Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan fryse abrikoser om vinteren?

Ripe saftige abrikos - er en reel guldgrube af vitaminer. Lyse orange frugt er en kilde til pro-vitamin A - antioxidant, som er aktiv i bekæmpelsen cancerceller, såvel som jern, øger hæmoglobin og kalium nødvendig til forebyggelse af kardiovaskulære sygdomme. Fra det dåse frugtkompot til vinteren, gør konserves og marmelade. Men for at holde alle de ernæringsmæssige værdi af frisk frugt, er det bedre at fryse abrikoser.

Er det muligt at fryse abrikoser?

Frysning som en metode til opbevaring af frugt og grønt er hurtigt at erstatte den velkendte for alle bevaring. Den største fordel ved de frosne produkter er, at de alle er nyttige vitaminer og mineraler. Men ikke alle frugter og grøntsager holde deres smagskvalitet under indflydelse af lav temperatur. Hvorvidt og hvordan man kan fryse abrikoser om vinteren?

Fremgangsmåde til frysning af frugt har sine egne karakteristika. Abrikoser kan fryses, men det er ofte deres frygt værtinde til at sende i fryseren. Hvilke vanskeligheder? Abrikoser, ligesom blommer og ferskner under indflydelse af enzymer mørkere og mister deres vitamin C. Ved optøning, mister de ikke kun farven, men også i form, har en attraktiv udseende.

Til abrikoser bevaret deres vidunderlige rav farve, du har brug for at tage hensyn til alle nuancerne i, når de fryses. Vi taler om det senere.

Næringsværdi af frosne abrikoser

For dem, der er i tvivl om, hvorvidt frosne grøntsager og frugter, eller bedre til at foretrække bevarelse, skal det bemærkes, at i første omgang og vitaminer fuldt ud, såvel som i friske abrikoser. Hvad kan man sige om de konserverede frugter.

Frosne abrikoser - et godt redskab til forebyggelse og behandling af beriberi, hjerte uregelmæssigheder, anæmi. Takket være denne frugt toksiner og overskydende kolesterol fjernes fra kroppen blidt og skrøbelig, og lavt kalorieindhold (kun 45 kalorier per 100 gram) gør det et fremragende redskab til at reducere overskydende vægt.

Folk, der har abnormiteter i det kardiovaskulære og fordøjelsessystemet, er forstoppet, abrikoser nødt til at spise 100 gram dagligt. Og indtil det var en sæson af frisk frugt, ville frossen være en reel velsignelse i vinterkulden.

Sådan fryse abrikoser om vinteren? afslører hemmeligheder

Før starten af indefrysning fødevarer bør være bekendt med mulighederne i din køleskab. Uanset hvor lav temperatur regime understøtter fryser, holdbarheden af frugt og grønt afhænger af. Han markerede et vist antal snefnug på køleskabsdøren. For eksempel ved en temperatur på 18 grader under nul opbevaringstid på 12 måneder. Denne tilstand er angivet med tre snefnug. Jo højere temperaturen i kammeret, jo mindre tid det kan holdes i frosne fødevarer.

Sådan fryse abrikoser? Til en start de skal være godt vasket og tørret, således at processen til frysning frugter ikke hænger sammen. Desuden bør de forskåret som de planlægger at bruge: terninger, skiver eller gives en anden form. Rene og tørre abrikoser er placeret på bakken i et enkelt lag, fryses. Så de er gået ind i poser eller beholdere.

Hvad fryse abrikoser: i en beholder eller pakke?

Det skal straks bemærkes, at almindelige plastposer til langtidsopbevaring af frosne produkter ikke passer. I dette tilfælde, hvordan man kan fryse abrikoser om vinteren? Der er særlige pakker og plastbeholdere med skillevægge til lagring af forskellige frugter og bær. Pakker til frysning er så stærke, at de selv kan hælde suppen.

Et vigtigt punkt i storage-produkter er, at de skal være underskrevet. Dette vil give to lignende pakninger eller beholdere, vælge den, hvis opbevaring periode slutter tidligere.

Hvordan kan fryse abrikoser? Hvad er chok frysning?

Frugter kan høstes på forskellige måder i fryseren. Først og fremmest er de frosset med sukker eller uden flosset eller hele. I det første tilfælde, abrikoser, udstenede tilsat i rækker og geledder i en beholder og hældes sukker. Flosset frugt fremstillet på en lignende måde. Bare abrikos blandingen omrøres med sukker forhånd.

Frugt, som er frosset i en ren form, uden tilsætning af et konserveringsmiddel bør ideelt undergå hurtig forarbejdning lave temperaturer. I industrien kaldes sådan chok frysning og udføres ved en temperatur på 50 grader under nul. I denne struktur af frugten og dens nyttige egenskaber er bevaret på højeste niveau. Hjem køleskabe ikke har en sådan funktion. Maksimal frysetemperatur i hjemmet er 24 grader under nul.

Behøver jeg at afrime abrikoser?

Når indefrysning fødevarer bør være hurtig, den omvendte proces er, tværtimod, langsom. Abrikoser skal optøs i køleskabet, skiftende til beholderen eller pakke af kameraet dagen før den planlagte anvendelse. Muligt til dette formål at bruge mikrobølgeovn. Men så er der en stor risiko for overophedning og endda tilberede grøntsager.

Abrikoser høstes uden sukker, er ikke omfattet af frigive. De skal bruges med det samme.

Frosne abrikoser til kompot

Frugt til kompot høste lettere. Men hvordan man kan fryse abrikoser, så de bevarer deres næringsværdi selv hot?

Først og fremmest, efter vask frugt bør ikke haste til at handle, og det er nødvendigt at vente lidt. Abrikoser skal være god til at tørre, så for ikke at holde sammen. For kompot frugt er skrællet og frø. Abrikos fryses direkte fra knoglerne, og umiddelbart før den sendes til kogende vand er trukket ud fra fryseren.

fryse halvdele

Oftest, frosne abrikos halvdele. Efter alt, for at placere knoglerne i beholderen, derefter tilføje til dem i en kompot, ingen mening. Sådan fryse abrikoser halvdele?

Frugter vaskes grundigt, obsushivayut. Næste ryddet for sten og stablet i bakken til hurtig nedfrysning. Efter nogen tid, kan de lægges i en særlig pakke, hvilket skaber et vakuum i det. I smagen abrikoser er på ingen måde ringere end frisk.

Abrikoser, frosset med sukker

Disse frugt efter optøning er bløde, grim og våde i konsistens og smag. For at forhindre dette, er de anbefales at høste med sukker eller sirup. Gennem disse to metoder kan ikke gemme i form af frugt, deres smag og lyse orange farve. Sådan fryse abrikoser i vinteren med sukker?

For at gøre dette, behøver moden frugt faste stoffer til at bryde i skiver og fjern kernerne. Så drys dem med citronsaft, fortyndet med vand i forholdet 1: 1. Forberede en plast støber. Sådan fryse abrikoser i containere? Frugt skal sættes i rækker i forberedte beholdere skiftevis sprinkleranlæg dem med sukker. Så send beholderne i fryseren.

Abrikoser med sukker kan høstes ikke kun halvdele, men i form af flossede. Den resulterende puré er godt at bruge til at foretage milkshakes, yoghurt og andre desserter. Sådan fryse abrikoser i vinteren med sukkeret på denne måde? Til dette bløde modne frugter findelt gennem en sigte, tilsæt citronsaft for at bevare farven, er blandet med sukker og et skift i beholderen til frysning. Opbevar så meget som planlagt temperaturforhold i dit køleskab. Optøede container abrikoser anvendes straks, forebygge tilbagefald frysning. Nu hvor du ved, hvordan man fryse abrikoser med sukker.

siruppen

Smukke og lækker abrikoser, ikke ringere næringsværdi af friske frugter, opnås hvis før frysning koldt hælde dem med sukkersirup. For sin forberedelse får brug for 400 gram sukker, 0,5 liter vand og 2 spsk citronsaft. Dette er en anden gennemprøvet opskrift på velsmagende fryse abrikoser.

Frugter skal vaskes, tørres, brød i halve og fjern kernerne. De oprensede abrikoser sættes til en beholder allerede afkølet og hældt sirup fremstillet af sukker, vand og citronsaft. Derefter kan kapaciteten blive sendt til fryseren. Den maksimale holdbarhed abrikos er 12 måneder.

Frosne abrikos puré til baby

Af frosne abrikoser kan være nyttige frugtpuré. Dette produkt er fremstillet uden sukker, og dens fine konsistens gør det muligt at bruge det som et første måltid. Sådan fryse abrikoser i vinteren for barnet korrekt? Opskriften forberedelse er absolut enkel:

  1. Abrikoser (ca. et kilo) til grundigt at vaske og rengøre toppen af hud og knogler.
  2. Fold grøntsager i et dørslag, til at ordne det på toppen af den kogende gryde og dæk med et låg. Dette skal gøres for at blive de mest bløde frugter, og den færdige mosede erhvervet en ensartet struktur.
  3. Efter 5 minutter, gryden af varmen, lad cool, derefter stuvet abrikoser piskeris blender, indtil en blød masse. For en mere flydende konsistens skal tilføjes til frugten parret af tabel lodge vand fra panden, hvor dampende alle holdt frugt.
  4. En spiseskefuld af mosede hældes i forme til is.
  5. Send i fryseren i mindst timer.
  6. Efter den angivne tid beholderen for at kontrollere isen ud af fryseren, bund hælde varmt vand, derefter terninger godt afvige fra dens vægge.
  7. Put klar abrikos isen i specielle poser til frysning og brug efter behov.

For et barn ældre end tre år på at forberede mosede med sukker med en sats på 200 gram sand pr 1 kg abrikoser.

Opskrifter med frosne abrikoser

Afhængigt af hvad vej blev frosne abrikoser, bliver de anvendes til fremstilling af forskellige desserter og som saftige toppings til kager. Frugter med knogle kun egnet til kompot, flossede med sukker - for is, yoghurt og hytteost desserter. Fra frugt høstet med sukker og fyldt med sød sirup, bedre til at bage en lækker kage.

For at forberede abrikos kage behovet for at tage 3 æg og slog dem med en mixer med et glas sukker luftigt lette vægt. Derefter tilsættes 30 gram smeltet uopvarmet smør og 3 spsk creme fraiche. Fortsæt med at slå i yderligere 5 minutter. Efter dette, 1½ kopper mel, tilsæt æg blandingen og rør skovl tsk bagepulver og vaniljesukker.

Forbered en bageform: lægge bunden af bagepapiret eller fedt med smør og drys med mel. Derefter hældes dejen i formen, top med abrikos halvdele. For at gøre denne kage får brug for frugt, ikke spækket med sukker. Pre optøede abrikoser er ikke nødvendig. Bages ved 180 grader i 50 minutter. Villighed til at tjekke med en tandstikker.

Sikke en måde at fastfryse abrikoser bedre anmeldelser

Før du begynder at fryse frugt og grøntsager, bør overveje, hvordan de vil blive brugt. Alle afkøling metode har sine fordele og ulemper. Hver person beslutter for sig selv, hvordan man bedst at fryse abrikoser.

Ofte i forskellige fora og kulinariske sites hostess deler opskrifter og anmeldelser af metoder til høst grøntsager og frugter og optioner værktøjer til at lette denne proces. For eksempel, at den abrikos puré til vinteren bedre for barnet fryse i partier i forme til is og engangskrus. Må ikke blive for ram poser eller beholdere til at fylde op til toppen. Ubrugt på én gang frugten anbefales ikke at re-fryse.

Korrekt høstede abrikoser underlagt lagringsperioder vil være en reel behandling i den kolde årstid. Om vinteren vil frosne frugter har en genoprettende effekt på kroppen og slippe af med det tidlige forår beriberi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.