HjemlighedIndretning

Interiør land-hus på landet stil: beskrivelse, interessante ideer og anbefalinger

Smukke interiør af landsteder i den stil af landet permanent pryder autoritative udgaver af magasiner. Hvad forklarer sådan popularitet? I øjeblikket er en masse mennesker vælger at udskifte deres trange lejlighed i centrum af byen på huset, som er lige så langt fra de trafikerede veje. De har tendens til at omgive sig med naturlige og naturlige objekter, der rummer varme, enkelhed og komfort. I dette hus jeg ønsker at komme tilbage, så gør det og, i hvert fald, at leve fuldt ud.

Oprettelse af et design projekt i et land hus i stil med landet, næsten hver anden forestiller en simpel boliger i landdistrikter, hvor det er altid varmt, duften af friskbagt brød og mælk. Derfor er denne design retning i de almindelige mennesker kaldte landsbyen. I disse interiører kan være harmonisk kombinere både moderigtigt design og gammeldags antikke smykker.

særhed

Inden vi går videre til udformningen af et hus på landet, er du nødt til at identificere de vigtigste elementer i landlig stil. Først og fremmest skal du trække en klar linje af intimitet med naturen. Atmosfæren i huset skal være afslappet og naturlig som muligt, hvilket giver fred og ro. Det ser således ud til et landsted i landlig stil. Have og havepavillon vil være en fantastisk tilføjelse.

Denne retning er ikke specielt begrænset. Det vil tilføje elegance og lysstyrke som det lille rum, og store. Hvad er overraskende er, at huset i en rustik stil kan se anderledes ud. Alt vil afhænge af kulturen i et bestemt land. For eksempel er der et par populære typer af finish:

 • Gamle russiske log hytte;
 • Amerikansk ranch;
 • Engelsk hytte;
 • tropisk hut;
 • Schweiziske chalet.

Med hensyn til de materialer, bør de være naturligt. Der foretrækkes et træ. Supplere det kan være et metal eller glas. Men den plastik i disse hjem ikke brugt. Dekorative elementer har en direkte sammenhæng med landsbyen. Det potter med krydderurter eller blomster, strikkede løg, hvidløg, urter. Vindue drapere enkle gardiner med flæser. Den fremherskende mønster - blomst.

Lidt historie

Landlig stil i det indre af et hus på landet blev første gang brugt i midten af det IX århundrede. Men så dukkede han kun i små detaljer. Det var de foretrukne ting ud af mode. Som regel blev de holdt i de mest fremtrædende steder.

Moderne land fuldt dannet i det XXI århundrede. Hans popularitet er faldet til 70 år. I øjeblikket, high-tech, mærkeligt nok, er det stadig nok efterspørgsel. Mange mennesker stærkt trætte på arbejde, der søger at give huset varme og komfort for at være i stand til at genvinde styrke og vitalitet. Og det var den plads, indrettet i en landlig stil, er i stand til at skabe de nødvendige betingelser.

Dette design retning akkumulere potentialet for flere århundreder. På grund af dette, er interiøret opnås mangesidet og dyb. Et sådant rum viser klart den kærlighed og respekt for antikviteter og til hele historien som helhed.

Finishes hovedoverflader

indretning landstil landsted begynder med et udvalg af finish. der er meget klare begrænsninger i denne henseende. Sådanne syntetiske materialer, såsom linoleum gulvbelægning, laminerede plader, lofter, og lignende laminat, stærkt acceptabel til en sådan frigang. Når du vælger en metode til efterbehandling, må vi huske, at alle overflader bør bevare et naturligt udseende.

Loftet i stil med landets dekorere brædder eller træpaneler. Også egnet er enkle måder at finish såsom kalkning eller farvning.

Walling tilbudt en masse muligheder. Deres valg vil afhænge af den hele indre af et landsted i landlig stil. Lad os se på de mest populære:

 • Baggrund. Er ideel til simple eller tekstil typer med blomstermønstre. Du kan også vælge indstillinger, der efterligner teksturen af træ, halm eller grov klud.
 • Farvning. For at gøre dette, skal du bruge en mat latexmaling.
 • Natursten. Murværk er ideelt passer ind i det indre af et hus på landet, som er registreret i et land stil.
 • Paneler af træ. Bruges til en maksimal lighed med russisk hytte.
 • Gips. Kan bruges som en enkel og dekorativ. Takket være dette materiale, skabt en ganske ru overflade, der forbedrer atmosfæren i rummet.

Gulvbelægning nødvendigvis maksimalt passer ind i det overordnede koncept. Designere anbefaler at anvende traditionelle boards, der kan behandles med lak sammensætning. Du kan også bruge sten eller keramiske fliser.

farve løsninger

Landlig stil i det indre af et hus på landet er ikke komplet uden den rigtige farve. Når du foretager disse rum, kan du bruge en lang liste af repræsentanter for paletten.

 • Grøn - er forbundet med vegetation. Afslappende effekt på kroppen.
 • Rød - repræsenterer aggression. Men det afgifter personen med positiv energi i små mængder.
 • Blå - farven på himlen eller vand. Nuance er kold, er stand til at virke på det ubevidste beroligende.
 • Gul - er forbundet med solvarme. I dette rum, vil alle blive opkrævet kun det positive og være i godt humør.

Selvfølgelig er det ikke kun gøre disse farver kan bruges i et land stil. Interiøret vil se organisk alle naturlige nuancer.

Valget af møbler

Landlig stil i det indre af et hus på landet giver passende møbler. Først og fremmest skal det være enkelt og endda uhøflige til tider. Bør undgås yndefuld, flydende linjer. I et sådant rum kan indstilles kurvestole, bænke i stedet for stole, skabe, massive garderobeskabe og tabeller. Den vigtigste regel, når du vælger møbler - praktisk og naturlighed. Det er grunden til et sådant hus skal dekoreres med robust trægenstande.

Præference anbefales at give en klar geometriske former. For eksempel et rektangulært eller rundt bord med hård top. Designet er enkelt, diskret design. færdig form - poleret eller malet. Til dekoration af møbler hjælp smedede elementer. Polstring på polstrede møbler - stram denim, noget der minder om Jute.

belysning

Interiør land-hus i landlig stil, du har brug for at dekorere ordentligt udvalgte inventar. Nødvendig i hvert rum skal være et loft lysekrone klassisk design. Lampeskærme, glas eller tekstil, en simpel oval form med ingen dikkedarer. Du kan bruge lamperne i form af stearinlys og lysestager. De vil fuldføre den totale plads og vil sætte den nødvendige stemning. Nogle steder kan installeres projektører, for eksempel i køkkenet over bordpladen. Hvis et stort rum, anbefales det at bruge flere ens vedhæng lysekroner.

dekoration

Interiør land-hus på landet stil giver dig mulighed for at strejfe fantasi. Efter alle reparationen er udført, kan du gøre udsmykningen af rummet. Dette er den sidste touch, som ikke kun vil oplive det indre, men også for at bringe det til sin logiske konklusion. Alle dekoration i stil med landet, samt dekorationsmaterialer skal være naturlig. Det anbefales at gøre de accenter af gule og grønne farver, såsom urtepotter, gardiner på vinduer og døre, et stort antal forskellige retter, og det bør ikke være en udsøgt porcelæn service. Bedre at give fortrinsret til de ler tallerkener, kopper og andre emner.

Det er værd at bemærke, at denne stil er ideel til folk, der har en kreativ natur. I dette rum, harmoniske udseende ting lavet med dine hænder, såsom broderede pudebetræk relaterede covers, servietter, duge, malerier på husholdningsartikler, knytte.

Den mest almindelige udsmykning idéer plads i en rustik stil er:

 • Tekstiler. Blonder sengetæpper, pudebetræk, gardiner med flæser, maleri med hånd broderi og meget mere.
 • Planter. På væggene, i hjørnerne er anbragt potteplanter, hænge tørrede svampe og urter, hvidløg fletninger, på vindueskarme - urter i potter lavet af ler.
 • Wicker poster. I værelserne er det nødvendigt at arrangere kurve, vaser, æsker, vævet af vinstokke.
 • Åbne hylder. De satte en antik redskaber lavet af træ og ler med håndmalede.

For at opsummere

Interiør land-hus i en landlig stil at oprette din egen meget nemt. Du bliver nødt til at følge nogle regler:

 1. Naturlighed.
 2. Enkel og let.
 3. Funktionalitet.

For at få den perfekte slutresultat, er det nødvendigt i designet til korrekt kombinere alle detaljer i rummet og under alle omstændigheder ikke at forstyrre harmonien. Det var dengang, at huset er fyldt med varme og komfort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.