HjemlighedVærktøj og udstyr

Den påståede skader på Styrofoam

Hvert år på markedet en masse forskellige byggematerialer. Nogle af dem blevet populær, og der er ganske lang tid, side om side med den nyeste og mode til den anden, så flygtigt, at direkte arbejde med dem er langt fra alt. I øjeblikket i byggebranchen er der en reel "isolering boom": på grund af den konstante stigning i energipriserne, beboerne i private hjem begyndte at tænke på økonomien. Den bedste løsning er at reducere varmetabet i huset i den kolde årstid. Dette kan opnås på flere måder, hvoraf den ene involverer anvendelsen af skum, også kendt som styrofoam. Dette materiale kan måske kaldes optimal for varmelager. Især fordi polystyren omkostningerne er meget lavere end de alternativer (mineraluld og så videre.). På den anden side, oftere og oftere på nettet og på siderne af publikationer der er information om de potentielle farer af materialet for menneskers sundhed. Hvem forhandler skade polystyren ikke kun dovne. Hvad der virkelig foregår?

Det evige spørgsmål

Før vi ser på dette spørgsmål, vi tillader os selv en lille sidespring. Hver person må forstå, at for at opretholde det nuværende niveau af livet, er det nødvendigt at gå på kompromis. Elektroniske anordninger er alle omkring os, at generere et magnetisk felt og inducerer en strøm i det menneskelige legeme; vand i et centraliseret system periodisk chlorerede; laminat gulve i rummet og spånplader møbler afgiver formaldehyd; endda plastvinduer mange anser farlige som polymerer under varme (direkte sollys) er heller ikke meget nyttig. De sikreste byggematerialer - denne adobe og træ fra miljøvenlige områder, men civilisation har forladt dem fra lovende. Således eksisterer polystyren skade virkelig. Spørgsmålet er, om det er stort, og vil være bedre ler bemale hus og bygge et stråtag?

Harm styrofoam: Fakta eller fiktion

Sikkert, alle som barn forsøgte at sætte ild til skummet. Han er meget intens forbrændinger, brand og farven blå, og sort røg. Dette antyder, at oxidation står ikke kun kuldioxid og vanddamp. Det antages, at sammensætningen forbrændingsgas produkter omfatter phosgen, forårsager fejl i åndedrætsorganerne. Faktisk er der en fare. Samtidig kan denne skade betragtes som polystyren delvis overdrevet, som produceres nu ved modifikation af ikke-brændbart (selvslukkende). Moderne skum understøtter ikke forbrænding.

Det er også kendt, at materialet frigives gradvist fra det kræftfremkaldende stof styren. Det ser ud til - skade er indlysende, men ikke så enkelt. Åbn skummet bryder relativt hurtigt, så det altid skjule under sidespor. Undtagelse - plader indendørs, men fra en sådan udsmykning i moderne byggeri er næsten opgivet. Desuden er der en ekstruderet polystyrenskum, hvor strukturen er ændret, og mindre potentiale for skade.

Således når du bruger skum, samt alle andre moderne materialer, skal du overholde visse sikkerhedsforanstaltninger, og derefter skade på hans person vil være minimal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.