TravelingRejsetips

Moravian Karst: hvordan man kommer dertil? Billeder og beskrivelse

Det vigtigste skat af Tjekkiet er ikke for ingenting kaldes den unikke natur. Et af de smukkeste steder i Centraleuropa, der er beskyttet af staten og er et bakket område i tusindvis af kvadratkilometer. Den største karstic massivet Moravian Karst - den mest berømte mirakuløse attraktion af landet.

stødpudezone

På det område af det beskyttede område, har forskerne opdaget mere end tusind huler med spor af liv af primitive mennesker, men kun fire af dem, der er udstyret og tændte, til rådighed for turister. Den resterende indgang er kun tilladt for professionelle speleologists.

Annonceret en enestående naturområde Moravian Karst - en vidunderlig måde at udforske den naturlige skønhed af Tjekkiet. En fascinerende rejse gennem Karst-regionen er slående storhed underverdenen.

Det er bemærkelsesværdigt, at der på det beskyttede område af særlig shuttle toget tager gæster til alle de interessante punkter i reserven.

labyrinter Punkva

Moravian Karst huler tiltrække besøgende tjekkisk usædvanlig skønhed. Mystiske huler, naturskønne kløfter, dybe dips og underjordiske søer af stor interesse entusiastiske rejsende.

Startede i kalkstensklipper skjult for øjnene af labyrinter er kendt langt ud over landet. Det anses for den mest populære grotte Punkva med Macocha og floden af samme navn, hvor legeringen er organiseret.

Colonies kalkstensformationer

Åbn relativt nylig caver K. Absolon, passerede hele vejen igennem, interessant hele året modtager turister. Moravian Karst (Tjekkiet) er berømt område af stor skønhed med en hel kolonier af stalaktitter og stalagmitter. Lunefuld kalk dannelse, svarende til tårnet i Prag strækker sig til hinanden, "Romeo og Julie", der minder om silke kappe "Stjal" få tilstoppede turister glæde hjertet.

Punkva kendt figur vidunderligt minder Fold vingerne af en engel, som længe har forsvaret de mennesker og udmattet. Træt og mistet evnen til at svæve over jorden, fandt han sin tilflugt i de underjordiske gallerier.

spejl sø

I et af værelserne før gæsterne afsløre deres charme underjordiske sø med en glat overflade, vand overflade, hvor intet forstyrrer. Dammen afspejlede inverterede stalaktitter, og synet er simpelthen uforglemmelig. Nær søen ligger gigantisk stalagmat "Salma", glæde alle, der var i den underjordiske rige, for sin størrelse.

Den smukkeste grotte

Mens æglæggende en lille grotte dekoreret med dråbeformede og stavformede stalaktitter var et uheld opdaget kunstige bevægelser. Den er opkaldt til ære for den tjekkiske præsident hall gæster i lydløst bevæger båd på vandet fylde den mørke korridor. I grotten, "Masaryk" gøre et stop for alle turister beundre kalksten formationer på tæt hold. Hall, der minder om menneskelig beboelse, betragtes som den smukkeste grotte.

Macocha

Fascinerende tur ender i bunden af den dybeste afgrund Macocha, som er forbundet med nedkøling gamle legender. Svævebanen tager turister klatre op og inspicere fiasko fra toppen af bjerget.

En stor kløft med en naturligt forekommende underjordisk flod Punkva har en dybde på 138 meter. to udstyret bro, med udsigt på samme tid fascinerende og skræmmende panorama afgrund for gæster af reserven.

Kateřinská hule

Men ikke kun de Punkva underjordiske skatte berømte Moravian Karst. Ikke mindre smuk og Kateřinská grotte af fremragende akustik, der kender alle de gæster, der kom til reserven. Den største "vigtigste katedral" er ofte arrangeret musikalske forestillinger og vokal konkurrencer.

Den såkaldte Witch Stalagmit, iriserende forskellige nuancer i projektører producerer en ekstraordinær indtryk. Det virker som en usædvanlig uddannelse virkelig er blevet et produkt af de mørke kræfter.

"Bamboo Forest" - en hel klynge af høj stalagmite ligner de vilde krat. Og i en hule, opdagede forskerne resterne af en forhistorisk kæmpe-bjørn.

Balcarka hule

Videnskabelig interesse Balcarka grotte - En anden naturlig attraktioner for besøgende turister, der haste til Moravian Karst. Den fandt det største antal skeletter af dyr af pleistocæn periode, menneskelige værktøjer lavet af knogler og sten. Men de vigtigste dekoration Balcarka er bizarre former og farver blonder utallige stalagmitter, transporterer besøgende til et ægte eventyr.

Kun her er der enestående klippeformationer - helictites der vokser parallelt med jorden.

Sloup-šošůvské systemet

De to-etagers kompleks af underjordiske huler med buer i form af en kuppel og branching gallerier lokker turister en særlig charme. Gæsterne syntes at falde ind i en magisk verden med en bizarre formationer og den stille hvisken af den underjordiske flod. Men det mest spændende forestilling Sloup-šošůvské systemet er en dejlig udsigt fra broen i bunden af afgrunden Stupnovita.

Moravian Karst: hvordan man kommer dertil?

Som en kør-selv-til reserven? Fra Prag du har brug for at komme til byen Brno (det er cirka tre timer med bus), og derfra med tog eller offentlig transport for at komme til landsbyen Blansko.

Bus nummer 226 til stop dovozit "Rocky Mlyn» (Skalní mlýn), derfra til reserven bliver nødt til at gå mere end en kilometer.

Om sommeren, anbefales det at forudbestille billetter til Moravian Karst.

udflugter

Tag en rundtur i Moravský kras kan være fra forskellige byer i Tjekkiet. For eksempel, for en rundvisning i Prag, herunder rejser og lokale ture, vil skulle betale hundrede dollars per person.

Du kan købe billetter ved indgangen til hulen, før halvanden time tur (170 CZK - for voksne, 40 CZK - fotografi). Uafhængige rejsende nødt til at vente, indtil gruppen er dannet. Som erfarne rejsende, russiske besøgende er ikke nødvendigt fra komplekser, trods alt, der siger guiden kan findes i vejledningen. De vigtigste ting - det er følelsen af at være i de underjordiske gallerier.

Husk, for muligheden for at tage billeder bliver nødt til at betale hver for sig, men i løbet af en fascinerende legering er strengt forbudt at fjerne den underjordiske flod, så for ikke at blænde bådsmanden.

Alle besøgende er enige om, at Moravian Karst, et foto, der perfekt formidler den magiske verden af naturlige spekulerer - er et uforglemmeligt syn. En fascinerende rejse ind i hulerne, og kendskab til det fredede område efterlader et varigt indtryk. Stedet er andet at nogen, bør du helt sikkert besøge alle, der iler til ferie i Tjekkiet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.