ForretningLederskab

Forvaltning af den finansielle stabilitet i virksomheden og planlægning i en ustabil økonomisk udvikling

Betingelserne for ustabilitet af stor betydning er den analyse af, hvordan ledelsen af virksomhedens finansielle stabilitet. Det korrekte valg af modellen afhænger både af den økonomiske forvaltning software firma eller virksomhed og finansiel stabilisering i makro- og mikroøkonomisk plan og økonomisk uafhængighed som helhed.

Finansiel karakteriseret som en tilstand af konti i selskabet, som garanterer dets solvens. Metoder til økonomistyring og finansiel stabilitet bør være karakteriseret ved sådanne parametre, for at opfylde de krav og tendenser på markedet og opfylde behovene i virksomheden.

Finansielle virksomheder stabilisering opnås kun i tilfælde af en kombination af faktorer såsom skabelse af betingelser for eventuel bestemmelse øge mængden af fortjenstgivende produktionsaktiviteter ved konstante vækstrater af fast nettoformue og evnen til at sikre stabil styring af den finansielle stabilitet i virksomheden. Evalueringen af disse parametre giver eksterne analytikere til pålideligt bestemme ressource potentiale i selskabet, at dets udsigter til at evaluere den økonomiske uafhængighed formulere en prognose for den fremtidige udvikling. Statistiske oplysninger viser, at den finansielle stabilitet i en række russiske selskaber er reduceret, da et fald i mængden af aktivitet hurtigt at øge mængden af langsigtede og kortfristede forpligtelser. Årsagerne til dette - virkningen af den globale krise, stigende inflation, en ustabil tilstand skat og kreditpolitik, forringelse af investeringsklimaet i staten. Stabilitet i sig selv, afhænger af den finansielle kapacitet, som igen er bestemt af omfanget af sine egne og lånte midler og lånte midler, hvor selskabet har mulighed for at disponere over.

Årsagerne til den manglende overensstemmelse mellem det rette niveau af finansiel stabilitet, kan være anderledes, men det kan inddeles i:

- strøm - der påvirker modstand. Aktuelle misforhold fortsætter operationelle metoder til finansiel forvaltning;

- strategisk - dem, der påvirker opnåelsen af et passende niveau for den finansielle stabilitet: en fejl i styringen strategi, finansiering politik osv Strategisk uoverensstemmelse kan elimineres ved hjælp af handlinger som justering eller udskiftning med henblik på diversificering, forvaltning af den finansielle stabilitet i virksomheden gennem oprettelse af de nye organisationsformer.

Finansiel bæredygtighed - er en kompleks kategori, der kan karakteriseres som en specifik tilstand af økonomien, effektiviteten af deres indsættelse og brug, som giver udvikling af alle segmenter af erhvervslivet. Finansiel stabilitet viser økonomiske forbindelser, som udgør den finansielle mekanisme i vedvarende bevægelse af den socioøkonomiske udvikling.

Økonomiske problemer er nu i de fleste virksomheder er tvunget til at generere nye former for virksomhedsorganisation. En af de måder, der kan hjælpe til at opretholde en stabil position i selskabet, er en fleksibel finansiel planlægning og effektiv forvaltning af den finansielle stabilitet i virksomheden, som er en del af den finansielle planlægning.

En vigtig forudsætning for dannelsen af planlægningen modellen skal være udvikling af unified planlægningsdokumenter i virksomheden, etablering af alle deltagere i processen med dannelsen af fælles regler, kontrol og analyse af planer og ledelse.

Øge fleksibilitet og smidighed af finansiel planlægning vil hjælpe med samling af flere finansielle planer (scripts) på de angivne kriterier effektivt, hvorved risikoen for misligholdelse planer eller overdrevne afvigelser fra deres virkelighed på ydeevne.

For at styrke forholdet og balance mellem de forskellige planer, er det nødvendigt at foretage en tilpasning af den årlige finansieringsplan på ikke mindre end en gang hver 30 dage. Det er også vigtigt at sammenligne den årlige plan med operationelle planer og resultaterne af deres gennemførelse.

En opdeling af planlægningsprocessen i separate moduler væsentlig grad vil forenkle processen med dannelse og gennemførelsen af planen, samt proces kontrol over dens gennemførelse.

Overgangen til moderne metoder til styring af finansielle ressourcer, implementering og brug af specialiserede automatiserede styrings- og planlægningssystemer, vil give mulighed for en multi-dimensional finansiel planlægning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.