SundhedPræparater

"Imodium": anmeldelser. "Imodium" for børn

Når mislykkes arbejdet i fordøjelsessystemet, den menneskelige krop undergår ikke de bedste øjeblikke i sit liv. Begynd med at plage, som reducerer diarré og mavesmerter ledsaget af hyppig afføring.

Fra fremkomsten af symptomer ingen er immune. De kan være et resultat af at modtage en uaktuelle fødevarer angst, stress spændinger, midlertidig ændring af bopæl, hvilket medfører en ændring af den sædvanlige mad og vand, ikke elementær hygiejne.

At beskæftige sig med sådanne problemer er at hjælpe mennesker i dag medicin. Et stort antal af positive kommentarer modtaget i dag et lægemiddel som "Imodium". På bare et par tricks af lægemidlet diarré stopper sin udvikling, og arbejdet i mave-tarmkanalen vender tilbage til normal funktion.

På trods af den høje effektivitet af "Imodium" stof respons fra læger rådes til at være forsigtige med dets anvendelse. Hvorfor? Lad os beskæftige sammen.

Hvad er kuren for "Imodium"?

Så dette mod diarre. Det aktive stof - loperamid - påvirker tarmperistaltikken, især forsinker det ned, som i sidste ende bidrager til den lange passage af ufordøjet mad på vej til afføring. Med andre ord - der er en forsinkelse afføring proces. På grund af denne stoffets virkninger på tarmvæggen hurtigt kan returneres til den normale arbejde i maven. Efter at have taget stoffet forsvinder krampagtige smerter i maven, er ikke tilladt dehydrering.

Hvilke sygdomme kan håndtere betyder "Imodium"?

Denne medicin er taget, hvis det er nødvendigt, behandling af kronisk og akut diarré, hvis årsager er forskellige. Uerstattelige lægemiddel i patienter med iliostoma tildeling (hullet i bughulen gennem hvilken tømning forekommer). Den vigtigste opgave, som effektivt håndterer stoffet - gør den faste konsistens afføring. Opfordre til afføring gradvist aftage, colon- og anus vægge er elastisk og i stand til at holde hele indholdet af tarmen.

drug "Imodium" Hvordan virker det? Anmeldelser påstår, at lettelse sker inden for en time efter at have taget medicinen.

Frigivelse form af lægemidlet og de særlige kendetegn ved deres modtagelse

Medicin "Imodium", den positive karakter af de anmeldelser, som du kan høre fra dem, der gad nogensinde bruge det til at løse følsomme spørgsmål, der er produceret i forskellige udgaver.

I apoteker, kan du købe kapsler og sugetabletter og tygge. Formen af frigivelsen af lægemiddelstoffet ændrer sig ikke.

Sådan skal du tage medicinen "Imodium"? Vejledning til brug, patient Begejstring og læger understrege, at stoffet gives oralt, uanset hvilken form for frigørelse.

Kapsler og sugetabletter ordineret til voksne og ældre og børn over seks år. Den specifikke dosis modtaget medicin afhænger af patientens tilstand. Men tyggetabletter piller er egnet for voksne og ældre patienter, og deres børn kan gives først efter tolv år.

Kontraindikationer narkotika

Knyttet til stoffet "Imodium" instruktion, virkelige unge mødre og gravide kvinder viser, at man ikke skal tage denne medicin i løbet af drægtighedsperioden og forvaltning af amning.

I øjeblikket ikke tildelt narkotika og patienter, der har udtalte intolerance over for de komponenter, der er indeholdt i sammensætningen af det terapeutiske middel.

Brug aldrig en præparat "Imodium" i tilfælde af akut dysenteri, når der er sådanne symptomer som feber og blodige udledning i afføringen. Ikke tilladt dette stof i akut colitis ulcerosa, bakteriel enterocolitis og forstoppelse. Derudover ingen egnet middel "Imodium" dem, der er laktose intolerante.

Da en af bivirkningerne af indtagelse er søvnig tilstand, er det uacceptabelt under behandling og forebyggelse af vanskelige problemer at håndtere eventuelle mekanismer. Dette værktøj er taget med forsigtighed af personer med nedsat leverfunktion.

Vigtige punkter ved at bruge "Imodium" stof

Interaktionen af dette stof med andre lægemidler er ikke undersøgt. Men her er modtagelsen af hans jævnaldrende på samme tid, som indeholder i sin sammensætning loperamid, kan medføre komplikationer.

Sjældne, men mulige symptomer ved brug af stoffet "Imodium" (anmeldelser også fokusere på disse spørgsmål) kan omfatte: hududslæt, mundtørhed, mavesmerter, svimmelhed.

Der er også en bivirkning af lægemidlet omfatter døsighed, træthed, distraktion. Der er den "Imodium" udarbejdelse af anmeldelser, siger, at det mod diarre kan forårsage kvalme, opkastning, oppustethed og endda halsbrand. Også mulige betingelser såsom ileus og forstoppelse.

Bruger du dette værktøj til at behandle børn?

Som allerede nævnt ovenfor, kan administreres dette stof til patienter under skolealderen. Tilladt manuel medicin til at tage et barn ældre end seks år.

Men lægerne i dag praksis med at udpege sine yngre børn. Men dette er under streng kontrol af en specialist, og kun når det kræves af diagnosen. Medicin "Imodium" for børn er bedst træffes i pilleform. Kapsler er ikke alle børn er i stand til at sluge. A tyggetabletter piller er designet til midten og større børn.

Konventionel tablet "Imodium" for børn kan knuses eller opløses i en spiseskefuld vand for nem at synke.

Ifølge læger om narkotika

Fordi mens du tager medicin "Imodium" kommer afføring forsinkelse, betyder det, at infektionen kommer ind i tarmen og producere toksiner forbliver i mave-tarmkanalen. Det er grunden til, at læger anbefaler ikke at haste og give barnet denne forberedelse. Ikke at vide diagnosen, kan du kun forværre patientens tilstand. På trods af at stoffet "Imodium" for børn har anmeldelser overvejende positive, bør dette punkt være obligatorisk.

Den meget betyder for hindrer udviklingen af tarminfektioner, men ikke fjerne dem. Derfor er mange læger efter indtagelse "Imodium" rådes til at drikke sorbenter, såsom aktiveret carbon eller pulver "Atoxil" for at rense kroppen for skadelige stoffer hurtigere.

Hvis der efter en eller to tabletter af staten tilbage til det normale, ikke får involveret fortsat administration af medicin for at forebygge overdosering. En patient kan blive lettere efter et par tabletter eller kapsler, og nogle kræver kompleks behandling.

Udtalelser

På nuværende tidspunkt er det stof "Imodium" af statistikker er den mest effektive lægemiddel i kampen mod diarré forårsaget af forskellige mikroorganismer. I de fleste tilfælde er det effektivt, og resultatet kommer næsten femten til tredive minutter efter administration. Du kan ikke sige om andre medikamenter, som ofte har brug for at drikke i løbet af dagen.

Selvfølgelig bør fordelene ved lægemidlet, og ikke aflede opmærksomheden fra dens bivirkninger. Og det siger, at alt for rive med af sådanne midler er ikke nødvendig.

Den største indikator for effektiviteten af "Imodium" drug - anmeldelser. Når oppustethed sådanne midler ikke kan hjælpe, men medføre en større reaktion. Mange af svarene er negative karakter involverer ofte bare de samme bivirkninger af medicin.

analoger medicin

For lægemidlet "Imodium" kategorisk ikke passer eller forårsager bivirkninger, brug af dets analoger, som omfatter lægemidler såsom kapsler "Lopedium", "loperamid", "Stoperan" og tablets "Usara."

Trods tilstedeværelsen af analoger, må vi forstå, at de også kan ikke gælde for visse grupper af patienter.

Diarré er ofte et resultat af dårlig hygiejne. Brug ikke snavsede frugt og grøntsager, vaske dine hænder ofte, mindre bekymring for ingenting - din tarm, og du vil ikke fejle.

Men børn fra diarré, dysbacteriosis og oppustethed anbefales behandlet strengt under overvågning af en læge, især hvis barnets alder er mindre end seks år. Ofte er det meget vanskeligt at definere problemet med børns tarmlidelser kun eksterne symptomer. For at være sikker på den rette behandling, du har brug for at blive testet. Først da kan påvirke problemet fundamentalt relevante lægemidler. Binding til et lægemiddel er ikke hensigtsmæssigt. Det mener eksperter, som du ønsker at lytte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.