SundhedPræparater

Kan jeg bruge stoffet "Bioparox" amning

Effektive til behandling af inflammatoriske luftvejssygdomme er et lægemiddel "Bioparox". Når amning ikke anbefales at bruge, som et middel til kontakt med kroppen af barnet gennem mælken af mulige bivirkninger. På trods af producentens påstand om, at stoffet ikke absorberes i blodet, har kliniske forsøg i ammende mødre ikke været det i et stykke tid ved hjælp af dette stof er bedre ikke at amme.

Hvad gør man hvis lægemidlet "Bioparox" ikke anbefales under amning, og moderen var syg? Under behandlingen bør fodre barnet formel. Derfor er det nødvendigt at udtrykke mælk, fordi ellers kan det være væk. På grund af det faktum, at mængden af mælk en kvinde, afhænger af, hvor meget et barn sutter hans meget vigtigt regelmæssigt dekantere.

Fordi stoffet "Bioparox" Amning ikke anvendes inden for en uge bliver nødt til at tage en pause fra amning. Hvis i løbet af denne periode moderen vil være ret til at udtrykke mælk, er problemerne med mængden ikke opstå. Bare rolig: så snart det ophørte med at modtage "Bioparox" stof, mens ammer mælk udbuddet vil stige hurtigt.

I diegivningsperioden kan tages kun nogle antibiotika og i særlige tilfælde. Det bør være meget forsigtig, derudover er det meget vigtigt på dette tidspunkt kun at bruge kunstig fodring for barnet. Husk: behandling bør udpege en læge - det er ønskeligt, at det ikke overstiger en og en halv uge. Ellers kan man afbryde slimhinder, deres mikroflora. "Bioparox" medicin under amning kan udpege, hvis som følge af komplikationer af sygdommen dukkede op i form af bakteriel infektion. Milde forkølelsessymptomer skal behandles ved at skylle tinktur af urter, der ikke vil bringe skade på barnet, men ikke antibiotika. Glem ikke om renholdelse af lejligheden: Udluft rummet og våd rengøring.

Selvfølgelig stoffet "Bioparox" meget effektiv, men det er nødvendigt at rådføre sig med din læge om sin brug, hvis du ammer. Dette stof virker lokalt. Det anbefales til sygdomme, såsom inflammation af mandlerne og halsbetændelse, pharyngitis - er et effektivt middel til hurtigt at suspendere infektion. Listen over sygdomme skal tilføjes rhinitis og bihulebetændelse, og bihulebetændelse.

Gennem effektive lokale effekter af smitstoffer ikke kan udvides yderligere, og vil derfor ikke have komplikationer. Det er ikke nødvendigt at vælge deres egen dosering og varighed af behandlingen. Vær sikker på at konsultere en læge - han vil afgøre, om i en konkret sag at udpege en lokal antibiotika, eller det vil ikke være nok. Det samme gælder for behandlingsforløbet: specialist vil ikke kun bestemme dens varighed, men også overveje muligheden for at skifte til andre antibiotika, hvis det er nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.