FormationUngdomsuddannelse og skoler

Riddle om vaskemaskinen: hvordan man kommer op

Riddles - en integreret del af livet for ethvert barn. De gavn, så barnet lærer at tænke logisk, at sammenligne kvaliteten af forskellige fag, såvel som kender verden. Men en eller anden grund, er det antaget, at gemme sig bag verbale sammenligninger kan kun fænomener i naturen, enkle ting, eller frugt og bær. Men dette er absolut den forkerte dom. Riddles om vaskemaskinen, for eksempel børn i dag gættet meget hurtigt.

Hvorfor puslespil

Der er behov for Riddles for hvert barn. Så snart han lærer at tale og begynde at udforske verden omkring ham, er det allerede muligt at gætte den første gåde. Selvfølgelig, om vaskemaskinen gåde svært for to eller tre år gamle barn, men det hele afhænger af hans intelligens.

Så generelt alle gåderne er gode. Først og fremmest er det muligt for barnet at udforske verden, kommer til at kende sine dele beskrivelser. Desuden kan puslespil bringe din baby til versene og læsning i almindelighed. På grund af den smukke poetiske form ofte med rim, vittigheder, gåder om vaskemaskinen eller andre genstande taget bare vidunderlige unge børn. Ældre børn foretrækker puslespil vanskelig niveau. Her kan du allerede involvere logik, frem for blot at beskrive objektegenskaberne.

Puslespil for børn om en vaskemaskine. hvordan man skriver

Mange forældre forstår, at den sædvanlige puslespil bestand løber ud. Det er ikke hver barn er interessant at høre om, hvad min bedstefar hundrede frakker klædt, samt om de to ringe og to ender og midt på stutteriet. Nej, det er barnet bruger aktivt forskellige teknikker, så det er muligt og nødvendigt at tage hensyn til ændringer i den moderne verden.

Derfor kan en forælder komme med din egen gåde om en vaskemaskine. For at gøre dette, ikke nødvendigvis at klæde alle i vers form blot en liste over de objektegenskaberne. Først og fremmest, er det noget, som apparater designet. Selvfølgelig er dette vaskeri. Det vil sige, denne enhed gør det beskidte - ren. Men vi kan tale og vaskemaskine, så du har brug for at understrege, at det kan rengøres. Anbefales ikke til brug i gåden om vaskemaskine synonymer for ord svar. Det vil sige, det er ikke nødvendigt at tale med ordene "maskine" og "tørre". Men for en meget lille barn og kan du udelade denne regel.

Eksempler på gåder. opfinde sig selv

Riddles, hvilket er en forælder, kan være enten i form af prosa eller et vers. Barnet ville ikke finde fejl med det dårlige rim, men husk det er meget hurtigere.

Således kan digt af mystik være som følger:

Det vasker meget ren,

Selvom skorsten tøj feje,

Selvom foretrukne sokker.

Det vil være meget, meget ren!

I form af prosa, kan du blot angive den kvalitet enhed. "Hun gør vores tøj renere og hjælper mig ren for snavs og sokker, og skjorter og kjoler." Du kan også angive, og de kvaliteter, der ligger i en bestemt type maskine, såsom hvor den er placeret i en lejlighed eller en farve. Du kan også angive, at det er ved siden af eller direkte på det.

at skabe puslespillet er ikke så svært. Men hvis der er vanskeligheder, kan du finde en passende løsning, man behøver blot at forsøge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.