TravelingRejsetips

Angry Birds forlystelsespark

Park Angry Birds - det er en unik indendørs rum, hvor du og dine børn vil være i stand til at ride rides. Her kan du også lære om kultur og historiske data.

Om dette websted

Angry Birds - parken, der kombinerer en malerisk miljø omkring, specielt arrangeret belysningssystem, der typisk anvendes på scenen, en interessant lyd, som giver atmosfæren dynamik og særlige virkninger.

Tak til alle dette, kom her, du fordybe dig i en helt anden verden, som skaber Activiti Park Angry Birds. Du føler, at du har et blik på et besøg til den faktiske tegn. Exploring Angry Birds park, kan du se, hvordan kommer alle mulige eventyr. Her kan du også blive medlem af træningsarrangementer, lære interessante oplysninger, mens påfyldning sjæl munterhed og positiv. Tiden flyver her, for alle klasserne er sjovt.

Hvad er der af interesse?

Park aktiv hvile Angry Birds bringer en masse positive følelser, men samtidig tager en masse energi. Efter nogen tid brugt her, vil du ønsker at genopbygge energi. Tilsvarende behovene hos de besøgende er den lokale cafeteria.

Den tematiske butik kan du købe souvenirs, der vil længe minde dig om denne sjov udflugt. det giver også tøj med symboler for Angry Birds. Parken er godt for det faktum, at i tilfælde af søgen efter et sted at tilbringe dagen dit barn er født, kan du nemt anvende her. Ferien vil være en mindeværdig én. Opmærksomme, omsorgsfuld og erfarent personale, hvis erhverv er at behage og bringe positive følelser, hurtigt og præcist at klare denne opgave.

Du kan bestille et tema plads til gæster. Park Angry Birds er hastigt stigende popularitet. Hver dag er der flere mennesker med børn, der ønsker at have en god tid i en sjov atmosfære. Efter alt, spil, chat og mere interessant viden som alt.

nogle regler

Hertil kommer, glem ikke om de adfærdsregler, der skal følges, indrejse på verdens Angry Birds. Park i St. Petersborg (St. Petersborg), giver hver besøgende med billetten indgangen. Hvis du ønsker at indfange de glade øjeblikke og efterlade en besked eller foto på hukommelsen, kan du kun bruge din mobiltelefon eller kamera for amatører. Professionel samme enhed med blitz og stativ, kan kun anvendes i tilfælde, hvis det blev forhandlet med administrationen.

Angry Birds Park tilbyder sine kunder et rabatsystem, men du bliver nødt til at have et dokument, der kan bekræfte, at du er berettiget til ydelser. Kom her kan være fra 10:00 til 22:00. For at bevare renheden af kunder beder udstyre en aftagelig par sneakers eller sko.

Børn, der er under 9 år bør ikke gå gennem et område i en, skal de være ledsaget af voksne. Hvis det er bemærket, at den besøgende er i stand til alkohol eller narkotika, fik han ikke lov ind i parken. Også, kan du ikke tage med dem deres mad og vand. Barnevogne er tilbage uden for komplekset.

Det er tid til at spise lækker

Når du har nok folk her nyde alle de interessante attraktioner, vil du ønsker at spise, hvad du kan gøre i cafeteriet "The Fåresyge kok." Det lokale personale vil byde dig velkommen venligt og konsekvent velsmagende foder. Mens mad er ikke kun forskellige, men også nyttig. Alle produkter er friske, kvalitet ingredienser.

Hilser kok tilsætningsstoffer, fødevarer indeholder GMO. Ingen halvfabrikata. Dine børn kan nyde solide burgere og sandwich, hvor lå kun friske grøntsager, kylling kød. Der er også en dessert af frugt, samt mange interessante ting ud over dette. Hver ordre er tilberedt med omhu og kærlighed. Hvis du fejre det er en vigtig begivenhed for dig at bage en dejlig fødselsdagskage og tilbød en liste over særlige retter.

kommercielle plads

Svært at komme ind i den lokale butik og tager ikke noget til hukommelsen. Er der en masse firmanavn legetøj og andre souvenirs. Dit valg er givet mere end 6000 råvarepositioner, dekoreret med symboler på institutionen. De yngste børn og allerede temmelig udokumenterede teenagere vil være i stand til at finde noget interessant for sig selv.

Hvis du har langt tanke, end at behage deres afkom til næste ferie - her er det svaret. Legetøj opfylde de mest krævende kvalitetsstandarder. Fra ejer den finske ophavsretten har fået licens til at fremstille disse produkter.

Interessante aktuelle begivenheder

Af de nysgerrige begivenheder kan du deltage i en master class dedikeret til at skjule under de velkendte fugle. Denne begivenhed er afholdt til ære for fødselsdag institution, fejres den 9. april. Det henvender sig til oprettelsen af kostumer, transporterer alle, der bærer dem i billeder af yndlingsfigurer. Du vil blive undervist i hvordan man gør den fantastiske karneval maske. Med sådan en bagatel, kan du overraske alle med sin originalitet og opfindsomhed.

Også den 10. april vil afholde et arrangement med titlen "Focus, som kan forklares med" i forbindelse med skole kemi.

Du vil blive vist hvorledes disse processer forekomme, hvilket nogle gange ikke kan forklares, men i virkeligheden er ganske forståeligt fra synspunkt af videnskaben. Her vil børnene lægge interessant viden. Så, at parken i begivenheden er ikke kun underholdende, men også pædagogisk, som i vid udstrækning tiltrækker forældre, der bekymrer sig om udviklingen af deres børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.