensyn til børns sundhed. Dette er ikke overraskende. Efter alle, børn - vores fremtid, så interessen for at de er sunde, er det forståeligt. Derfor er mange børns sanatorium bygget i det område af Rusland. Det er ingen undtagelse og Bashkiria. Der er også meget intensivt på at hjælpe den yngre generation at blive behandlet for mange sygdomme, herunder en meget tidlig alder. Dette hjælper meget, og selve karakteren af regionen. Bashkiria klima er perfekt til børn og unge kan behandles og har en pause i lokale sundhedscentre. Mange af dem er i en tilstrækkelig afstand fra de store byer. Men selv dem, der er bygget nær byerne, så meget som muligt væk fra skadelige industrielle anlæg og er i skovene eller på bredden af floder eller søer. En af disse sundhedsinstitutioner er et sanatorium "Akbuzat" (Ufa).

beskrivelse

Den sanatorium ligger i nærheden af hovedstaden i Bashkiria. Dets fremragende beliggenhed er med til at genoprette sundhed i unge patienter. Som et resultat af en fusion mellem to neuropsykiatriske statsinstitutioner, blev "Husari" og "RYABINUSHKA" sanatorium "Akbuzat" oprettet. Adresse resorts - Ufa distrikt, landsbyen Uptino, Honning Street, Bygning 16. Det er en offentlig institution beliggende i departementet Sundhedsministeriet, har en kapacitet på tre hundrede femogtredive senge. Folk kommer her med deres forældre behandlede børn fra tre til fjorten år.

Scenic skov, hvor der er første og andet kammer, er omkring tredive kilometer fra hovedstaden i Bashkortostan. landsby
Uptino kendt for sin fremragende miljø. Tredje Division bygget på bredden af floden Ufimka, nær landsbyen Maksimovka.

Sanatorium "Akbuzat" (Uptino) gentagne gange hædret med forskellige grader af Bashkortostan regering. I konkurrencen "Det bedste kurstedet Den Russiske Føderation" var særlig markant incitament diplom.

Kørselsvejledning

I børnenes sanatorium "Akbuzat" (Ufa) kan nås med tog. Stå af ved "Yumatovo" station, i de dage efter ankomsten, vejen frem, kan du fortsætte med bus resorts. Resten af rejsende nødt til at komme i "Akbuzat" selv sanatorium. Dette kan gøres på personbiler på den føderale hovedvej Moskva - Chelyabinsk, tænde Uptino landsby eller med bus # 344, ridning fra Ufa til "Yumatovo" station. I sanatorium "Akbuzat" kan nås med taxa №114, kørte væk fra Bank Uralsib.

tjenester

I hele perioden for behandling i sanatorium børn kan deltage taleterapi, psykologisk og specialklasser. Disse er udført baseret på rehabilitering og didaktiske materiale. Det giver patienterne kommer til sanatoriet "Akbuzat" sensorisk værelse.

Lærere og pædagoger af neuropsykiatriske institutioner gennemfører med deres afsnit konkurrencer og quizzer, pædagogiske spil, organisering teaterforestillinger og andre fritidsaktiviteter, ikke kun for børn, men også for ledsagende. Alle disse aktiviteter er rettet mod at udvikle hos unge patienter af sund livsstil og forebyggelse af sociale ydelser. tilpasningsproblemer.

Denne børnenes sanatorium opkaldt efter den guddommelige hest fra Bashkir mytologi. Akbuzat besad uudtømmelig styrke, har han været en pålidelig ven og klog rådgiver, han gjorde alt for at hjælpe dem, der har brug for hans hjælp. At dømme efter de anmeldelser, gøre det samme, og resort personale gøre alt for at genskabe sundheden i deres unge patienter. Dette psyko-neurologiske institution afholdes regelmæssigt filmvisninger, der er en dukketeater, organiseret offentlig præsentation. "Akbuzat" sanatorium opererer rundt. På sin base er en skole for mødre, hvor et særligt program med forældre til syge børn engageret psykologer, talepædagoger og lærere, give dem råd og peger den rigtige retning i uddannelse af deres børn.

placering

De, der kommer til behandling til første og andet rum i sanatorium "Akbuzat", der bor i fire separate sager. I den første, kan den anden og fjerde værelser rumme fire personer. Brusebad og toilet er på gulvet. I det tredje tilfælde numre er også beregnet til fire personer, men i modsætning til de andre, bekvemmeligheden ved at være inde.

I den tredje gren af den udvej, som ligger i nærheden af landsbyen Maksimovka kun dobbelt lejligheder. Hver blok kun to værelser har eget toilet og bad.

Huse i den første og anden gren er ikke indbyrdes forbundne passager. Børns sanatorium i Uptino blev bygget i 2006. For to år siden blev kapital renovering udført i det. Det er blevet fuldstændig renoveret skrog, opdateret møbler og badeværelse.

mad

At dømme efter de anmeldelser, ingen af de andre, og genoprette sundhed i denne institution ikke blive sulten. Spisning i udvej organiseret for en afbalanceret kost menuer. Patienterne spiser seks gange om dagen i spisestuen bygninger.

Behandling, der tilbyder resort "Akbuzat"

Psychoneurological Sanatorium accepterer børn med forskellige sygdomme i bevægeapparatet, sygdomme i nervesystemet, samt børn med borderline mentale og adfærdsforstyrrelser. Her bliver patienterne forudsat omfattende serviceydelser, der opfylder kvalitetsstandarder. Rehabilitering tilbydes af sanatoriet "Akbuzat" i Bashkortostan omfatter både diagnostiske og terapeutiske procedurer. Det er både rå og dynamiske undersøgelser af børn med speciallæger - en neurolog, børnelæge, ortopædisk, oftalmologi, barn psykiater og psykoterapeut. Patienterne kan modtage medicinsk behandling her, samt at deltage i specialundervisning sessioner med specialister - talepædagog, psykolog og lærer-vejleder.

specialisering

Republikansk psyko-neurologisk sanatorium "Akbuzat" udfører genoptræning efter barndommen patologier: central lammelse af forskellige ætiologier, lidelser i nervesystemet perifere system, de traumer traumatiske og organiske CNS læsioner, neuroinfections, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, taleforstyrrelser, syndrom Vertebrobasilar system, benign intrakraniel hypertension, og t. d.

procedurer

Den Bashkir sanatorium "Akbuzat" små patienter får en enorm liste over medicinske procedurer. Det er elektrisk og varme terapi, galvano- og paraffin terapi, lysterapi, massage, urtemedicin, som også omfatter ilt cocktails og urteteer, nåletræ, hav og perle bad, sauna og swimmingpool.

Børn kan gå til destinationen og vibrationer terapi, herunder ultralyd, "ormed" og "Nuga-Best", indånding behandlinger - aromaterapi og speleotherapy, indånding, modtage forskellige typer af massage: lokalisere, klassisk, segmentær eller bindevæv. Det er godt placeret og fysioterapi bestående af gruppe og individuelle lektioner. De fleste patienter, der ordineres terapeutisk ridning - hippoterapi.

yderligere oplysninger

Særlig opmærksomhed i denne sanatorium betales til handicappede børn og børn fra socialt dårligt stillede familier. I de sidste to år her spetszaezdy tilrettelagt for unge patienter, der lider af phenylketonuri og medfødt hypothyroidisme. Analog, der ikke er i nogen kursted i Den Russiske Føderation. Den udvej anvende aktivt fysioterapi, her for første gang blev introduceret metoden til proprioceptive dynamisk korrektion. Den er baseret på arbejdet i de muskler stimuleres af terapeutisk kulør "Adeli". Eksperter mener, at effektiviteten af behandlingen af neurologiske patologier utroligt øger hippoterapi, som er meget udbredt til genopretning af patienter, der kommer til sanatoriet.

"Akbuzat" Uptino - anmeldelser

Mange mennesker kommer til den udvej for børn i anden og tredje gang. At dømme efter de anmeldelser af forældrene, en behandling, der i Bashkir "Akbuzat" få deres børn er virkelig meget effektiv. Mange mødre takke læger og personale for opmærksomhed til deres børn. Separat, i en bedømmelse, markerede fremragende og fantastisk mad. Børn især nyde i spisestuen lækre kager. Afdeling altid ren, sengelinned skiftes hver anden dag.

Jeg må sige, at de positive anmeldelser om at leve i sanatorium "Akbuzat" meget mere end det negative. De fleste af forældrene taler om den psyko-neurologiske etablering som en vidunderlig kursted, hvor deres børn kunne få en meget kvalificeret og, vigtigst af alt, effektiv behandling. En masse positive ord sagde i adressen på lægerne.

Forældre også gerne det sted, hvor resort bygget. Deres børn hver dag, vejrtrækning den friske luft. Især en masse rave anmeldelser vedrører hippoterapi. Børnene nyder virkelig at interagere med hestene og fodre dem. Minder fra dette i lang tid, vil ikke blive slettet fra deres hukommelse. Som for ulemper, nogle forældre ikke lide den manglende dækkede passager mellem bygningerne, samt hvad du har brug for at blive optaget på forhånd for at besøge Correctional værelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.