FinanserFast ejendom

Exchange Apartments In House

Køb et hus i Sverdlovsk-regionen eller forstad til Jekaterinburg er meget lettere end du tror

Mest sandsynligt, de materielle behov i kategori af mennesker, der er trætte af trafikpropper på vejene fra byens larm, støv og snavs. Sådanne mennesker er ikke drømmer om lejlighederne i byens centrum og ikke længere ønsker at sluge røgen fra udstødningen. Ja, jeg er enig, disse mennesker meget mindre procentuelt end deres medborgere, der drømmer om ultra-moderne lejlighed i den travle storby. Ikke desto mindre er statistikken - den ubønhørlige ting: flere og flere beboere sten jungle i det sidste årti, at nå ud til naturen. Det er denne kategori af borgere nu i stigende grad køber jord til fremtidig opførelse af et hus på landet eller sommerhus. Eller omvendt, køber huse allerede forberedt site med al kommunikation. Men den sidstnævnte mulighed er meget dyrere og kan variere i pris, og mere end tre millioner rubler.

Hvordan så være dem, der endnu ikke har sådanne besparelser, og et land hus - en gammel drøm? Bare købe jord og starte igen for at spare penge? Hvor mange år har brug for? Men der er en opløsning. Jeg vil dele deres erfaringer på dette område, på grund af erfaring på dette område allerede.

Du kan ty til indstillingen udveksle lejligheden huset. Kontakt agentur, der beskæftiger sig med disse spørgsmål. For at sikre legitimiteten af det organ, fremtiden for klienten første skridt er at kontrollere al dokumentation: beviser for en juridisk enhed, til statistik koder (OKVDE), et uddrag fra registret af agenturets ret til at udføre deres aktiviteter for at undgå senere problemer. Det er også vigtigt at vide, hvem der vil være entreprenøren for din konstruktion (sommerhus, hus), tjek dokumenter (CPO) og organisationen, hun har dog ret til ikke blot at bygge huse, men også til at udføre kommunikation. Det er også vigtigt at godkende udkastet til traktat hjemme, men i princippet, hvis du vil henvende sig til organisationer, der allerede har erfaring med lignende arbejde, vil eksperterne fortælle dig om alle de snørklede af samarbejdet.

Selvfølgelig er det vigtigt punkt - er valget af byggeteknik. I de senere år udvikle teknologier meget hurtigt, og du vil have ret til at vælge. Der er en masse hurtige udvikling af teknologi til en rimelig pris, hvor prisen / kvalitet-forholdet er den bedste koefficient.

Yderligere foranstaltninger er meget lettere for dig end for agenturet. Du underskriver en aftale deler lejligheden huset. Lev sikkert i lejligheden og vente til slutningen af byggeriet. Så snart opførelsen af dit hus vil være afsluttet, agenturet er at sælge din lejlighed i en vis periode (i dette tilfælde kunden inden udgangen af transaktionen bor i lejligheden). Så - i henhold til den kontrakt, du registrerer deres ejendomsret (hus, jord) og begynde at nyde et stille liv på landet. Hvis du allerede har besøgt tænkt at leve i naturen med komfort og fornøjelse, jeg synes du skal overveje denne mulighed. Selvfølgelig mere af alt det, du allerede kender at henvende sig til fagfolk.

Hvordan at vælge en indstilling udveksling i forstæderne til Jekaterinburg og Sverdlovsk-regionen, vil du bede agenturet. Koordinater og telefon, kan du besøge hjemmesiden Agency www.kvartira-anc.ru

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.