Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift carpaccio: charmen af italienske køkken.

Italienske køkken tiltrækker folk og elskere af kulinariske lækkerier i hele verden. En af de mest populære retter i dette land er carpaccio. Det er tyndt skåret rå oksekød, som fortrinsvis er aromatiseret med olivenolie og citronsaft og eddike. Carpaccio opskrift har mange variationer. Denne ret betragtes som en snack. I øjeblikket carpaccio opskrift kan omfatte ikke kun kød, men også fisk, skaldyr, grøntsager, frugt, svampe og så videre. Det vigtigste er, at den vigtigste ingrediens fint blev hugget.

Opskrift carpaccio først opfundet Dzhuzeppe Chipriani i Venedig, og han opkaldte den efter den berømte maler af den æra, hvis navn var i renæssancen Vittore Carpaccio. I denne parabol da gradvist vundet international berømmelse og er nu ved at forberede i mange lande.

Traditionel carpaccio opskrift siger, at du har brug for at skære frosset oksekød filet, anvende det skal være med cherrytomater, parmesan ost og arugula salat. Saucen for denne skålen er lavet af eddike eller citronsaft og olivenolie.

Men du vil være interesseret i at vide, at der er masser af muligheder for at gøre denne italiensk ret: carpaccio af laks, carpaccio af torsk carpaccio, kylling og så videre.

Her en af de opskrifter carpaccios Tag bagt 400 g magert oksekød, halvt glas olivenolie og en blanding af eddike, gulv spiseskefuld kapers, 2 saltede ansjoser, 1 spiseskefuld sennep ske halve pærer og 1 spiseskefuld agurker. Nu er du nødt til at fryse kødet i fryseren i en time. Det skal skæres højre - tværs fibre i de tynde plader, ikke tykkere end et ark papir. Lægge pladen på pladen i et enkelt lag. Tag ansjoser og suge dem i koldt vand i 30 minutter, tør dem med en serviet. Nu skal du lave saucen: Bland væske krydderier, pickles, sennep, kapers, ansjoser, snittede løg og krydderier. Saucen kan fremstilles under anvendelse af en blander. Kød og sauce serveres separat på bordet.

Opskrift carpaccio af fisk kan implementeres ved hjælp aborre fileter, som får brug for 100 gram. Desuden forberede 70 ml olivenolie, 1 zucchini, 50 g rocket salat, svampe 50 gram og 10 milliliter balsamic eddike. Tynde skiver fisk spredt ud på en plade, som er smurt med olivenolie. Nu tilsættes salt og sende den i ovnen (200 grader) ikke mere end tre minutter. Arugula salat skal blandes med zucchini (grøn "chips"), rå svampe og olivenolie. Denne salat er lagt ud i midten af din tallerken med carpaccio dias, det hele hældes på toppen af balsamico eddike. Typisk er carpaccio lavet af rå fisk, men det er også til din smag.

Opskrift carpaccio kylling er også ganske enkel. Tag en kyllingebryst, to appelsiner, to pen grønne løg, en teskefuld olivenolie, nogle citronsaft, oliven og hvid peber. Nu wrap kyllingebryst i plastfolie og sende det til et par timer i fryseren. Derefter skæres hun tynde skiver og lagt ud på en tallerken. Orange bør vaskes og derefter skåret i tynde skiver. Nu koge saucen: olivenolie blandet med citronsaft. Så kylling vandes data sauce og drys med hakket løg. Plade dekoreret med appelsiner og sorte oliven.

Her er en anden opskrift carpaccio kylling. Tag to kyllingebryst, 4 æg, skovsyre bjælke 2, 2 gul tomat, creme fraiche 2, 2 fed hvidløg og olivenolie. Æg stegt i smør og solyatsya. Tomater skal hælde kogende vand først, og derefter fjerne dem fra skallen, fjern frø og hakkes fint. Derefter tilsættes til det hakkede æg. Saucen fremstilles i en blender syre, hvidløg og creme fraiche. Serveres som følger: på en plade sætte et dias tomater med æg, og den øverste lagt tynde skiver af kyllingebryst, alt dette vandes sauce.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.