SundhedPræparater

Lactulose: hvad er det? Instruktioner for brug og feedback om forberedelsen

I øjeblikket viser kiosker er fulde af en bred vifte af navne på medicin. Hvordan man ikke at lave en fejl, og vælge det værktøj, du har brug for? For at få den korrekte og korrekt behandling, før brug af et lægemiddel bør konsultere en læge. Efter alt, hvis det er nødvendigt, vil eksperten foretage en række undersøgelser og være i stand til at anbefale den rette medicin. I denne artikel vil vi fokusere på medicin "Lactulose". Hvad er det, vil du være i stand til at lære på. Efter at have læst du vil forstå for sig selv har af lægemidlet.

Type medicin og mulige analoger

"Lactulose" Hvad er det? Dette produkt indeholder i sin sammensætning det aktive stof af samme navn. Udover det, der er andre stoffer, hvori komponenten er til stede. De mest populære handelsnavne på sådanne midler - "Duphalac", "Poslabin", "Livolyuk", "Normeze" og "Laktusan".

De fleste af de yderligere komponenter er lægemidler. I lægemiddel "Lactulose" del af følgende: lactulose, renset vand og citronsyre. tilgængelig som et lægemiddel til opløsning pulver også.

Indikationer for brug

Lægemiddel "Lactulose" Hvad er det? Denne medicin er beregnet til en normalisering af mave og tarme. Indikationer for brug er følgende situationer:

  • dysbiosis af forskellige etiologi;
  • forstoppelse, herunder kronisk;
  • tilstand efter kirurgisk manipulation af den intestinale område;
  • hæmorider og anal sprækker (i komplekset terapi);
  • hepatisk koma , og encefalopati.

Lægemidlet kan anvendes sammen med andre lægemidler (antibiotika, sorbenter, immunomodulatorer, antikoagulanter og så videre). Ofte lægemidlet gives samtidig kompleks af gavnlige bakterier.

Kontraindikationer

Det stof er normalt veltolereret af patienterne og giver ikke anledning til bivirkninger. Sammensætning anbefales ikke til øget følsomhed over for komponent. Også i behandlingen af patienter med lactasemangel kan forekomme forringelse af sundheden. Medicin må ikke anvendes i tilfælde af mistanke om indre blødninger. Medicinen må ikke anvendes i intestinal obstruktion, og blindtarmsbetændelse.

Med stor omhu ordinerende læger "Lactulose" til nyfødte. Også patienter med diabetes har brug for at overvåge deres sundhedstilstand i behandlingsperioden.

Anvendelse under graviditet: Er det muligt at tage "Lactulose"?

Det stof er absolut sikker. Det er ikke absorberet i blodbanen og handler udelukkende i den intestinale område. Medicin har ikke teratogene virkninger på fosteret. Derfor er sammensætningen ofte administreres vordende mødre og ammende kvinder.

Men det er værd at huske, at producere selv under graviditeten er uacceptabelt. Medicinen bør udpege en ekspert. Dette tager hensyn til alle de funktioner i fremtidige mødre og udvalgte individuel dosering formulering.

dosering medikament

Afføringsmidler ( "Lactuloseholdige" og andre) kan bruges efter behov eller regelmæssigt. Den utvivlsomme fordel ved den beskrevne materiale er, at det ikke er afhængighedsskabende. Sammensætningen af den tildelte genstand for klager i hver aldersgruppe individuelt.

Til voksne med akut forstoppelse er tildelt 15 til 45 ml. For at opretholde en normal afføring - fra 10 til 25 ml. Børn i 7 år, lægemidlet viser en 10-15 ml. Børn op til 6 år bør tage medicinen på 5-10 ml.

Vi bør også sige, at som brugt "Lactulose" til spædbørn. Lægemidlet er vist med en halv måned fra fødslen i en dosis på 5 ml pr dag. Når den første applikation er imidlertid at give barnet på 1 ml. Hvis denne mængde af stoffet vil derefter øge dosis er ikke nødvendig. Tag medicinen i en bestemt periode eller en læge, hvis nødvendigt. Til nyfødte babyer pre sammensætning kan fortyndes med vand eller mælk.

virkning af lægemidlet

I de fleste tilfælde blev lægemidlet tåles godt af patienter. Lægemidlet kommer ind i tarmen, hvor det skaber grobund for vækst og reproduktion af gavnlige bakterier. Lactulose er ikke fordøjes i maven, er det ikke absorberes af det menneskelige legeme. Men det fodres mikroorganismer, der lever i tarmen. Det stof har den virkning, hævelse, det blødgør afføringen og øger trangen til at defecate.

Nogle gange i starten af behandlingen, kan patienten opleve øget tarmluft. I dette tilfælde, efter et par dage alle symptomer forsvinder. Sammensætning ved høje doser kan forårsage et brud på vand-salt balance i kroppen. Det er derfor værd at forbruge nok væske. Sjældent optræder sidereaktioner såsom kvalme, opkastning, diarré og hovedpine.

Meninger om forberedelsen: anmeldelser af læger og patienter

Hvad forældre siger om "Lactuloseholdige" lægemidler til nyfødte? Forbruger anmeldelser overvejende god. Patienterne siger, at effekten af lægemidlet begynder den næste dag. Forvent ikke øjeblikkelig virkning som et lavement. Lægemidlet akkumuleres i tarmen, øge dens ydeevne. Forældre til børn siger, at medicinen børnene virkelig gerne. Efter alt, det har en sød smag. Tag medicinen børnene nemt. En af de vigtigste fordele ved stoffet er, at det ikke er vanedannende. Så kan du ikke bruge mange andre afføringsmidler regelmæssigt. Det er tilladt at bruge stoffet i lang tid.

Patienterne bemærkede også den attraktive pris af lægemidlet. Sirup "Lactulose" koster omkring 200 rubler. Paa grund af dets analoger (fx "Duphalac") vil koste dig 400-500 rubler. De endelige omkostninger ved lægemidlet skal anerkendes i apotekskæder. Fordi det er der alle priser er etableret.

Læger rapporterede, at lactulose aktive stof er et af de sikreste. Plus terapi er, at forbrugeren vil ikke kun normalisering af afføring, men også være i stand til at justere tarmfloraen. Det stof fremmer væksten af gavnlige bakterier, som igen ødelægger patogener. lægemiddelsikkerhed bekræftes af mange undersøgelser og forsøg. Derfor kan det bruges til behandling af gravide kvinder og nyfødte. Medicinen anvendes til kvinder under amning. Sammensætningen ikke påvirke muligheden for transport forvaltning og er ikke egnet til at drikke alkohol.

Kort konklusion: Resultaterne artikel

Drug "Lactulose" Hvad er det? Svaret på dette spørgsmål, du kunne få fra artiklen indsendelse. Også til din opmærksomhed nogle af de fonde, der har det samme navn i sin sammensætning komponenter. Medicinen kan købes næsten alle apotek kæden. For at gøre dette, vil du aldrig have en recept fra en læge. Det er værd at bemærke, at når de kombineres med visse lægemidler midler, der er nødvendige for at gøre en kort pause. Medens anvendelsen af sorbenter mellemrum mellem sammensætningerne bør være mindst to timer. Ellers vil indsats betyder beskrevet reduceres. Jeg ønsker dig et godt helbred, ikke bliver syge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.