ComputereUdstyr

Spil rat Logitech Driving Force GT: overblik, opsætning, funktioner og anmeldelser

Spil er opdelt i mange genrer. Der er "Handling", eventyr og rollespil, strategi, og andre. Mange ligesom simulatorer, især for væddeløb, der kræver spilleren af usædvanlig dygtighed og ro. Nøglen til sejr er i deres disciplin, udholdenhed og præcision. Og, selvfølgelig, godt udstyr, eksemplificeret ved Logitech Driving Force GT. Modellen er 900 grader drejning af ratstammen, tilstedeværelsen af feedback-, i fuld størrelse gas og bremsepedaler samt understøtte en flerhed af andre funktioner. Hun debuterede i en officiel spil styretøj Gran Turismo 5. Mens manipulator er specielt skabt til PS3-platformen, kan den bruges med en pc.

Funktioner og systemkrav

Funktionaliteten af modellen er som følger:

 • 24-vejs justering i realtid, hvilket gør det muligt at indstille balancen i bremser, trækkraft og så videre Etc..;
 • tilbagemelding efterligne overflødige og understyring hjul og trækkraft tab;
 • 900-graders drejning af rattet, der efterligner muligheden for rigtige biler;
 • pedal gassen og bremse, giver et realistisk og øjeblikkelig respons;
 • 11-tommer gummibelagt rat med belyst horn;
 • kompatibilitet med de fleste spil til PlayStation 3 og 2;
 • 3-års hardwaregaranti.

Systemkrav

 • Windows 8, 7, Vista eller XP;
 • 20 MB ledig plads på harddisken;
 • tilstedeværelsen af CD-ROM;
 • ledig USB-port.

Udpakning og udstyr

Logitech Driving Force GT tæt pakket inde i en enorm kasse med en stilfuld ny Logitech Gaming logo. Front sætte et stort billede af enheden med modelnavnet og producenten. Også her kan du se ikonet for Polyphony Digital. Det betyder, at rattet er specielt lavet til spillet Gran Turismo 5. Desuden enheden er kompatibel med pc'en. Bagsiden af æsken er der en liste over en flersproget funktionalitet, og på toppen for let transport håndtere forudsat. Driving Force GT er udstyret med et standard sæt af brochurer og en universel strømadapter. Det er klart, at rattet kræver en masse strøm til kraftfuld feedback.

design

Spil rat Logitech Driving Force GT ser godt ud, selv om enheden er næsten udelukkende lavet af plastik, selv basen, gearstangen og pedaler. Men bekymre dig om det ikke skulle være, fordi der i deres fremstilling der anvendes materialer af høj kvalitet. Det ser manipulator cool og giver den samme fornemmelse. Rattet er ganske tung og montage gør indsigelse. Udseendet af den bageste del af instrumentpanelet inspireret af udformningen af racerbiler. Det har en slank og ventilationsåbninger til køling af motoren, giver feedback.

Under styretøj bunden 2 monteret justerbar klemme, der skal sikre en god og stram fastgørelse i mange timer spilsession. Du vil måske bemærke, at fabrikanten ikke engang gider at lave indrykning. Det er i mange gådefuldt. Tja, at basen er flad, og dens tekstur har ikke slibende kvaliteter. Nederst er et stik til AC adapteren og en seriel port til pedalerne. At give ekstra greb manipulator med bordpladen, er det bedre at sætte under det en musemåtte.

Under instrumentbrættet, kan du se logoet Logitech, og et par håndtag til at stramme klemmer. De er lavet af plastik, men gør deres arbejde meget pålideligt. Gearstangen kan vippes frem og tilbage. Det har ikke mere at spille muligheder, men stadig fungerer som det skal. Selvom ligner en løftestang, undtagen stangen er fremstillet af tekstureret plast. Det er fast i den rigtige position afvigelse til højre. 11-tommer hjul er næsten udelukkende fremstillet af støbt gummi. Det er ganske holdbart og solidt, og kan drejes 900 grader inden for en meget minde G25. Dens overflade er tekstureret og har konturer, der efterligner virkelige racing hjul. At røre ved det virker solidt og holdbart, i stand til at modstå mange timers non-stop racing.

Måske er den travleste del af rattet er dens centrum, hvor, sammen med et standard sæt af kontroller knapper Play Station, samt nogle nyttige add-ons. Sidstnævnte omfatter: hornet med GT logo, som lyser et blødt hvidt lys, og direkte under knappen Indstillinger i realtid. For dem, der foretrækker en alternativ metode til at flytte, knappen Logitech 2 leveres på bagsiden af rattet. De arbejder godt, men æstetisk og ergonomisk ikke lykkes på grund af deres lille størrelse. For spil i weekenden, de vil passe, men for dem, der ønsker at have det bedste vil nærme G27 med fuld størrelse skift knapper. USB-kabel, som er meget praktisk, hvis manipulatoren er sat i en afstand fra konsollen eller pc'en.

Stand pedaler Logitech Driving Force GT overholder gulvmontage. Hun er stabil og pålidelig montering af hende, men pedalen synes mere smidigt end de burde. Hvis du ønsker at tilføje ekstra stivhed, er det muligt at give en lille bold eller svamp. På bundfladen af strukturen 4 beliggende gummifødder, ballast, palme tæppe som popper op, når der trykkes bevare det i en skjult position knap. Montering huller til dem, der ønsker at ændre layoutet på pedalerne og installere dem lodret, nej. De svarer til den standard ALA, så det er umuligt. Kabel til at forbinde pedalerne er lang nok, og det er let at udføre under bordet.

Sådan opsættes Logitech Driving Force GT?

Feedback fra brugere, der installation arbejdskraft ikke styre. Du skal bare nødt til at finde et bord, klar til at torturere. Installationen er sikker stramning af de to klemmer. Windows registrerer automatisk rattet når den er tilsluttet, og automatisk kalibrere manipulator. En anden mulighed er at installere Logitech Profiler software, som giver mulighed for en masse spil muligheder. Driving Force GT er tilgængelig i lang tid, så understøtter et stort antal spil, inkl Race Driver: .. GRID, DiRT3, Grid 2, F1 2012, GTR Evolution, Shift 2: Unleashed og mange andre.

spiloplevelse

DFGT brugere er meget imponeret over hans arbejde, især på den feedback handling, som er det stærkeste element i den funktionelle arm. Kantsten, spidser, er hver ujævnheder på vejen godt modelleret integreret motor og præcist overføres til rattet. I spillet kan du føler, når en bil viser det overskydende eller manglende kontrol, eller tab af trækkraft. Dette i sidste ende giver den bedste racing erfaring og en god tid.

I udtalelsen fra ejerne, der brugte robotarmen på en række ruter, er de ikke over for forsinkelser eller døde zoner. Styrestrøm, rattet er i hænderne på naturlig og giver god modstand justerbar gennem den centrale forår. Niveauet af acceptabel støj drivmekanismen så at aflede opmærksomheden fra fornøjelse spillere løb er intet. funktion rotation 900 ° virker fint, men det er for kedelig til daglig brug. Knapper aktiveres med det samme, men at bruge dem under løbet, ud over konfigurationen i realtid, har ikke ofte. Nogle spil, såsom Shift 2: Unleashed, støtte avanceret kontrol, øge realismen i turen og nyde det. I dette tilfælde, at det er nødvendigt manuelt at konfigurere Logitech Driving Force GT rat.

Fordele og ulemper

Ifølge brugerfeedback, fordelene ved den model er: en kraftig feedback-motor, praktisk og præcis styring, robust og pålidelig montage, god værdi for pengene, 3 års garanti og nem installation. Samtidig, gamepad er stadig ikke perfekt. Pedaler selv om arbejdet bare ikke har nok modstand, som om de allerede er slidte. Knapper til at skifte gear på rattet er for lille, så de var nemme at bruge, og kan være et problem, hvis de løb er afholdt på en semi-automatiske indstillinger Logitech Driving Force GT og sporet er meget vanskelig. Ejerne ville foretrække noget gennemføre MOMO eller G27.

konklusion

Til en pris på 100 pounds fordele ved modellen let opveje ulemperne. For et relativt lille gebyr, får brugeren mulighed for at få spændende væddeløb oplevelse. Spil rat er perfekt egnet til dem, der søger en billig manipulator at begynde at dyppe i en verden af racing simulatorer. Logitech Driving Force GT vil give dem alt nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.