ModeShopping

Grå tøj: neutral farve harmoni

I Sovjettiden var det sikkert at sige, at personen ikke var den enkelte. Afsat kun almindeligt ord - folk. Det var dengang i brug blev anvendt udtrykket "grå crowd" i forbindelse med ansigtsløse, kedelige og isolation. Mens mange bygninger var grå, vejret, som nu, er det ikke altid glædeligt, og alle omkring mennesker var sløvhed og upersonlighed. Lige siden befolkningen ikke lide skygge og forsøgte sit bedste for at undgå det. I lang tid borgerne i det tidligere Sovjetunionen forsøgte at skille sig ud, og samtidig undgå brugen af neutrale nuancer.

Det var kun i de senere år designere er begyndt at være opmærksom på de lave-key farver, som omfatter grå. Dette er den "gyldne middelvej" mellem hvid og sort. Omfattende funktionerne i den mørkeste og de meget rene farver, farven er kontroversiel og fyldt med modsatte egenskaber. Præcis er, at støtte fra farverne - ganske harmonisk personlighed.

Denne skygge er til stede i næsten alles garderobe. På samme tid, det karakteriserer sin ejer som en individuel konservativ og elegant. Samtidig kan den grå farve viser kedelig og for rette karakter. Selvfølgelig, den slags person, der foretrækker skygge i tøj tendens til en stabil orden i tingene og stabil strøm af liv. Psykologer siger, at et overskud af neutral farve ordningen i garderoben af en mand viser sin hemmeligholdelse og mistillid. Nogle gange den person, der har den grå farve kjole dominerer den anden, virkelig ønsker at være usynlige og det usynlige: så længe det ikke er blevet rørt eller trækkes. Sådanne mennesker er villige til at gå med strømmen, undertrykke deres egne ønsker, og deres egenart. Denne del af befolkningen er anderledes lavt selvværd. Men samtidig et stort antal designere er ved at indføre i deres samling grå og forskellige nuancer af lys grå metallic, mørk grå, sølv, etc.

Denne farve er den mest, at hverken er en neutral, så det er en speciel og vigtig mission - at indstille baggrunden. Kendt som farven på elegance og nøjsomhed, er det også forbundet med dømmekraft. Samtidig, at være en stærk personlighed, bør denne farve anvendes med forsigtighed.

Selvfølgelig kan der opstå spørgsmålet om, hvad der foregår grå. Denne "frugt" blande sort og hvid farve er en akromatisk farve. Disse nuancer er også hans umiddelbare "forældre". Derfor er den enkleste og mest harmoniske kombination med en grå nuance er disse farver. Hertil kommer, at fordelen ved grå er, at det kombineres med absolut alle farver. Som selv grundlaget for udseende, er det muligt at dekorere med lyse gnister i andre farver, tilføje saftig livgivende kraft af tilbehør til den. Enkel grå kjole ville se meget anderledes ud, hvis det er til at dekorere en rød bælte, perler eller broche. Meget ekstravagant og elegant vil se grå og omgivet af pink, blå eller gul. menneskelige fantasi kender ingen grænser - den vigtigste eksperiment, og derefter selv den "grå" rutine vil blive positiv i lyse dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.