BilerBiler

Udstødningsgasser og deres fare

I den moderne verden er det antaget, at udstødningsgasserne fra forbrændingsmotorer anvendes størst skade på miljøet. Men i de senere år i stigende grad har hørt modstridende ekspertudtalelser om virkningen af disse gasser. I vores sædvanlige forståelse af maskinen er kun skadeligt for naturen, forlader i baggrunden generatorer og installation af varme, vandforsyning og andre behov. Ifølge en undersøgelse af det europæiske medicinske tidsskrift, køretøj udstødning er dødsårsagen på omkring 40.000 mennesker hvert år.

De seneste opdagelser forskere har bekræftet, at omkring 6% af alle dødsfald er relateret til miljøforurening. Særligt udsatte anses for at være børn og ældre, hvis kroppen stadig kan derfor ikke afsluttes hurtigt fra de mikroskopiske brændstof molekyler. Af alle disse grunde er den omstændighed, at udstødningsgasserne kan være harmløse, kaldes alvorlig tvivl. Efter alt, selv en novice chauffør ved, at opholder sig indendørs, mens motoren kører er yderst farligt.

De første symptomer på forgiftning efter carbonmonoxid:

1) På kort sigt forgiftning begynder irritation af øjne, næse og hals. Yderligere udsættelse vil føre til svær hoste, opkastning og, mest sandsynligt, tab af bevidsthed. For patienter med astma og emfysem sådan forgiftning kan være den sidste.

2) Døsighed, optrådte træthed og tab af bevidsthed, er også symptomer på forgiftning med tiden i små doser.

3) Sløret syn, forringelse af motorisk koordination, svimmelhed viser tydeligt, at det centrale nervesystem er beskadiget.

udstødningstemperaturen er den primære årsag til al den skade. Den kendsgerning, at jo højere temperaturen er, jo hurtigere forbrændingsprodukterne dannes, hvilket fører til en stigning i koncentrationen af forurenende stoffer i udstødningen. Ganske ofte, læger diagnosticere hypoxi førere, som er det meste af tiden på landevejen. Blandt dem truckere, taxachauffører, transportører, og mange andre.

Men alt er ikke så skræmmende som det kan synes. Du skal blot følge instruktionerne nedenfor, og det vil spare sundheden for dig og din familie:

1) inde i garagen eller uden for huset, så prøv så lidt som muligt at forlade bilen i driftsklar;

2) køb brændstofkvalitet;

3) esl og du bor i den private sektor, med anbefales installationen af hegnet til at gøre et lille hul mellem jorden og begyndelsen af internettet. Da udstødningsgasserne er tungere end luft, vil de gå ind i disse intervaller. Når det er muligt, eksperter anbefaler, at den ene side af hegnet til at gøre "gennemsigtig", der vil accelerere ventilations- tunge gasser;

4) så langt som muligt fra stalde, der er forskellige dieselgeneratorer. Udvikle gassystemet på dit websted, selv i hård vind. Bedre at tilbringe et par ekstra tusinde, end i 4-5 år blive til astmatiker.

Husk, at enhver brændstof og dets fordampning er farlige for helbredet selv ud over bilmotorer eller generatorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.