Hjem og familieKæledyr

Navne til drenge og piger Kaniner

Uanset kæledyr, er det ofte opfattes som et nyt medlem af familien. Så bør holdningen til det være hensigtsmæssigt. Det begynder selvfølgelig med valg af navn - som det i virkeligheden har brug for at søge om en ny ven. Navne til kaniner samt til katte, hamstere og rotter, kan være meget forskellige: nogen kalder kæledyr så godt, navnet på de foretrukne karakterer fra bøger og tegnefilm, en person til smag af usædvanlige udenlandske navne. Dette er selvfølgelig en smagssag. Men hvis du virkelig bekymrer sig om spørgsmålet om, hvilke navne er givet til kaniner, se på dette emne i detaljer.

Om dekorative kaniner

Denne PET vil helt sikkert være en dekoration til ethvert hjem. Kaniner kræsen i mad, elsker at spille og bruge en masse tid i buret, hvilket naturligvis er et stort plus. Mens ejeren er på arbejde eller i ethvert andet sted, kan han være sikker på, at kæledyr ikke vælte hele huset.

Hvis du har købt en kanin, huske på, at det kræver særlig pleje. Det er nødvendigt regelmæssigt at rengøre buret, ændre vand hver dag, to gange om ugen - kuld. Det bør også afsætte tid til træning, så dyret vil bedre forstå, hvad du ønsker fra ham. Og for at bedre kæledyr gik på kontakt, skal du vælge det rigtige navn for kaniner. Af den måde, de vænner sig til deres kælenavne ret hurtigt og godt de reagerer.

Hvordan at vælge et navn

Hver dyreven forstår, at den valgte kaldenavn skal være enkel og forståelig. Vælg ikke navnene på 4 eller flere stavelser - de er svære at udtale og svært at huske. Du ønsker at kanin hørte kaldenavn, straks løb at møde dig. Men hvis navnet er kompliceret og lang, kan dit kæledyr tage tid til at forstå det. Når kaldenavn allerede er valgt, er det vigtigt at mester i første omgang gentog det i samme tone. Hvis kaninen sagde, er det nødvendigt at fremme en godbid - så han vil vænne sig til et nyt kaldenavn.

Nogle vælger navne til kaniner, baseret på de vaner og karakteristika for elever. pels farve, usædvanlige pletter, danner snude, overdreven aktivitet eller stille karakter kan skubbe til navnet på valg. Tag et nærmere kig på sin dekorativt kanin, og eventuelt kaldenavn kommer til at tænke selv. Af den måde, ikke kommer op med et navn, før det første møde med PET - det kan ske, at det ikke passer ham, og du har allerede sat op og kategorisk ikke ønsker at overveje andre muligheder. Det er sandsynligt, at over tid, du beslutter at ændre kaldenavnet, og at gøre det i hvert fald ikke anbefales.

Navnene på de farver

Hvis du vælger at stole, når de vælger et kaldenavn om kendetegnene for et kæledyr, så er dette emne passer dig perfekt. Afhængigt af farvenavne kan være som følger:

  • Hvid. Navnet på den kanin Snowball dreng kan være, og pigen vil passe Milka, Blondie, Snezana eller Snowflake.
  • Gray. Mand - Smoke Grey; kvinde - Gennemsigtig.
  • Sort. Chernish, Sooty, Agate, Nochka, Blueberry, Bagheera, Agatha.
  • Beige eller rødhåret kanin , afhængigt af skyggen kan kaldes sådan: Ingefær, Peach, Fox, Percy, Tiger, Goldie Guld, fregner eller protein.

Ud over de navne på farver for piger og drenge, kan kaniner blive berørt, og andre funktioner. For eksempel, en person ser tydeligt ligesom Ushastik, eller opfører sig som Shurshik, Shalunya, Sonia eller Toptyzhka.

Kvindelige navne, velkendte fra film og litteratur

Masser af plads til fantasi giver ikke kun de særlige kendetegn ved et kæledyr. Som udgangspunkt kan vi tage navnene på foretrukne tegneseriefigurer, tv-serier, film eller bøger. Stort set enhver kilde kan give en liste over matchende kælenavne.

Navne til piger kaniner taget fra tegnefilm eller bøger, også kan vælges afhængigt af de egenskaber af dyret. Bright kvindelig kan kaldes Elsa og mørke - Anna, baseret på den populære tegneserie "The Cold Heart". Rødhåret pige - Fiona ude af billedet "Shrek". Hvis kaninen skiller sig ud blandt sine jævnaldrende med store dimensioner, er det muligt at navngive det til ære for en flodhest fra tegneserien "Madagascar" - Gloria.

Men hvis du er ligeglad, hvordan dit kæledyr vil ligne en helt, der gav sit navn, kan du vælge absolut enhver pige: .. Ariel, jasmin, skal nok, Alice, Bella, Nut, Eva, Lassie, Amelie, etc. Det er svært at forestille sig, at din kanin var lig den af de græske gudinder, men alle de samme navnet på en af dem, kan du også låne - Hera, Venus, Athena, Nike og Selena.

Navnene på de mandlige karakterer

Alle kender den mest berømte kanin i verden - Roger. Men ikke nødvendigvis ejeren af øgenavn skal have lange ører. Alle andre tegnefilm, bøger og film kan også hjælpe dig med at vælge et navn til kanin-boy. Den samme "Madagascar" giver flere muligheder - Alex, Marty og Melman. Måske temperament af dit kæledyr eller karakteristisk farve prompt på nogen af disse tegn er det ud. Navne kan give mange andre helte: Chip og Dale, Dobby, Mickey, Nemo, Ralph, Rex, Flint, Ball, Caesar, etc ...

Bør ikke kun begrænset af udenlandske kilder. Valg kan falde på den russisk-sproget bog eller tegnefilm. Sovjetiske tegnefilm tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder: .. Nafanja, Kesha, Antoshka, Kuzma, Funtik, Timka, Znayka, Donut, Cog, Shpuntik, etc. De vigtigste ting - ikke får hængt op på én ting, og vælg derefter et navn for kaniner er nemmere.

menneskelige navne

Nogle forsøger at forenkle søgningen efter en egnet kaldenavn for kaninen. Nogen kalder kæledyr per værelse - .. Den første, anden, tredje osv Og nogen tættere på menneskelige navne, der hører til familie og venner eller bare nyde en lang tid. De kan være både russisk og udenlandsk, men det vigtigste ting, der er let at udtale. Forestil dig, at du er nødt til at udtale navnet flere gange for at tilkalde kæledyr. Blandt de mest egnede mandlige navne - Vanka, Athos, Max antal, Gosha Zhora, Nic, Rudy. Og piger vil gøre, for eksempel, Rose, Paul, Nora, Dana, Varya og andre.

Må ikke begrænse din fantasi, når du vælger navne til dekorative kaniner. Overvej dit kæledyr: hvis han ikke ligner nogen? Hvis ikke, så tænk på dine yndlingsbøger, film, tegneserier og interessante karakterer af dem. Måske som et barn, du havde en yndlingslegetøj med en enkel og klangfuld navn - så hvorfor ikke kalde en kanin i hendes ære? Det vigtigste er, at både du og dit kæledyr nemt kunne huske det nye kaldenavn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.