SundhedSygdomme og betingelser

Diarré hos spædbørn

Diarré hos spædbørn er meget almindeligt fænomen, bragt en masse ubehagelige øjeblikke som barnets forældre, og i virkeligheden, at barnet selv. Det kan ske så tidligt som de første dage af barnets liv og vare i flere måneder.

Men hvis barnet ammes, og dens udvikling er i overensstemmelse med - så fortvivl ikke, fordi det er et fysiologisk fænomen. Denne stol kan ikke være til gene for barnet og finder sted efter hver fodring. Det er sædvanligvis et flydende medium, gul (kan være lidt modificeret), men undertiden lidt slim. Og hvis barnet er glad og sund, så behøver ikke noget, alt vil arbejde ud selv.

diarré hos spædbørn og kan dog være tegn på problemer i deres krop, så du nødt til at se på barnet og, hvis det er nødvendigt, giver behandling.

Uanset årsagerne til diarré alle børn bære det lige så hårdt. Diarré hos spædbørn kan være en konsekvens af overfodring, når moderen er alt for ofte giver brystet (som en mulighed, fedt eller frisk komælk til fodring). Hvis årsagen ligger netop i dette, kan formanden for barnet være op til 20 gange om dagen. Kal gullig med hvide stykker af ufordøjet mælk og nogle gange slim kan spores, blod og urter. Lugten af afføring ændrer sig også.

En anden grund kunne være sultende barn. I dette tilfælde formanden for grøn farve, nok væske (svarende til sediment fra bouillon), og barnet sover dårligt, udvikler, sjældent urinere, er rastløs og undertiden opkastninger.

Også forårsage diarré kan være enhver sygdom, såsom en forkølelse eller øreinfektion. Jo mindre barnet er, jo mere det reagerer på overtrædelser af stolen. Derfor, hvis dit barn har diarré, du bør ikke forsinke behandlingen. Hvis behandlingen er startet i tide, vil enhver lidelse foregår hurtigt og nemt. Især hvis synderen tarm infektion, men medicin kan slippe af med det. Faktisk indtil sygdommen fortsætter, vil barnet forstyrre og diarré.

Hvad skal man gøre, hvis dit barn har diarré, bør alle forældre vide. For det første skal vi huske, at uden en grundig behandling er ikke nok. Måske sygdommen sker for at klare på egen hånd derhjemme, men hvis fordøjelsesbesvær forvandlet til alvorlig (når du har følgende symptomer - opkastning, blod i afføringen eller vandig afføring, temperaturen overstiger 38 grader), kan du ikke undvære en medicinsk nødsituation. Hvis det er svært at komme til lægen, er det nødvendigt at kende de grundlæggende regler for førstehjælp i tilfælde af diarré.

Hvis barnet er fuldt ammet, er det nødvendigt at fortsætte med at fodre ham mælk. Efter ophør af amning kan bare skade barnet, og kan være forårsaget diarré og fejlernæring. Således at modermælken i dette tilfælde - den bedste medicin. Desuden kan barnet gives vand sødet med sukker, og fratage alle fødevarer. Men dette er tilfældet, hvis diarré er stærk.

Hvis barnet er flaske-så sødmælk at fodre det ikke er nødvendigt, og det er bedre at fortynde det halvdelen med vand. Mad han havde brug for at give et minimum, så han kun var i stand til at tilfredsstille deres sult. Hvis barnets kost allerede omfatter fast føde, er det nødvendigt helt at eliminere den periode af behandlingen. Hvis et par dage med diarré hos spædbørn på kunstig fodring ikke består, så er du nødt til at søge hjælp fra læger.

Hvis diarré har en stærk og trivsel barnet bliver værre, bør det ikke blive fodret. Det er bedre at drikke det med kogt vand eller te, give ris vand, overlevende perioder, og straks ringe til en læge. Kun en læge kan ordinere den nødvendige behandling, der kan lindre barnet fra diarré.

Jeg vil gerne bemærke, at selvmedicinering i dette tilfælde ikke er værd at gøre, så det har ikke ført, i sidste ende, at nogen komplikationer.

Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.