FormationUngdomsuddannelse og skoler

Analyse af digtet "Fire fejet ud af det blå ..." Esenin S. A. Emne, idé, historie skabelse

Analysen af digtet "Fire fejet ud af det blå ..." (Yesenin dedikerede den til sin sidste kærlighed) vil afsløre særlige stil og stavelse store digter.

I sit arbejde, fortæller han om deres følelser og om, hvad der er klar til din favorit gensidighed. Hvilket blev en del af en antologi af kærlighed poesi russisk poesi digt vise os, kan være så intens kærlighed og hvordan det kan ændre dem, der bukkede under for hendes magt.

Om digteren

Analysen af digtet "Fire fejet ud af det blå ..." Esenina S. A. svært at trække uden en kort udflugt i biografi resterende evigt unge digter.

Sergey Esenin blev født i en fjerntliggende landsby i en familie af bønder. Fra barnsben drukket han en kærlighed til naturen. Senere billeder af natur og dyr, som digteren ville kalde venner, vil ofte blive vist i hans digte.

Alle digterens korte liv var fyldt med søgningen selv, legemliggørelsen af hans gave i livet og finde kærligheden. Brudte hjerter og dårlige ægteskaber, der lider og misforståelser bitterhed forblev bag ham. Erfarne følelser af digteren hældt på papir. Disse mesterværker af kærlighed poesi og digtet refererer Esenina "feje ud ilden ... blå." Analyse af produktet - mindre.

Historien om skabelse og indledning

Mødte en smuk og mystisk danser Aysedoru Dunkan, så jeg besluttede, at det er - den ene med hvem han vil være glad. Snart blev kærester og ægtefæller gik til Europa. Men der Yesenin vidste siden af ham ganske fremmed. Mens brændende lidenskab, de unge var stadig i stand til at føle hinanden, men efter udryddelsen af mange barrierer er blevet en reel væg. Frustreret digter vendte tilbage til Rusland, hvor ved første øjekast forelsker sig i en ung skuespillerinde Augustus Miklashevsky. Selv om hun var en dame boheme, men det er forskelligt fra en fremmed Isadora, som digteren, på grund af den sproglige barriere, han kunne ikke engang tale. Det er et digt dedikeret til Augustus Esenina "brand fejer ud af det blå ..." (poesi analyse foreslår vi nedenfor) og flere andre værker.

Romantisk, bud Augustus også fascineret af digteren, og snart faldt i kærlighed og oprigtig. Med sin Yesenin blev fredelig, rolig, det syntes digterens hjerte har endelig fundet fred. Desværre er den lykke af disse to talentfulde og lyse folk ikke er bestemt til at vare længe. Et år efter deres engagement dette stadig ung, fuld af liv digteren døde i tragisk, uforklarlige til denne dag omstændigheder.

Analysen af digtet "feje ud ilden blå" Esenina

Digtet er skrevet på den anden dag efter et møde med den smukke skuespillerinde Augusta Miklashevskaya. Bundløse øjne, ømhed og naturlighed piger er så fascineret digteren, at han straks hældes ud på papir deres følelser, giver os, læserne, et smukt eksempel på kærlighed poesi.

Denne kærlighed er bestemt til at være den sidste i den korte levetid af digteren, men det er han kalder den første og sagde, at han var "den første gang sang om kærlighed." Derfor er et pennestrøg krydser forbi, hævder, at han nu havde - kun fremtiden med sin elskede. Hvis bare hun ikke havde afvist ham, jeg accepterer og forstår. På grund af den lette stil af digteren, at hans åbenhed let lave en analyse af digtet "Fire fejet ud af det blå ...". Yesenin skaber ikke vers, og hvis den ed favorit, hvor han åbent siger om sin fortid, men lover at ændre sig, for at blive en helt anden med hende.

Poesi lyder nogle kærlighed ed. Apropos fortiden, så benægter ikke deres fejl, men insisterer på, at han er i stand til at blive det, hvis det vil blive accepteret og forstået.

Billederne af digtet

På trods af den tilsyneladende lethed af opfattelsen, symbolsk digt fyldt med stærke billeder.

  • "Fire blå" - det synspunkt, derfor, at "fejet op" - symboliserer hans forvirrede, plagede sjæl, kunne han ikke finde et sted for sig selv i ansigtet af overvældende kærlighed.
  • "Lanceret have." Så Yesenin kaldte sig selv tidligere, før mødet med en kvinde, som han oprigtigt troet.
  • Første kærlighed - digteren siger, at "for første gang sang om kærlighed." Denne bemærkning synes at være kontroversiel, da den turbulente fortid af digteren. han hævder dog, at alt i fortiden var en fejl, søger reelle favorit, han endelig fundet.

Disse billeder supplement til analysen af digtet "Fire fejet ud af det blå ...". Yesenin var tvetydig mand, hans særegne måde at leve på, men det var Augusta han fandt fred og en glat, rolig kærlighed, der gav resten af hans tortureret hjerte søgning.

Tema og idé af digtet

Hans sidste kærlighed Sergey Esenin dedikeret "brand fejer ud af det blå ..." (vers analyse ovenfor). Poetiske linjer fortæller os om en mægtig overvældende følelse, der pludselig nahlynuv, vender hele verden af digteren indeni.

Den røde tråd i arbejdet kommer temaet for dramatiske ændringer, som skubber lyrisk kærlighed. Også i verset er ideen om offer. Selv den "skrive digte" (hvad digteren boede), var han klar til at "smide", hvis det ønsker at elske. Emne lys kærlighed, der er i stand til at vaske pletter af den tidligere og nuværende verden og den blide lys fremtiden - det vigtigste tema i digtet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.