SundhedPræparater

Medicin "Sedavit" - brugsanvisning, analoger, virkelige læger

I hvilken dosis udpeget lægemiddel "Sedavit"? Instruktioner til anvendelse af lægemidlerne, der skal beskrives i det følgende. Vi vil også forelægge sammensætningen af lægemidlet og dets frigivelse former, analoger, indikationer, bivirkninger og kontraindikationer.

Sammensætning, beskrivelse, formular medikamentpakning

Køb beroligende "Sedavit" kan være i følgende former:

 • Tabletter. De omfatter planteekstrakter, pyridoxinhydrochlorid, nikotinamid, kartoffelstivelse, lactosemonohydrat, calciumstearat, croscarmellosenatrium og mikrokrystallinsk cellulose. Tabletter er ovale. De er pakket i blisterpakninger med 20 stykker og placeret i en papkasse.
 • Opløsningen "Sedavit" (sirup). Guide anført, at sammensætningen indbefatter også sådanne former for planteekstrakter, pyridoxinhydrochlorid, nikotinamid, sorbitol og ethanol. Lægemidlet markedsføres i et mørkt glas hætteglas ved 100 eller 200 ml (container anbringes i en papæske).

Den farmakologiske virkning af lægemidlet

Hvad egenskaberne for den medicin "Sedavit"? Brugsvejledning indikerer en beroligende, angstdæmpende og beroligende effekt af lægemidlet. Denne effekt efter indtagelse af tabletterne og sirup skyldes egenskaberne af de aktive komponenter, der indgår i deres sammensætning.

Det stof er i stand til at normalisere funktionen af nervesystemet og det kardiovaskulære system, der giver en udtalt anxiolytisk og beroligende effekt. I dette tilfælde, at patienten forsvinder fuldstændigt eliminerer angst og psykisk stress.

Hvordan kan man ellers påvirker den menneskelige krop medicin "Sedavit"? Dets sammensætning er sådan, at det deltager aktivt i alle oxidationsprocesser. Vitamin B6 er indeholdt i medikamentet, har gavnlige virkninger på væv respiration og stofskifte. Som for vitamin PP (dvs. pyridoxinhydrochlorid), det forbedrer funktionen af nervesystemet.

Indikationer sirup og tabletter

Hvorfor bruge stoffet "Sedavit"? Vejledning til brug vise følgende indikationer af dette værktøj:

 • asthenic syndrom ;
 • tilstand længerevarende eller permanent psykisk stress;
 • milde former for søvnløshed;
 • neurotiske reaktioner, der er ledsaget af smerte, psykisk udmattelse, distraktion, irritabilitet, træthed, angst og hukommelsessvækkelse;
 • neurocirculatory dystoni (herunder hypersthenic form);
 • hovedpine;
 • dermatoser som er ledsaget af kløe (nældefeber, eksem);
 • migræne;
 • diabetes og toksisk struma;
 • menopausalt syndrom , og milde former for dysmenoré.

Kontraindikationer for brug af tabletter og sirup

Hvilke stater forbyde stoffet indgives til en patient, "Sedavit"? Instruktion anmeldelser lægerne sige følgende kontraindikationer:

 • deprimeret tilstand af patienten;
 • overfølsomhed over for lægemidlet;
 • bradykardi;
 • alvorlig hypotension;
 • spazmofiliya;
 • koronararteriesygdom;
 • myasthenia gravis;
 • dekompenseret diabetes;
 • leversygdom;
 • urolithiasis;
 • gigt;
 • mavesår.

Drug "Sedavit": brugsanvisning

Den dosis af lægemidlet "Sedavit" afhænger af formen frigivelse.

 • Tabletter ordineret til unge over 12 år og voksne på 2 stykker tre gange om dagen. De kan ikke tygges, og bør kun drikke almindeligt vand.

Ifølge vejledningen, kan en enkelt dosis af denne medicin øges til tre tabletter. Hvis lægemidlet er ledsaget af kvalme, så det anbefales at tage det med mad.

Det skal især bemærkes, at den aktivt medikament kan anvendes ikke kun til behandling, men også til forebyggelse i 60 minutter før den planlagte følelsesmæssige belastning (i en mængde på 2-3 tabletter).

Varigheden af behandling med dette stof fastsættes individuelt af den behandlende læge.

 • Opløsningen "Sedavit" (sirup) udpeger det indre af 5 ml tre gange om dagen. Om nødvendigt blev denne dosis forøget til 10 ml.

Accepter sirup kan sammen med te eller saft, såvel som i ufortyndet form. Ved forekomst af bivirkninger af centralnervesystemet (fx døsighed eller sløvhed) morgen og eftermiddag dosis reduceres til 2,5 ml og efterladt natten over før (5 ml).

Det skal også bemærkes, at siruppen "Sedavit", af hvilke er angivet nedenfor, kan bruges til forebyggelse. I dette tilfælde doping 5-10 ml en halv time før en mulig psykologisk og følelsesmæssig stress.

Tilfælde af overdosis "Sedavit"

Med regelmæssige højere doser af medikamentet, kan patienter amplificeres bivirkninger i form af søvnighed, muskelsvaghed, depression, kvalme, ledsmerter, opkastning og vægt i maven.

Også overdosis ofte manifesterer sig i kramper, svimmelhed, tremor, takykardi, hypotension, svedtendens, hududslæt og hoste.

Efter afskaffelsen af lægemidlet alle tegn på overdosis forsvinde. Hvis det kræves, den symptomatiske terapi udføres.

bivirkninger

Bivirkninger af dette stof er meget sjældne.

Så hvad slags reaktion kan forårsage "Sedavit"? Gæst eksperter siger følgende manifestationer: træthed, allergi (udslæt, hævelse, udslæt, kløe), døsighed, hovedpine, depression, uro, svimmelhed, paræstesi, træthed, kvalme, nedsat ydeevne, øget gastrisk sekretion, mavekramper, opkastning, , epigastrisk smerte, forstoppelse, muskelsvaghed, halsbrand, følelsesløshed, diarré, tør hud, bradykardi, dermatitis, arytmi, lysfølsomhed, sænke blodtrykket.

Også, når tage denne medicin kan opleve variationer i biohimpokazatelyah (stigning i blodglucoseniveauerne af AST, alkalisk phosphatase og lactatdehydrogenase).

lægemiddelinteraktioner

Som med andre lægemidler interagere "Sedavit"? Brugen af denne medicin med alkohol øger dens virkninger.

Det er forbudt at fortsætte med at modtage medicin overvejes i forbindelse med antidiabetiske og antihypertensive lægemidler, samt hjerteglycosider.

Hypnotika og beroligende midler medicin i forbindelse med den "pyridoxin" reducere deres hypnotisk effekt, og i receptionen med antispasmolytika - effekt af sidstnævnte, tværtimod, stiger. Også forbedret fotosensibiliserende virkning af andre lægemidler (fx sulfonamider og tetracyclin).

specifikke anbefalinger

Drug "Sedavit" under graviditet, amning, samt i forbindelse med alkohol tage er forbudt. Desuden kan det ikke gives til børn under 12 år.

Også ikke anbefales at fortsætte med at tage medicin for folk med arvelige sygdomme i kulhydratstofskiftet (galactose, fructose intolerance og laktase mangel).

Med særlig forsigtighed "Sedavit" ordineres til patienter med fordøjelseskanalen sygdom, pludselige ændringer i blodtryk og sukkersyge.

Folk med lys hud bør undgå langvarig udsættelse for sol (sol bade og solarium). Også patienter, der tager denne medicin, er det nødvendigt at afstå fra vej ledelse og arbejde med komplekse mekanismer.

Pris, analoger af lægemidlet

Hvilke stoffer kan erstatte medicin "Sedavit"? Analoger af dette stof er tilgængelige i alle apoteker i vores land. De mest populære blandt dem er følgende: "Valerian Forte", "Persen forte", de "perserne", "Valerik", "Relax" og "Ny Pass".

Hvad angår priserne, det afhænger af regionen og i form af lægemidlet. Tabletter "Sedavit" (20 stykker) kan købes for 150-215 rubler, og sirup - til 140-190 rubler.

Anmeldelser af patienter på medicin "Sedavit"

Find bedømmelser af patienter på stoffet "Sedavit" er ikke så svært. Dette skyldes det faktum, at dette stof er meget populær blandt dem, der føler en konstant følelsesmæssig stress.

I langt de fleste af mennesker forlader positiv feedback på den sirup og tablet. De noterer de ret hurtige virkninger af medicin, samt en udtalt effekt.

Allerede efter 10-15 minutter (kan nogle gange tage lidt mere tid) hos patienter beskåret tilstand af irritabilitet, angst, nervøse spændinger, angst og følelsesmæssig nød.

Det skal også bemærkes, at stoffet "Sedavit" meget hurtigt fremkalder søvn og gør det muligt at opnå maksimal afslapning.

Negative anmeldelser vedrørende dette stof stort set ingen. Selv i nogle tilfælde er der klager over bivirkninger, såsom kvalme og svimmelhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.