Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Som ovn tørrede svampe i el og gas: funktioner og anbefalinger

Den bedste måde at forsørge sig selv og hele familien reserver til vinteren - tørre årstidens frugter og grøntsager. Dette trin giver dig mulighed for at bedst bevare de gavnlige egenskaber af nogle produkter. Dette er især god måde at spare op til de svampe, fordi de indeholder en stor mængde af proteiner brug af kroppen om vinteren. Ikke at skulle gøre det i sommersæsonen, de fleste husmødre foretrækker at tørre svampe i ovnen. Nedenfor er detaljerede fakta og tips om forberedelse af svampe, typer og karakteristika for de plader, tørring metoder.

Hvilke svampe kan tørres i ovnen

I tørret form af gode, måske, alle slags planter. De eneste undtagelser er visse typer af plade af svampe, som under tørring erhverve en ubehagelig bitter smag.

Men nogle typer af skovboere, er tørre, kan du:

  • Rør: hvide svampe, rørhatte, asp, rørhatte, Mokhovikov;
  • Plade: svampe, hjorte svamp, Armillaria Mellea, sommer og vinter, champignon paraply Clitopilus prunulus;
  • kantarel ;
  • svampe-ram og tinder.

Du skal sørge for, at alle publikum - ikke giftige, omhyggeligt gå igennem, fjerne slim, vask. Men du kan tørre forskellige slags godbidder - og smagen bliver rigere. Generelt tørre svampe i ovnen er ganske enkel, især i betragtning af overflod af funktioner i moderne ovne.

Hvordan forbereder svampene til tørring

Så er spore-planter indsamlet, aftørring, udvalgt fra resterne og venter på deres tur. Hvad skal jeg gøre med dem? Før tørring svampe i ovnen, skal du:

  • godt de går, vaske eller tørre;
  • vælge dem og gøre omtrent samme størrelse;
  • lidt zavyalit solen mod fugt;
  • forberede rack ovn.

One size svampe skal være ensartet til tørring. Det sker ofte, at de små stykker af tørrede op hurtigt, og de er nødt til at trække ud, før store. Derfor jævnt fordelt over gitter snittede svampe af samme størrelse vil ikke levere i denne henseende besvær.

Svampe før tørring kan sættes på en voksdug og forlade kortvarigt visne i solen - så de vil bevare så mange næringsstoffer som muligt. Og, selvfølgelig, efter sådan en god forberedelse ikke længere spørgsmålet om, hvordan man kan tørre svampe i ovnen, fordi alt der er tilbage at gøre - at bringe til parathed. Skær dem i skiver eller bedre plader, fordi de er hurtigere prosushatsya og gemme dem på en måde meget mere praktisk. Men hvis du stadig vaskede svampe tørres uden at opvarme luften, så er det vigtigt at kende reglerne for drift af hver type køkkenmaskiner.

Men hvis hovedet undrede spørgsmålet om, hvordan at tørre svampe i ovnen gas - her allerede burde vide lidt om ovnen. Fremgangsmåden til opvarmning, til den temperatur, som er bedre at bruge de værktøjer - alt er vigtigt.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod et sådant problem, hvordan man kan tørre porcini svampe i ovnen, da de er en smule lunefuld konventionelle.

hvide svampe

Ved en særskilt kategori er repræsentanter for hvid. Dette er en af de mest duftende og velsmagende arter, rig på proteiner. Inden de sendes til ovnen tørre klud til at fjerne snavs fra overfladen, i sjældne tilfælde, vasket, men så længe de tørre.

Og, selvfølgelig, rejser spørgsmålet om, hvordan man kan tørre porcini svampe i ovnen. vælge dem omhyggeligt, sortere, skæres i lige store skiver. Af alle de svampe du bør vælge den mest modstandsdygtige og mest solide, vil de bevarer strukturen bedre, og ikke falder fra hinanden. Du bør også forberede nogle tavler med store celler og giver god luftcirkulation. På nettet kan være podstelit folie.

kan fremstilles tørrede skiver hvidt pulver, der skal anvendes som krydderi.

Generelle regler for brug af ovne

Det gør ikke noget, at det blev besluttet at foretage en husmor: hvordan til at tørre svampe i ovnen gaskomfur og tør dem i ovnen el. Alt dette kræver omhyggelig forberedelse.

For eksempel for at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan tørre svampe i ovnen el. Det er vigtigt at sætte svampe på grillen, ligesom el-ovne er konstrueret på en sådan måde, at den nedre varmeelement varmer altid stærkere end den øverste. Ved lægning på bakken af svampe de simpelthen spalte ved bunden dannet af fugt, og i sidste ende ved opbevaring kan mugne.

Ved brug af en ovn med en kogeplade, skal du sørge for, at ingen i den nærmeste fremtid ikke har planer om at lave mad noget på madlavning overflade, mens på samme tid at tørre svampe i ovnen. Tørretemperaturen typisk fastsat til omkring 70 ° C. Flere muligheder: for rå svampe bedre opstille en lavere temperatur (30-40 ° C) og derefter forøget til 60-70 ° C Alternativt kan den oprindeligt fastsatte konstant temperatur på 40 til 60 ° C, opvarmes ovnen og placer den i emnet.

Tørring svampe i en elektrisk ovn

Moderne elektriske rækkevidde, på grund af den høje funktionalitet, i stand til at tørrede svampe er ikke værre end i gamle dage vores forfædre gjorde, snor dem på en tråd og lade dem tørre i solen.

Hovedformålet med tørring er fordampningen af fugt fra produkterne. Det bidrager til denne bevægelse af varm luft. Det er derfor, i lukkede rum varm, disse planter meget godt og tørret hurtigt, men hvis du spørger sig selv om, hvordan man kan tørre svampe i ovnen el, er svaret endnu enklere.

I mange moderne ovne har en funktion som "indre fan" (nogle producenter - "konvektion"). Til fordampning af fugt fra produktet ideelle omskiftningsmode de øvre og nedre varmeapparater under anvendelse af en ventilator, der skaber en bevægelse af luft inde i ovnen, derved efterligne de naturlige vejrforhold. Hvis den gamle ovn og blæseren ikke er til stede, så de svampe bør tørres med døren åben.

Takket være ventilatoren i de elektriske plader tørretid er reduceret med omkring 30%. Det vil sige, i stedet for de sædvanlige fem timers tørring kan begrænses til tre og en halv. Tørring svampe i ovnen el - det er en af de mest moderne og hurtigste måder at tørre svampe.

Tørring svampe i en gasovn

Hvordan til at tørre svampe i ovnen gas? Det er også meget enkel. Fra den elektriske ovn gas kendetegnet ved, at den opvarmes meget hurtigt, og det er kun et plus - sparer tid. Også i gasovne varmen er hovedsagelig nedefra, og ofte ujævnt fordelt. I dette tilfælde bør gaskomfur placeres tættere på den øverste gitter Tenam, og også vigtigt at holde døren åben for en bedre luftcirkulation. Moderne analoger af gasovnen er ikke meget forskellig fra den elektriske og funktionelle. De kan tilslutte blæseren med begge varmeelementer.

Tørrede svampe i ovnen gas er meget hurtigere skyldes evnen af ovnen varmer hurtigt op, men der er en risiko, og tørrer dem, så processen bør overvåges mere omhyggeligt, og det er nogle gange bedre at sænke temperaturen med 10 ° C.

Opbevaring af tørrede svampe

Det anbefales at forberede sig på forhånd et rum til at gemme de krukker med blanke. Den tørre, rene, ventileret, uden lys. Svampe er meget betyder, især hvis de ikke er godt tørret. Da de ikke bryde op tør tilstand har de en fast struktur, nice lugt, men deres mangel på evne til at absorbere fugt fra omgivelserne.

Tørrede svampe er meget godt absorbere lugte omkring mad og fugt, så opbevar dem er ofte vanskeligere end tørrede svampe i ovnen. Ideel fit tæt lukkede glas, der indebærer fordampe oxygen ved glødning af alkohol på låget. Hvis der ikke er dåser - egnede tætte vævede poser, tætte poser, plastbeholdere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.