SundhedSygdomme og betingelser

Ustabiliteten af halshvirvelsøjlen

ustabilitet af rygsøjlen er en patologisk mobilitet i sit segment. I dette tilfælde enten øger amplituden af normale bevægelser, eller erfaring ukarakteristiske for en normal tilstand i den nye bevægelsesfrihed. Mobilitet betragtes som en indikator for den forskydning af ryghvirvler. Forskydningen refererer til opdagelsen af røntgen, og må ikke være ledsaget af smerte. Ustabilitet gælder også for den kliniske koncept og er kendetegnet ved smerter.

De mest sårbare er det cervikale område. Den er ansvarlig for den tænkende persons evne til at tale sin evne til at arbejde med sine hænder og andre "menneskelige" kvaliteter. Livmoderhalskræft omfatter syv ryghvirvler. Den første ( "atlas") har ingen krop. Nej, og det diskusprolaps, og det torntappen. "Atlant" tæt klæbende til kraniet og tager det hele byrden på sig selv. Fra den anden halshvirvel flytter "tand" (bilag). Det plantede "atlas". Sådanne forbindelsesfuger mellem ryghvirvlerne og tillade den første ryghvirvel at rotere.

På grund af den manglende drev, er dette afsnit ikke påvirket af osteochondrose. Men ganske ofte er der ustabilitet halshvirvlerne. Men deres position har, høj mobilitet. Grunden til at der er ustabilitet af cervikale rygsøjle på dette område kan tjene som en medfødt anomali, traumer (herunder lungerne). Øget mobilitet forekommer også i kontinuerlig drift med en skrå hoved ned og fremad.

Den resterende, en del af halshvirvlerne har en struktur svarende til den thorakale og lumbale ryghvirvler. Og dette medfører forekomsten af lignende overtrædelser i dem. Disse omfatter: forringelse af de intervertebrale skiver og led, dannelse af osteofytter (benede vækster). Der er også diskusprolaps diske, som er i stand til at komprimere nerve rødder. Alt dette medfører ustabilitet i halshvirvelsøjlen.

Dette er den mobile søjle område. Især i området ved den femte til syvende ryghvirvel. Det er dette område slidt hurtigere end den anden. På grund af forekomsten af sygdomsprocesser, ryghvirvler begynder at klare dårligt med sine funktioner. Da de ikke er i stand til at modstå belastningen, den distribueres til de tilstødende segmenter. Den ekstra belastning forårsager ustabilitet i halshvirvelsøjlen ved næste del deraf.

United segmenter sammen danner rygmarvskanalen, hvis begyndelse er i den store åbning hals. De tværgående processer i ryghvirvler er cervikale område på hver side af hullet for arterien. Kollektivt dannet arteriel kanal. Ustabiliteten af halshvirvelsøjlen kan føre til en manglende blodgennemstrømning og som en konsekvens, svimmelhed, manglende koordinering, smerter i hovedet, tinnitus, synsforstyrrelser, og så videre.

Den øgede mobilitet af segmenterne kan også bidrage til udviklingen af forskellige autonome lidelser. Dette skyldes tilstedeværelsen af store koncentrationer af komponenterne i det autonome nervesystem blandt de omgivende bløde væv halsområdet af rygsøjlen.

Funktionerne af fastsættelse og kørsel de øvre pol segmenterne operere musklerne i hans halshvirvelsøjlen. De fleste af dem har en temmelig fin struktur og stærkt innerveret. Alvorlige bivirkninger (hypotermi, pludselige bevægelser, ubehagelig kropsholdning, langvarig eller høj belastning) kan fremkalde muskulær spasme, kendetegnet morbiditet. Således ofte er der begrænset mobilitet af halsen. Selv en lille ustabilitet kan forårsage irritation i nerveenderne, tilbage spasmer i blodkarrene og muskler. Samtidig manifesterer smerter i hoved, nakke og interscapular region, svimmelhed og så videre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.