Kunst og underholdningKunst

Hvordan at komponere en sang

Ved første øjekast synes det let at skrive en sang: et par rimede sætninger tearjerker tema, et par klangfulde akkorder - og et kunstværk er klar. Men meget ofte sker det, at denne "første kig" - overfladisk, og som et resultat af en fejlagtig, og tanken om den lethed at skabe en sang - er ingen undtagelse.

For at oprette en sang, du har brug for talent, god intelligens, viden, og, selvfølgelig, følelser.

Hvordan at komponere en sang: forberedelse

Udvikling af kreativitet. Sangskrivning - kreative proces, så du skal udvikle denne evne, hvis du ønsker at blive forfatter. Udvikling af kreativitet viet mange bøger af de psykologiske tematik, der er workshops for kreativitet, der kan praktiseres hjemme. De bedste øvelser - enhver kreativ proces: tegne, spille et musikinstrument, skriver digte, noveller.

Besiddelse af sproglige ressourcer. Ofte kreative mennesker i tankerne, at "koge" reel passion og det kan potentielt skabe næsten et værk af geni, kan ikke skrive, og et par af klangfulde strenge, når sidder ned for at skrive en sang. Det største problem er, at før du danne en idé om sangen, du har brug for at lære at smukt udtrykke gennem sproget deres følelser, behandler dem i sang formular. Øge deres ordforråd er kun muligt ved hjælp af bøger, ikke moderne, og klassisk litteratur.

Det grundlæggende i musik. Sangen skal musikalsk akkompagnement, så du skal danne en stavelse på grundlag af etablerede eller om at præsentere den fremtidige ringetone. Der er en række forskellige musikinstrumenter, spillet hvor du kan lære på egen hånd, selv om det er svært, for eksempel guitar.

Sådan oprettes en sang idé

Efter kreativitet videregives, er ordforråd beriget, og spille guitar er ikke afskrækket andre, betyder det, at halvdelen af den måde gået, og nu kan du gå direkte til oprettelsen af sangen.

Inspiration. Før du skriver en sang, du har brug for at finde en idé. Det er vigtigt for oprettelsen af en hvilken som helst kunstværk. Evnen til at dykke ned i en tilstand af inspiration, samt styrken af følelser genereret af dem, taler til den dygtighed af forfatteren. Så du er nødt til at kigge efter inspiration: at lære at beundre den smukke, som kan ses i ethvert miljø emne. Men ofte, kunstnerne, forfatterne inspiration kommer pludseligt, så det er tilrådeligt at bære med ethvert middel for registrering af oplysninger for at løse idé, hvis det viser sig.

Inspiration er ledsaget af en stærk følelsesmæssig oplevelse, så du skal lære at håndtere følelser, at være i stand til at holde denne tilstand.

Sådan komponere pesnyu- "hit"

Når ideen er fundet, kan du fortsætte til registrering. Der er flere måder, der hjælper til at komponere nogle sange, som publikum vil huske i mange år at komme senere. Normalt disse produkter kaldes hits, der indtager førstepladsen i radio ratings, men det kunne være bare en sang, der vil appellere til mange venner og slægtninge.

Lyt til radioen. Før du skriver en sang, og jo flere hits, du har brug for lidt tid til at lytte til radioen og bruge andre måder at lytte til populære sange. Dette vil bidrage til at tune ind på den "ønskede bølge".

ord enkelhed. Det er vigtigt at skrive ramt at bruge enkle ord og melodi, der er let at huske. Ideen er at være så enkel, og mening - at beskrive en af de mest almindelige livssituationer, der opstår næsten alle. Det interessante er, at brugen af nationale motiver øger chancen for at skabe en populær sang, fordi taler det sprog, videnskab, der svarer til den kulturelle kerne af samfundet. Alien ideer, vaner, kan traditioner ikke opfatte samfundet som noget, der er relateret til det. Der er også opmærksomhed henledes på de sange Viktora Tsoya, der sang om, hvad der foregik omkring ham, og det rører sjælen af mennesker er meget stærkere end mange andre sange med indviklede indhold og form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.