Nyheder og SamfundMiljøet

Hvad er hemmelighederne skjult underjordiske flod? Sådanne forskellige naturlige attraktioner ...

Running underjordiske naturlige kilder er altid af stor interesse for turister. Skjult fra øjnene af flodens folk har en særlig charme, men hvert år bryder den stigende strøm af gæster den uberørte skønhed af fantastiske steder.

Pride of the Philippines

Verdens største underjordiske flod, Puerto Princesa, betragtes som Filippins største stolthed. Det naturlige mirakel, der strømmer i karsthulen, er en enorm labyrint, hvor det er let at gå tabt uden hjælp fra en guide. At gå langs floden vil mange kilometer lange give alle uforglemmelige følelser. Mystiske grotter, grotte mørke hvælvinger, der leger med forskellige nuancer, når lys rammer dem, roligt småbølgende vandfald, et stort antal flodkanaler - alt dette fører til en ægte glæde for rejsende, der kommer her fra alle verdens hjørner.

En underjordisk flod, der beundrer sit unikke landskab, er endnu ikke fuldt ud udforsket og indeholder hemmeligheder, der giver det en særlig appel. Sejler på en båd blandt de mirakuløse skønheder, turister føler sig i et rigtigt naturtempel, den skrøbelige storhed, som ingen foto kan overføre.

Mexicanske flod

En anden fantastisk attraktion er placeret i Mexico. I labyrinterne af underjordiske huler i den tropiske jungle, på Yucatan halvøen, dannede den underjordiske flod mere end 65 millioner år siden efter meteoritten faldet. For kun 27 år siden blev det opdaget af dykkere, hvorefter en storstilet undersøgelse af dette sted begyndte. Sak-Aktun, der er anerkendt som den længste flod i verden, indeholder mange nyttige mineraler. I overraskende gennemsigtigt vand er turister nedsænket for at opleve skønheden i dette naturlige sted.

Floden, der strækker sig 317 kilometer, forbinder underjordiske passager, betragtes af lokale beboere som den virkelige verden af de døde. Fra den skønhed, der ses, som består af mange legender, er det let at miste gaveens gave.

Hovedattraktionen

Også i Rusland har sin egen attraktion, som kan kaldes et unikt fænomen: mange mennesker har hørt om det, men få har set det. Mange tror ikke engang, at der til denne dag er en underjordisk flod i Moskva.

Dets navn, ifølge de fleste historikere, kommer fra ordet "ikke-ler", hvilket betyder "sump". Det er rigtigt, at nogle forskere anser denne erklæring upålidelig. Floden, der forstyrrede det behagelige liv hos mennesker, var skjult i en konkret samler.

Historien om en flod jordet under jorden

For første gang nævnes Neglinka i byens gamle krøniker i begyndelsen af XV århundrede. Dybt op til 25 meter var det af stor betydning for Moskva. Vand fra passagen gennem den centrale del af byen blev taget for at slukke brande, og den var fyldt med en vollgrave, der løb langs Kreml.

Imidlertid var der i midten af det 18. århundrede med industriens vækst en alvorlig forurening af Neglinka, som udstødte en uudholdelig stank. Det blev besluttet at lave en flod i et rør, men samlerne kunne ikke klare, og i store oversvømmelser flod floden på gaderne. I en underjordisk kappe var der specielle rør, der blev båret af bytjenester til regnvand, men rige købmænd sænk spildevandene til hemmelige afløb og tog dem ikke ud i tønder, som det var sædvanligt. Efter oversvømmelse forlod vandet, hvilket efterlod et ildelugtende silt.

I 1966 kom en anden samler med betonhvelv ud, og vandet fra Neglinka kommer nu ind i Moskva-floden.

Dystre historier

Siden antikken er det antaget, at den underjordiske Moskva-flod, der har opsamlet sort energi, returnerer det til folk. De siger, at under Catherines regering ikke langt fra Neglinka var en hemmelig organisation. I casematerne torturerede institutionerne brutalt folk, og deres lig forsvandt uden spor i de mørke farvande.

En anden legende fortæller om den brutale Saltychikha med et grimt udseende, der hadede alle kvinder. Ejeren, der dræbte mere end hundrede serfpiger, troede på, at den underjordiske flod havde en magisk magt, der ville hjælpe hende med at nå sin hoveddrøm. Ved midnat vasket hun vandet og hviskede overbevisende sammensværgelser og troede, at den næste morgen vil finde den efterlængte skønhed. Ikke at have modtaget den ønskede Saltychikha skabte igen blodig skændsel.

Dette er kun en lille del af flodens traditioner og dens forbandelse. I Moskva, indtil i dag falder jorden, og hydrologer siger, at Neglinkas vand har en frygtelig kraft: det korroderer beton og endog solidt stål. I området omkring Kuznetsk-broen, hvorigennem den fede flod blev til en ond kilde, ses ofte spøgelser og hører en underlig hvisk.

Moderne ekstreme udflugter

At forlade sit mærke i Moskvas gader og baner, Moskva's undergrundsflod, hvis billede giver en uhyggelig atmosfære, holder mange mysterier. For nylig er undersøgelsen af underjordiske reservoirer blevet en utrolig fashionabel hobby, og for at komme ind i en speciel verden, der vinker mystisk skønhed, hjælper lokale gravemaskiner.

Vil du vide, hvad der skjuler asfalten under dine fødder? Du kan gå på en ekstrem rejse gennem den underjordiske kanal af floden, om hvilke mange legender er sammensat. Eksperter advarer dog om, at det kan være dødbringende, for i løbet af regnen stiger vandstanden i reservoiret hurtigt, og en sådan tur kan slutte tragisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.