Nyheder og SamfundVejr

Egypten i september: vejret. Vejret, lufttemperaturen i Egypten i september

Ved lov, hver arbejdstager sætte en obligatorisk årlig ferie. Og det er fantastisk! Det er kun i de fleste organisationer, mange arbejdere, og alle ønsker at slappe af i løbet af sommeren. Fra de første dage af det nye år i personaleafdelingen bliver rigtig kamp: alle forsøger at vinde et par varme denechki dog, at du kan bruge på stranden, men ikke i et indelukket kontor. I denne spændte situation, der er konflikter, der holder i måneder, ødelægger relationer i teamet og har en negativ effekt på arbejdsprocessen som helhed.

Før du indgå unødvendige argumenter med kolleger, er vel en tanke værd: er det ikke bedre at tage en ferie i efteråret, for at gå til Egypten i september? Vejret på denne tid af året ikke værre, men takket være den friske Middelhavet brise, der selv fyrre graders varme overføres nemt. Du vil spare en stor sammenhæng med kolleger og samtidig besøge den berømte udvej på den mest hensigtsmæssige tidspunkt.

klima Egenskaber

Egypten behager turister for sine strande hele året rundt. dette betyder dog ikke, at vandet og lufttemperaturen er altid den samme. Desuden varierer vejrforholdene afhængigt af det område af landet.

Generelt er vejret i Egypten er varmt og tørt. På kysten er klimaet subtropisk. Fugtighed er næsten altid høj. Som vi bevæger os ind i landet bliver det varmere, tørrere luft og den gennemsnitlige temperaturstigninger.

Seasonal gynger af russiske standarder er ubetydelige. Temperaturen nåede et maksimum i juni, på hvilket tidspunkt viser termometeret 38-40 grader. Heat blade Egypten i september. Vejret hver dag bliver blødere, og der kommer fløjl sæson i landet. Cooler bare i januar - omkring 15 grader. Men her temperaturen opfattes noget anderledes rejsende på denne tid af året vil helt sikkert være nyttigt at varme ting.

forfriskende brise

Et af de vigtigste elementer i klimaet i Egypten er vinden. De blæse hele året rundt, hvilket skaber en følelse af friskhed og kølighed, selv i den stærkeste varme. Det er meget godt i betragtning af, hvad den angivne temperatur i vejrudsigten.

Men for at alle gæster i landet, er det vigtigt at huske, at selv den stærkeste vind ikke svækker effekten af sollys på huden. For alle besøgende er nødvendigt at anvende solcreme. Dette er især vigtigt for turister fra de nordlige regioner, hvis hud er mest modtagelige for erosion.

Vejret i Egypten: september, oktober

Varmen ikke forlade landet med debut af efteråret og i begyndelsen af september, kan termometeret viser stadig 40 grader og derover, men kun om eftermiddagen. Night temperaturer langt lettere forstås af vores landsmænd. Det spænder fra 25-28 grader.

I forskellige regioner af landet tal er lidt anderledes. I Sharm el-Sheikh, Dahab og andre feriesteder ved Det Røde Hav temperaturerne konsekvent højere end i andre områder. En lavere temperatur vil glæde besøgende til Egypten, Hurghada. Vejret i September er lidt mere vant til: ved dag 35, og 23-25 grader om natten.

Med tillid kan vi sige, at det bedste tidspunkt at besøge landet - Oktober. Egypten er ikke mindre god til slutningen af september. Vejret på det tidspunkt behager gunstig kombination af vand og luft temperaturer, ingen kraftige vinde og regn. En havvand temperaturen holdes på 27 grader. Fremragende fritidsfaciliteter påvirke prisen på værdikuponer ved udgangen af september, at prisen når sit maksimum.

Den glæde for Egypten i september

Vejret i det tidlige efterår giver en masse behagelige øjeblikke gæster Egypten. Dette er tid ikke for ingenting kaldes fløjl sæson. På luksushoteller er strande stadig en masse turister. Men antallet af børn er markant reduceret, som er direkte forbundet med begyndelsen af det nye skoleår. Havet er varmt som i sommer, luften glad velkommen reduktion af temperaturen, der kommer det bedste tidspunkt at besøge den mest populære i Europa turné - motosafari. På dette tidspunkt, men den kolde natteluft, og turisterne behøver ikke at bestanden op på varmt tøj.

Under turen inviteres til race i ørkenen på en quad bike med fremragende manøvredygtighed, og besøge et autentisk beduin landsby. Motosafari er særlig populær i eftermiddag, når det er muligt at beundre den ekstraordinære skønhed af solnedgangen i ørkenen.

Ved siden af pyramiderne

Med hensyn til de mest berømte egyptiske steder, vil stien til dem i efteråret være vanskeligt og meget varmt. Fra september Luxor temperaturen når 39-40 grader, og i Kairo - treogtredive. Relief kommer kun om natten. Alligevel anbefales det kraftigt at gå til byen for at alle, der kom til Ægypten i september. Vejret kan være skuffende, men vil glatte de negative spændende, store arrangementer i dette historiske sted. Den mest berømte af dem: Festival of Experimental Theatre i Cairo International Film Festival i Alexandria, Rally af faraonernes. Sidstnævnte kan simpelthen ikke gå glip af. Dette er et løb på jeeps, lastbiler, ATV'er og andre køretøjer, klar til cross-konkurrere med de kosmiske terrængående køretøjer. Atleter, vil bilisterne begynder ved foden af Giza-pyramiderne og overvinde den 3000 km på tværs af sand af Vestsahara. Selv fra denne korte beskrivelse af denne rally bliver klart, hvor vanskeligt og farligt, som de skal. Derfor, for at juble konkurrenterne, organisere en grand fest før løbet.

rejsetips

Og endelig, information nyttig for alle dem, der snart vil blive sendt til Egypten. Vejret i september 2014 er lidt anderledes end den gennemsnitlige præstation af ovenstående derfor, at tilbringe deres ferie så behageligt som muligt, er du nødt til at planlægge din daglige rutine.

Rådgivning - så lidt som muligt er i solen. De høje temperaturer og den brændende stråler fra solen true overophedning og forbrændinger, så midt på dagen for at være den bedste tour på hotellet, under klimaanlægget. Gå til stranden kun i morgen og aften.

Må ikke nægte dig selv fornøjelsen og sørg for at besøge Egypten. Du vil blive glad af skønheden i dette land og gæstfrihed af sine indbyggere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.