Hjem og familieTilbehør

Hvad er den mægler for guitar og en bedre køb?

Folk, der professionelt spiller guitar, ofte nødt til at bruge mæglere. De er velbevandret i spørgsmålet om, hvad en plekter instrument passer bedre. Men nybegyndere guitarister finder det ofte svært, hvis der er behov, de denne "lotion" i almindelighed, og i så fald, hvilken form for en formidler af en bedre køb.

Mediator - hvad er det?

En mediator for guitar er en lille trekantet plade (normalt) danner en strømlinet afrundede kanter er beregnet til at klemme strenge eller kamp spil. Rolle plekter (andet objekt navn) er at udvinde en høj kvalitet lyd fra instrumentet og spille fingerbeskyttelse. Producere mediatoren for guitar fra forskellige materialer - plast (den billigste kopier), træ, elfenben og metal.

Typer Plekter tykkelse

Når de vælger en mediator plade håbefulde musiker bør primært fokusere på dets tykkelse. Det påvirker styrken af den offentliggjorte instrumentlyde, volumener, og andre parametre. Mediatoren for guitar kan være en tynd, medium, tyk og meget tyk.

 1. Slående strengene med en tynd plade, en musiker får svage lyde. Dette gælder for akustiske instrumenter, og når spillet skal holdes en forudbestemt rytme. Men for de ledende partier, solo, det passer ikke blot på grund af blødhed. Sådan en mediator for guitar har en tykkelse på 0,4 mm. Selvfølgelig er det nødvendigt at have i en samling af musikere, der arbejder i grupper.
 2. Gennemsnitlige plectra have en tykkelse lidt større - 0,6-0,8 mm. Denne såkaldte universelle type eller blandet, som er lige så velegnet til guitar rytme for solo.
 3. Mediator til guitar tyk. Dens parametre - fra 0,8 til 1,20 mm. Rettet til rock musikere og solo partier. Bass er også velegnet til en sådan plade. Musikere i alle retninger, fra heavy metal til jazz, er glade for at bruge dem, fordi lyden er meget rig, udtryksfulde, smukke, lyse, når det rammer strengene. Men for at spille plectra tyk, du har brug for en grundig dygtighed og en masse erfaring. Dette gælder især rytmestemmer og soloer - den mindste fejl eller falskheden er klart hørlig.
 4. Meget tyk mediator - for akustisk guitar til basspil i en hård, aggressiv måde. Det er fremstillet af 1,20 mm tyk og mere, og er designet, i det store og til ventilatorerne.

Typer plekter i form

 1. Standardformularen (strømlinet trekant). Det var de første sådanne mediatorer, der dukkede op i første kvartal sidste, det tyvende århundrede, og var lavet af skildpaddeskjold. Det var dyrt, ved den måde!
 2. Shape "jazz" (eller "smådråbe") - med en spids bund af de små størrelser. Lyd udvindes ved sådan en mægler, mere end noget tæt på ideel.
 3. Rhythm guitar plekter - stor trekant (eksperter kalder det trekanten Rele).
 4. Plade, hvis ene side har en tandet form specielt til at fange mere end én streng. Tilnavnet "haj tand".
 5. Mediator "klo". Det bæres på fingeren.

Plekter typer materiale

 1. Plast (fra celluloid, nylon, acetal, akryl, osv), Akryl og acetylgrupper - stærkere og velafprøvet. Dette er den mest overkommelige for guitar plekter, dens pris er ganske lav i forhold til den anden.
 2. Metal. De giver en god, klar lyd, men også ødelægge strengene.
 3. Træ-, lavet af fint - palisander, ibenholt.
 4. Glas - flertonet giver god lyd.

Et par tip

Det er bedre at købe mediatorer ru, vil de ikke glide og falde, især hvis dine fingre svede. Ved størrelse tage dem let at holde. Men hvis du ønsker at spille i et hurtigt tempo, det er bedre, når en lille plekter i hånden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.