TravelingRetninger

Makhachkala: befolkning og dens sammensætning

Makhachkala - en russisk by beliggende i den sydlige del af landet. Han er også hovedstaden i Republikken Dagestan. De, der nogensinde har besøgt denne smukke stedet som en rejsende, ved, at det er en by fuld af kontraster: på den ene side - de majestætiske bjerge i det nordlige Kaukasus, på den anden side - Det Kaspiske Hav vand. Måske de turister med en bred vifte af behov og præferencer vil finde noget, de vil huske for evigt.

Befolkningen i Makhachkala

Hvem bor i denne by? Kendskab temperament Dagestani, kan vi konkludere, at bebo Makhachkala folk med svær kaukasisk temperament, men på samme tid meget venlig og gæstfri. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis det kræves. Men når du er sulten eller ønsker at slappe af, de er glade for at have fodres og vandes. Hot majs, cognac af den lokale produktion, samt en bred vifte af kaukasiske godbidder - alt dette kan findes i hovedstaden i Dagestan.

Makhachkala i befolkningen og i området indtager førstepladsen blandt alle byer ligger i det nordlige Kaukasus. Hertil kommer, at statistikkerne viser, at det er den 27. plads i 1112 fra den største Rusland for 2016. Således kan vi roligt sige, at Makhachkala er et af de få store og hastigt voksende byer i Den Russiske Føderation. De fleste af bosættelserne efter Sovjetunionen viste et markant fald i befolkningen.

Ifølge de seneste data, i Makhachkala, hjem til omkring 593 tusind. Man.

Makhachkala i tal

Dagestan hovedstad kan betragtes som en fuldt international by. Ikke desto mindre er den etniske sammensætning af befolkningen i Makhachkala, en lidt anderledes fra Republikken hele data. Den største del består af avarerne. I Makhachkala deres hjem til omkring 27%. Men dette tal er lidt lavere end andre steder i landet, hvilket svarer til 29,4% (disse data blev opnået og registreret i den nationale folketælling). På andenpladsen er Kumyks - der er omkring 19,3% (sammenlignet med 14,9% af de mennesker lever i hele Dagestan). Efterfulgt Dargin - 15,4% af den samlede befolkning i byen Makhachkala, og 17% i Dagestan. Lidt mindre her Lezgins - omkring 12,8%, efterfulgt af Laks - 12,4%. Med hensyn til den russisk nationalitet, dets repræsentanter i Dagestani hovedstad på ca. 5,4% og 3,6% i hele landet. Der er også en masse Tabasarans (2% og 4,1%).

Beboere i bydelen

Lad os nu se, hvordan spredes ud befolkningen i bydelen, som omfatter beboere i nærliggende områder og landsbyer. Ifølge pålidelige data, 82,1% af dem bor direkte i Makhachkala. De fleste indbyggere bor i den sovjetiske bydelen. Lidt mindre med hensyn til befolkning er Leninsky og Kirovsky distrikter. Generelt er befolkningen fordelt nogenlunde ligeligt. I landsbyen bor hver borger County 5-6 Makhachkala, og det største antal af dem bor i landsbyer Leninkent og TARKI.

Nybegyndere i Makhachkala

Ud over den lokale befolkning, i Makhachkala regelmæssigt besøger folk ankommer. Dagestan hovedstad årligt besøges af et ganske stort antal turister. Hvad tiltrækker besøgende til dette sted? De, der kommer her for at søge arbejde, tiltrukket af det høje lønniveau og følelsen af en storby. Rejsende er tiltrukket af underholdning infrastruktur (koncertsale, gymnastiksale og så videre. D.). Det imponerer turister og masser af butikker. Makhachkala befolkning er ganske forskelligartet, men alle disse mennesker er forenet kaukasiske traditioner - gæstfrihed. Den maleriske natur, vil de nationale farver ikke forlade turist ligeglade. Efter at have modtaget indtryk og uforglemmelig ferie alle ønsker at komme her mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.