Intellektuelle udviklingMeditation

Satori - denne indsigt og viden om den indre natur af mennesket

Fra et filosofisk synspunkt, i naturen, er der 2 slags oplysning: samadhi og Satori. Hvis vi taler om samadhi, det kommer efter en persons død. Det menes, at sjælen fik sin erfaring i verden og er klar til yderligere degeneration.

Enig, det er svært at forestille sig en sådan tilstand. Satori som en tvillingesøster, er klar til at give folk en følelse af samadhi med den eneste forskel er, at sjælen ikke forlader denne verden. Den resulterende tilstand af oplysthed gradvist spredes, og den person, vender tilbage til sit normale liv.

Interessant, evnen til at nå Satori taler om det unikke i den menneskelige natur. Vi bruger kun det naturlige potentiale og berige den viden takket være ham. Sikkert læsere et spørgsmål: "Hvis du bruger Satori kan finde svar på deres spørgsmål, hvad man kan få erfaring"

Hvorfor skulle en mand af Satori?

Mange vil sige, at det er nødvendigt for os at opnå perfektion. Men når et barn bliver født, taler vi om ham, at han - en perfekt vidunder af naturen. Forældre forsøger så hurtigt som muligt at definere potentialet i hans barn, så han i det mindste hans udvikling bevægede sig fra simple former (fødsel) til et stort og mangesidet form for perfektion. "Og her Satori?" - Du spørger.

Når barnet fødes og tørre sit tøj, han er i en tilstand af hvile og tilfredshed. Som hans følelsesmæssige udvikling af barnet husker den salige følelse og begynder at opleve det fra andre ting. For eksempel fra det faktum, at moderen lænede sig over ham og kyssede ham på natten, mens hans far læse en bog.

videreudvikling

Senere, når sindet af den lille mand til at øge sin magt, vil han opleve en tilstand af hvile fra andre situationer. For eksempel den type børn gå i parken. Det er den tilstand af hvile en person lærer at opnå i forskellige situationer. De er forskellige, og derfor staten Satori kan variere.

På grund af denne personen udvider rækken af salig fornemmelser. Dette hjælper det at tilpasse sig nye vilkår. Der kommer et tidspunkt, hvor barnet går i børnehave. Omkring - de nye ansigter på de børn, voksne. Andre vægge, møbler og tilstanden ophidse psyken barn. Men der kommer et tidspunkt af stille timer, og barnet er nødvendigt at minde staten hvile, hvor han befandt sig derhjemme, før du går i seng.

Hvis tidligere det forudsat eksterne forhold forældrene, i de nye forhold i deres nær dér. Derfor vil en lille person lærer at indgå i den mest lyksalige tilstand af fred uden yngelpleje. Dette er blot ét eksempel på, hvad Satori - en følelse, der er iboende i os alle. Men det er nødvendigt at udvikle, træne og vedligeholde.

Håndtering af følelser

Livet - det er ikke bare en række fornøjelige arrangementer: rejser, kærlighed, shopping og fødselsdage. There stressende omstændigheder som død af en nær slægtning. Endnu værre - når de dør hele familien, herunder forældrene. Til den enkelte at klare sin sorg, skal han lære at kontrollere deres følelser. Igen og igen for at vende tilbage selv til en tilstand af fred. Vi håber, at læserne vil stille et spørgsmål: "Satori - hvad er dette", forstå, at folk besøger ikke kun er en passiv hvile.

Dette koncept er mangeartede og følelsesmæssige nuancer af glæde, kærlighed, iver, begejstring og glæde. Kun i løbet af livsbegivenheder en person lærer en række forskellige tilstande af Satori, og lære at kontrollere dem. Desværre, med alderen, de fleste mennesker ikke blot ikke udvikler en salig tilstand, men mister det.

Hvorfor gør folk mister deres fred?

Hvad tror du, hvad folk laver hjerne af det moderne menneske? Samfundet stædigt insisterer på ham, at det er nødvendigt at få en uddannelse, at købe en lejlighed, få et barn, for at tage en proaktiv holdning i samfundet. TV i ny og næ er fuld af nyheder om terrorisme, samoletokrushenii, arbejdsløshed og den finansielle krise.

Personlighed ufrivilligt underordnet ydre omstændigheder, og hendes hjerne er konstant pulserende "Sådan fodrer familien? Vil der være penge nok til behandling? Den kommende tur (for at studere, hvile) kan dukke sikkert? "Massa sådan tvivl gribende næsten hver enkelt.

Måske er det derfor de fleste af de mennesker er glade for forskellig praksis med henblik på at opnå en rolig sindstilstand. Nå en tilstand af Satori er mulig gennem meditation. Denne form for kunst, og dem, der har styr på denne teknik, vil være en del af en stor og klog natur.

Berolige sindet - en stærk ånd

Meditation kan være nogen indenlandsk aktivitet: vaske op, te, syning. Det er ligegyldigt, hvad du gør, og hvordan processen sker. Desværre er de fleste mennesker begå visse handlinger, men næsten ikke klar over, hvad de gør. Hovedreglen for en rask person - at leve her og nu. Satori - et ord, der udtales glat. Det indebærer en manglende mental vandring, der kan vift frygt, tvivl og grundløse fantasier.

Hvis det moderne menneske ikke lærer, hvordan du beskytter dig mod disse følelser, vil det ikke spare selv 2 måneder afslappende ferie på havet. Han må dog gavne tre minutter afslappet mentale tomrum i travlhed i byen eller en nervøs situation. Satori - en viden om deres indre verden med hjælp fra den tavse sind.

Satori - vejen til lykke

Filosofisk doktrin understreger, at menneskelige lidelser kommer, når han ikke kan klare hans psyko-følelsesmæssige tilstand. Det vil sige, vi skal lære at være glad under alle forhold. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at blive taget bogstaveligt.

For eksempel mistede en mor sit barn. Først og fremmest skal du gendanne deres sorg. "Keep ansigt" og skildre, at intet skete - ikke den bedste idé. Flere måneder senere, en person begynder at overvælde tanker som: "Hvorfor leve videre"

I denne situation, Satori - en stor hjælper. Dette er nøglen til den tilstand, som kaldes lykke. Person må forstå, at det er nødvendigt at finde en ny kilde til glæde at leve. I denne vanskelige situation, kan du få fred i sindet?

Satori i kirken

Erfarne esoteriske påstand om, at den kristne egregore - den første officer at nå frem til en fredeliggørelse salig tilstand. Det er blevet observeret, at selv de vantro folk besøger templet, oplever fred. For det første på grund af det faktum, at kirken er bygget på et særligt sted, med de nødvendige energistrømme. De skaber usynlige kosmiske søjler, der giver en fornemmelse af den usædvanlige fusionere med universet.

For det andet, de kirkelige ritualer - tilståelse, nadver, bøn - er en slags kraftig psykoterapi. Hertil kommer, at forskerne bevist, at de bibelske salmer er en kraftfuld højfrekvente vibrationer, som er i stand til at rense, slappe af og fordybe i salig tilstand. Dog kan læseren spørge: "Hvad nu hvis det giver en person illusorisk opfattelse af situationen vil falde til ro, og han vil bære til den bedste, men i virkeligheden, er du nødt til at koncentrere sig og handle?". Faktum er, at satori - en åbenbaring.

Det gennemborer flash menneskelig idé hvad de skal gøre med ham næste. I en verden af åndelig praksis kendte tilfælde, hvor folk opnå ekstraordinær ro og opholder sig i det, finde en måde at afslutte de hårdeste situationer. Det er bemærkelsesværdigt, at hvis en person lytter til hans samvittighed, som angiver den rigtige måde. Derfor Satori i filosofi kaldes ofte intuition Buddha.

livshistorie

En sag, hvor en ung mandlig læge sætte en skuffende diagnose "kræft" og bredte sine hænder hjælpeløst. Progressiv sygdom var at tage patientens liv væk i et par måneder. Manden var deprimeret og besluttede at bruge resten af sin tid runesten besættelse.

Nu, hvor han sagde sit job og nægtede at mødes med min kæreste, der var nok tid. Runer besluttede han at studere gennem meditation. Hver nat det inkluderet blød musik, tænde et lys, og mentalt prøve på egenskaben for hver magisk symbol.

Under en sådan session, den unge mand visualiserede den rune Dagaz. For det første kom fra den blå-gyldne farve. Så dukkede hun lysere og tegne et billede af bjerge, rugende munk, en flok flagrende fugle. Manden fortalte, at hans sind, hvis slukket, og hvis han faldt i rolig søvn. Så tydelig Satori. Et ord, hvis betydning var ukendt for ham tidligere, var at blive for ham det vigtigste.

Efter manden vågnede, kom jeg til ham overbevist tanken om, at de sidste måneder af sit liv, han har til at tilbringe i bjergene i det gamle Arkhyz. Manden ud på en rejse, efter at have analyseret dit favorit område. Hver dag han besøgte antikke templer og faktisk mødte en munk, der var stærk healer.

lykkelig slutning

Kan du gætte, hvad historien endte? Ny ven hjalp manden med hjælp af bøn og utraditionel behandling til at bremse, og derefter helt at stoppe aktiviteten af malignitet. Den unge mand tog hjerte og efter lidt tid der er gået en lægeundersøgelse. Læger har bekræftet, at sygdommen ikke udvikler sig. I denne situation kan mand leve 15 år eller mere, snarere end 3-4 måneder, som tidligere forudsagt.

Tror du, at han følte i det øjeblik vores helt? Mest sandsynligt, glæde, glæde, lettelse. Samlet - lykke! Man fandt det med den vision, der gav ham Satori. Nå ham i kraft af alle. Hvordan? Denne ene har til at løse på egen hånd. Lyt til dit hjerte, opnå Satori og følg skiltene!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.