Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan koger ris og hvorfor det skal være dampet?

Figur refererer til afgrøder og er kendt som en værdifuld mad i over fem tusinde år. Det anses for fødestedet for Kina, hvorfra den spredes over hele den sydøstlige halvkugle af Jorden. I dag er der mere end tyve sorter af ris, som har mange underarter og grupper. I dag køber ris i butikken, kan vi se 3-4 slags: hvid, gul, rund eller lang. Men der er pink, sort, brun, brun og rød. Hver rissort har sin ernæringsmæssige kvalitet, de har forskellige egenskaber og kræver forskellige metoder til at forberede. Gennemsigtige riskorn tyder på, at kornet struktur af den faste og pulverformige korn har en blød konsistens. Blødere korn er i stand til at absorbere en stor mængde vand, og af hvilken det færdige produkt afhænger af evnen til at blive limet eller smuldrende. Ved at købe en eller anden krydderurt, du har brug for at lære at lave mad ris.

Lang ris har en aflang form med spidse ender. Dette tal er lille og store, med en fast struktur og blød. Det er bedst at bruge til madlavning pilau, pynt. Dens forberedelse kræver særlig opmærksomhed, da den ikke mister sin form, ikke klæber sammen under tilberedningen og har udsigt over den fremragende grød smuldrende.

Sådan koge ris til en side parabol?

Lang tynd og fin struktur med en transparent Fig vaskes, udblødt i 2-3 timer i koldt saltet vand, vasket igen, og først derefter kogt. Lang Fig pulverformige struktur vaskes i koldt vand, kogende vand og derefter dampet igen vasket med koldt vand og derefter kogt.

Sådan koger ris eller grød smuldrende tærte?

Medium-kornet ris er bedst at bruge til madlavning risotto i tærter eller supper. Denne kvalitet har en ustabil viskøs struktur. Den gennemsnitlige størrelse også fig vasket med koldt saltvand, fjernelse melstøv kan vand skiftes en gang eller to gange. Efter at det er muligt at hælde over kogende vand, så færre kerner vil holde sammen, når kogt. Kog ris over svag varme til fordampning af væsken. Du kan skjule potten, at skabe betingelser for langsom afkøling. Som sådan risengrød svulmer, kommer til klar, men det er mindre end limet.

Hvordan man laver en smuldrende ris til at lave mad fra en rund ris side parabol?

Runde ris er ideel til forberedelse af ruller, sushi, mælk grød, gryderetter og buddinger. Det skal vaskes, tørres og Svits i en varm pande med solsikkeolie eller smør indtil transparent tilstand. Så det er fyldt med vand til en centimeter over laget af ris og koges ved moderat varme. Når al væsken er fordampet, dække panden stramt isolerede overkommelig måde. Ris vil være klar i 10-15 minutter. Brune ris tager længere tid at lave mad, men det indeholder flere næringsstoffer og vitaminer, og er ideel til en sund kost. Retter fra det har en nøddeagtig smag og en behagelig udseende, der tiltrækker gourmeter.

Sådan koger ris, pilaf, med kun et gran af bløde og runde sorter?

Vasket, og de tørrede ris steges i olivenolie i en hollandsk ovn indtil de er gyldenbrune. Derefter hælde kogende vand eller bouillon og ulme møre. Hvis du koge pilaf, er stegte ris placeret på toppen af kogt kød og grøntsager, fyldes med vand og lad det simre indtil fuldt kogte.

Sådan koger ris i mikrobølgeovnen?

Fig bedre iblødsætningsmidlet i kogende vand, to gange i 5-10 minutter. Efter at have været i det kogende vand, svulmer, og vil blive forhøjet til det halve. Nu fylde den med saltet vand, 1-2 cm over ris lag, og sat i en mikrobølgeovn i 15-20 minutter. Smør er bedre at tilføje beredskab.

Nogle enkle tips kan hjælpe dig med at forberede lækre og tilfredsstillende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.