SundhedPræparater

Det stof "Malachite Green"

"Malachite Green" - et stof, der bruges til behandling af akvariefisk. Med det, vil du befri dit kæledyr fra ringorm, fin gå i opløsning, invasiv sygdom, der kan være forårsaget af parasitiske protozoer.

Det stof "Malachite Green" bruges kun til voksne fisk af følgende arter: Platypus, guppyer, mollienezii, platies, gourami, plyayferi, modhager, geteroklitusy, nannostomusy arapirangskie, Harlekin Rasbora, veiltail og shubunkin. Behandling af akvariefisk af andre arter, især dem, der ikke har den skala nødvendig for at udføre andre stoffer. Eller reducere dosis på mindst to gange.

Lægemidlet sælges i hætteglas af 50 ml. Indholdet af aktivt stof - 10 mg. Et hætteglas med en kapacitet på 100 liter vand. Heraf følger, at for hver liter, vil du nødt til at tage en 5 ml opløsning. Mål praktisk låget af flasken, som indeholder i sig selv bare sådan volumen.

Før du begynder behandlingen, bør den syge fisk adskilles fra sunde og at omplante dem til et andet akvarium. Således behandling kun udsatte sig selv i karantæne fisk. Proceduren udføres fire gange om dagen med et interval på fem timer. De første to dage opløsninger fremstilles med en hastighed på 5 ml pr 2 liter vand. I det følgende, den tredje og fjerde dage opløsningen fremstilles lidt anderledes: 5 ml af lægemidlet tager 1,5 lyre vand. Det skal bemærkes, at hver dag, du har brug for at lave en ny løsning. Malakit grøn til ikke skade fiskene i beholderen, skal du oprette de rette betingelser. Det skal være beluftning og vandtemperaturen + 24-25º C.

Hvis behandlingen udføres generelt fisk akvarium, betyder det "Malachite Green" bør anvendes sammen med kobbersulfat i et forhold på 5 ml: 5kapel. Dette beløb er nok til 10 liter vand. Formulering beregnes på mængden af vand i tanken skal fortyndes med frisk vand op til 250 ml. For at gøre dette, skal vandet lad stå i en dag.

Når vandet fremstilles ud fra en opløsning, er delt op i tre lige store portioner og hældes i tanken ved intervaller på 30 minutter. I dette tilfælde er det nødvendigt at røre i vandet langsomt. Under alle omstændigheder umuligt at hælde i vand hele opløsningen. Dette kan føre til forgiftning fisk.

Under behandling og procestank bør overvåge vandtemperaturen. Det bør ikke være mere end 28 º C. Derudover behovet for at kontrollere det biologiske filter, hvilket kan reducere koncentrationen af lægemidlet betydeligt i vand.

Ovennævnte dosis af lægemidlet opløsning, der indføres i vandet hver 7 dage. Behandlingen proces kan vare en måned eller mere. I løbet af denne tid, mest sandsynligt, at der vil være behov for at ændre vand og rengøring. I dette tilfælde efter afslutningen af denne procedure, opløsningens koncentration skal genoprettes.

Det er værd at bemærke, der betyder "Malachite Green" refererer til de stabile farvestoffer. Farven på vand kan opretholdes i lang tid. For at fremskynde rensevandet efter behandling lukning anvendt biofiltre med aktivt kul. De er i stand til hurtigt at gøre vandet i akvariet klart og rent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.