SundhedSygdomme og betingelser

Øremider hos katte: behandling og forebyggelse

Nogle gange ejerne af katte begynder at lægge mærke til, at hun ofte ryster hans ører og skrabe dem. I dette tilfælde, at dyret er det nødvendigt omhyggeligt at undersøge. Det faktum, at dette kan være et tegn på en sygdom, som øre mider. Katten behandling af denne infektion - en proces særdeles kompleks er ikke anderledes, men ikke i avancerede tilfælde.

Vigtige funktioner otodektoza

Set fra et dyr opener ører sandsynligvis vil blive observeret mørke små perler, undertiden fuldstændigt tilstopning øregangen. Deres tilstedeværelse - en af de vigtigste tegn på tilstedeværelsen af særlige arter af parasit - en mide, der lever af afstødte celler i overhuden. Denne lille insekt (en længde på ca. 0,7 mm), skrabning døde celler, lever og skader, hvilket resulterer i dannelse af plak og mørke skorper. I meget alvorlige tilfælde kan det forårsage skader på trommehinden, hvorved øremider hos katte, behandling som på et tidligt tidspunkt forårsager ingen problemer, trænge udefra til mellemøret, og efterfølgende ind i det indre.

Nogle gange sker det, at den påvirkede hjerne skallen. For at rette op på situationen i dette tilfælde er langt mere kompliceret. Typisk dyret på dette stadium otodektoza bare dør. Derfor så snart nogen tegn på infektion overholdes, en kat bør tilskrives dyrlægen eller i det mindste holde deres egen behandling.

Hvilken medicin kan hjælpe?

Som allerede nævnt, er det en farlig sygdom - øre mider i katte. Behandlingen anbefales, så snart der registreres problemet til at begynde. For at redde dyret fra denne ubehagelige lidelse, skal du tage følgende forholdsregler:

  • Gnid ørerne med hydrogenperoxid og skyl dem grundigt at fjerne plak og mørke kugler.
  • Dryp i det ydre øre særlige dråber. Til dette formål kan der anvendes en række lægemidler. Det kan opvarmes til 35 grader medikament "acaricide" (0,2 - 0,3 ml i hvert øre), "stænger" eller "Amitrazin" (3 dråber dagligt i en uge). Du kan anvende et middel til "Stronghold" (5 dråber). Det er ikke giftig, med lige stor til at klare den svøbe øremider hos katte. Drops "Stronghold", blandt andet beskyttelse af dyr mod infektion i løbet af de efterfølgende måneder. De kan bruges til killinger. Medicin "Stronghold" og "acaricide" bruges kun én gang. Kun i meget alvorlige tilfælde, nogle gange er det nødvendigt at gentage behandlingen.
  • Støt immunsystemet af dyret. Dette vil hjælpe en afbalanceret kost. Sørg også for at give din kat de vitaminer (fx "Gamavit").

Anvendelse hele denne pakke af foranstaltninger, er det muligt at slippe af med sådanne problemer, som øremider hos katte. Behandlingen vil ikke være effektiv, hvis du ikke desinficere lokalerne. Vær sikker på at vaske gulve, perestirat alle dæksler og, selvfølgelig, desinficere kattegrus.

forebyggende foranstaltninger

For at undgå sådanne sygdomme som øremider hos katte (foto af parasitten, såvel som det inficerede dyr er vist i artiklen) bør anvendes en gang om måneden, for eksempel stoffet "Stronghold". Forebyggelse otodektoza være stor hjælp til at opretholde renlighed i rummet. Sørg også for regelmæssigt at håndtere ørerne af et dyr med særlige lotion. Det er også lejlighedsvis bære kat til dyrlægen eller selv at inspicere det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.