Hjem og familieTilbehør

Dog afskrækningsmidler: anmeldelser, som kan koste dem tro på livet

Ultrasonic Hund Repeller, meninger , der afviger fra de mest entusiastiske til den mest negative, placeret som et universalmiddel mod truslen fra fjendtlige mongrels. Men er det virkelig? Hvad er så magiske i denne lille anordning, som ifølge producenten, vil stoppe selv den mest ivrige hund, klar til at angribe en mand?

Så hvad er en hund afskrækkende ultralyd, der gør den så speciel? Faktisk intet, og han arbejder på den meget kontroversielle princip, hvis effektivitet varierer fra dyr til dyr. Normal lavfrekvent lyd generator gengiver de vibrationer, der, før de når øre af dyret, årsagen til "frygt og terror", hvilket gør du glemmer alt og haste et eller andet sted langt væk.

Men være opmærksom på de anvisninger, der følger med ultralyd hund repeller (anmeldelser, ved den måde, veltalende hentyder til de elementer, der vil nu blive betragtet). Den første linje skal advare der advarer om, at når du køber enheden er ikke nødvendigt at dirigere den til husdyr og kæledyr nabo, da disse kan skyldes uddannelse er immune over for den skræmmende effekt af enheden. Allerede det lyder meget mærkeligt - der er ikke noget entydigt om de dyr, der blev rejst af mennesker, ikke natur. Men udviklerne tro andet.

I princippet, ultralyd hund afskrækkende (Den gennemgår også bekræfte) viser meget dårlig virkningsgrad. Enheden fungerer gennem tid og, tilsyneladende, er dens effekt ikke er baseret på lydvibrationer. De fleste vilde dyr har et instinkt, der gør tilbagetog, hvis en person bringer dem med sin hånd fastspændt genstand. Naturligvis kan byen hund godt acceptere denne "stykke" af våben og ikke lidt bange, skønner det bedst at trække sig tilbage, mens intakt.

Stol på dit liv til en sådan tilpasning deal for nylig. Hund Repeller, som gennemgår klart skrevet af folk, der ikke har set enheden i øjet, kan bringe i den farligste øjeblik, forlod forsvarsløse over for brutale kobbel hunde. Hvad skal man gøre for effektivt at beskytte dig selv og din familie? Det er meget lettere at lære de grundlæggende regler for adfærd ved kontakt med vilde hunde.

Først og fremmest, skal du ikke provokere dem til at angribe - en hurtig køre og panik - det er det mest af alt vækker jagt instinkt. Det bør erindres, at hunden - er et dyr, men et dyr, i modsætning til mennesker, skal du ikke forsøge at rejse sig op, når angrebet. Voksen mand, der sidder ned på tid og skiltes hænder i hånd, er helt i stand til at skræmme omstrejfende hund, der pochtet for bedst ikke at rode med sådan en alvorlig rovdyr.

Men med trænede hunde dette trick vil ikke passere. Det er bedre at vikle en hånd med noget stærkt, eller trække jakken ærmet, indsamling det stramt under albuen og når hunden kaster udskifte ham lemmer. Ja, det er smertefuldt og ubehageligt, men den tid tjente vil gøre det muligt at neutralisere dyret, rammer næsen eller på kanterne, som er langt mere skrøbelige end menneske.

Selvfølgelig kan du lave en hund afskrækkende egne hænder. Men her er, om der er i denne forstand, ikke effektivt lære om andre måder at skræmme væk rovdyr?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.