HjemlighedMøbler

Skammel i træ med deres hænder: trin for trin instruktioner, tegninger og anmeldelser

, не нужны специальные навыки. For at gøre afføringen med sine hænder, har ikke brug for særlige kompetencer. For at udføre denne type tømrerarbejde under kraft af en person, der ikke har nogen erfaring. Desuden er det er en kreativ proces, der kræver minimal omkostning og vil bringe en masse positive følelser. Det er muligt at vise fantasi og gøre unikke afføring, der vil glæde dine se ejerne af lejligheden. Det kan også være en person til stede. табурет из дерева сочетает в себе индивидуальный стиль и функциональность. Smukke træstol kombinerer individuel stil og funktionalitet.

etaper

Først og fremmest er det nødvendigt at forberede sig til det kommende arbejde. For at gøre dette, identificere de vigtigste etaper. For det første, skal du bestemme, hvilket materiale vil blive foretaget en skammel. For det andet, er du nødt til at lave en tegning. инструменты , которые понадобятся в ходе работ, и закупить материал. Dernæst forberede alle de nødvendige værktøjer, du skal komme videre og købe ting.

Materiale til fremstilling af

Afføringen kan være fremstillet af forskellige materialer, såsom glas, metal, plast og andre. Det er også muligt at kombinere metal og træ eller metal og glas. Der er mange muligheder for produktion af afføring. Men i den indledende fase, anbefales det at starte med træet. табурет из дерева сделать проще всего. Efter afføringen af træ til at gøre lettere. Det passer også ind i ethvert interiør. табурет из дерева, необходимо купить бруски. For at gøre en skammel lavet af træ, er det nødvendigt at købe søjlerne. Sectional størrelse af søjlerne skal være 30 til 30 millimeter. Næste skal bruge 2 træ planker. Tykkelsen af pladerne at være 20 millimeter. Bredde du skal tage 145 millimeter, og længden - 300 millimeter. Til arbejde med træ får brug sandpapir. Du skal også til at købe et 12-mm krydsfiner, skruer, lim og lak.

tegning afføring

Af hensyn til klarheden og brugervenlighed skal lave en tegning. табурет из дерева, и указать их размеры. Det er nødvendigt at drage alle de detaljer, som vil blive gjort en skammel lavet af træ, og angiv deres størrelse. I tegningen, skal alle detaljer være angivet i forhold til at bruge en vis størrelsesorden. Det anbefales at starte med det mest enkle skammel med firkantede ben. табурет своими руками из дерева с использованием резных ножек. Men hvis der er tillid til deres evner, så som en mulighed, du kan gøre afføringen med hænderne i træ med udskårne ben. Nu i butikkerne har færdige emner til snedkerarbejde. табурет из дерева своими руками. Derfor bør det være opmærksom på sådan en række produkter kan finde færdige udskårne ben til at bruge dem til at lave en skammel lavet af træ med deres hænder. Tegninger skal suppleres med sådanne detaljer.

. Tegningen er et originalt design projekt afføring. Derfor bør den gøre det færdige produkt, samt sted alle separate dele, der vil være nødvendige for oprettelsen af denne indretning. Ved siden af hvert stykke skal du angive sin størrelse og mængde. Mål skal angives i millimeter.

instrumenter

For at processen med at gøre afføringen bestået med glæde og ikke aflede opmærksomheden fra det nødvendige arbejde for at forberede de værktøjer.

Понадобится пила. 1. Du skal bruge en sav. Da detaljerne i lille størrelse af afføring, vil det nærme sig en lille værktøj. Du kan også bruge en sav skære et hjørne.

Шуруповёрт является нужным инструментом для сборки табурета. 2. skruetrækker er et nødvendigt redskab til samling af afføringen.

Дрель и сверло нужного размера. 3. Bor og bore til størrelse.

Рубанок. 4. Plane.

Лобзик. 5. Jigsaw.

Саморезы. 6. Skruer.

Линейка для измерения размеров. 7. lineal til at måle dimensioner.

Карандаш. 8. Blyant.

Уголок. 9. Hjørne.

Кисть для окрашивания. 10. En pensel til at male.

Trin for trin guide: hvordan man laver en træstol

Efter arbejdsområdet og alle de nødvendige materialer og værktøjer til det fremtidige arbejde er forberedt, kan du begynde processen med at skabe afføringen. как сделать табурет из дерева своими руками , на первоначальном этапе следует придерживаться пошаговой инструкции. For at forstå, hvordan man laver en skammel lavet af træ med deres hænder, bør den indledende fase skal følges trin for trin instruktioner.

Начать работы следует с ножек. 1. Kom godt i gang med benene skal være. Det er nødvendigt at tage en træklods og måle derpå længden af hvert ben, er 430 millimeter. I baren med en lineal og blyant nødt til at trække en linje. Yderligere savning bar i 4 dele.

Следующим этапом работ является подготовка сиденья будущего табурета. 2. Det næste skridt er udarbejdelsen af den fremtidige sæde afføring. Til dette formål er pladen 2 taget 145 millimeter brede og 300 mm lange. Du kan også lave sæde for ét stykke, så skal du tage et bredt bord til at matche dens bredde. Det er bedre, hvis sædet vil være intakt. En sådan udførelsesform vil forenkle samleprocessen og give større styrke afføring.

Далее необходимо сделать детали для каркаса. 3. Dernæst skal du lave dele til rammen. De er lavet ud af krydsfiner. Det er nødvendigt at save blank for rammen på 100 millimeter til 270 millimeter. Krydsfiner blanks gør ramme afføring. Pladerne er udformet i en firkant, i hjørnerne af kvadratet er anbragt ben.

Затем собираем табурет. 4. Så indsamle afføring. Til dette forberedte huller fedt lim og fastgør skruerne.

Готовый табурет из массива дерева необходимо отшкурить при помощи наждачной бумаги. 5. Klar skammel lavet af massivt træ skal slibes kraftigt at bruge sandpapir.

Завершающим этапом работ является покрытие лаком. 6. Den sidste fase af arbejdet er lakeret. Det er bedre at gøre det i flere lag. Hvert lag skal have lov til at tørre og derefter anvende den næste.

Skammel med fraskilte fødder

For dem, der allerede har en vis erfaring i tømrerarbejde, kan du tilbyde at gøre en skammel med ben skilt.

Вначале делаем бруски. 1. Først gør barer. For at undgå uregelmæssigheder, er det nødvendigt at tage 4 i samme bar, justere saven vinkel med 5 grader og skære alle på én gang.

Далее следует сделать метки внутренних углов, чтобы не перепутать бруски при крепеже. 2. Følgende tags do indvendige vinkler, ikke at forveksle med fastgørelses barer.

Затем необходимо взять небольшие бруски для распорок. 3. Så skal du tage små barer til afstandsstykker. For deres fastgørelse er det nødvendigt at lave huller på indersiden af benene. Ved fastgørelse seler skal først anvende lim og derefter skrue boltene.

В верхней части табурета необходимо сделать отверстия для крепления ножек, смазать их клеем, а затем прикрепить ножки. 4. På toppen af afføring er nødvendigt at lave huller til fastgørelse af benene, smøre dem med lim, og derefter vedhæfte benene.

Далее рекомендуется оставить табурет на какое-то время для сушки. 5. Yderligere anbefales det at efterlade en skammel for lidt tid til at tørre.

Завершающим этапом работ является изготовление крышки, лучше, если она будет из цельной доски. 6. Den sidste fase af arbejdet er produktionen af den dækning, er det bedre, hvis det er lavet af massivt bord.

Denne skammel vil se godt ud med en blød sæde. Fremstillingsprocessen er også ikke svært. Efter størrelsen af sædet skum skæres, er det monteret ved den øverste klud. Dette kan være ethvert materiale, såsom læder, pels, fløjl osv. Kan Farveskalaen også varieres. Sædet kan mønstret eller monokromatisk. Det hele afhænger af smagspræferencer og stil af interiøret. Stoffet er fastgjort til stolen ved en særlig hæftemaskine til møbler.

Du kan også lade et træsæde. I dette tilfælde skal det slibes kraftigt og dækker pletten og lak eller maling der skal bruges til træ. Måske nogen ønsker at male afføringen, anvende blomstermønster eller en hvilken som helst mønster. Eftersom fremstillingsprocessen er en kreativ, er det muligt at i stedet anvende en farvet lak eller emalje tænke på andre design udførelsesformer.

produktionsversioner

Lette processen med at gøre afføringen kan være det faktum, at ordren alle elementer i en snedkerværksted. Dig selv vil kun samle alle i en enkelt struktur og gøre indretning. Denne mulighed er mere egnet til kvinder, da det ikke kræver en stor indsats. Desuden kan de færdige dele sælges i specialforretninger bygning. Huset vil samle en taburet, som designer, og at gøre udsmykningen.

udsmykning muligheder

Først og fremmest skal du vide, hvor der rum er lavet afføring. Afhængig af den stilistiske orientering skal vælge sit udseende. Måske, på stadiet for snedkerarbejde bliver nødt til at gøre en udskåret ben eller indeholde nogle ikke-standard element i design, du kan også gøre folde afføring lavet af træ. Meget afhænger af den stil af interiøret, som formodes at placere møbel. For eksempel i børneværelset pigerne kan lave en model med farvet pels sæde. En dragt til drengen en skammel i havet eller militær stil. Udførelsesformer partiet. Hvis du ikke har nok fantasi, kan du se de særlige udgave design, som har specialiseret sig i dette område, og gøre de originale stole og taburetter af træ.

anmeldelser

Hvis vi starter fra kommentarerne fra folk, der har brugt vejledningen og har bygget deres egen afføring, fremstillingsprocessen er ganske enkel og ikke tidskrævende. Mange siger, at det er kreativ og er en fremragende fritidsfaciliteter. Også ifølge nogle mennesker, er det fornuftigt at udføre arbejde på oprettelsen af afføring sammen med andre familiemedlemmer, for eksempel til at forbinde børn. Fælles arbejde er godt for relationer og bidrager til konvergens.

Styret af de anmeldelser, der for første gang, indtil der ikke er nok erfaring og særlige kompetencer, bør du købe de datoer dele af afføring. Hvis der er ingen i butikkerne, kan du bestille en nedskæring i tømrerarbejde. Også mange har bemærket, at afføringen tegning letter i høj grad samlingsprocessen.

Information er til stede i nogle anmeldelser, der kan gøre køkken afføring lavet af træ som en gave. Sådan en nuværende vil være den eksklusive supplement til det indre af venner eller familie, og vil også have funktionel betydning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.