Mad og drikkevarerOpskrifter

Lasagne opskrift, der erobrede verden

Hvis du spørger nogen, "Hvad mener du forbinder Italien?". Mange vil begynde at opregne: "Sol, hav, vin, lasagne !!!" italienske køkken kan ikke forlade nogen ligegyldig. Hun, som er dens indbyggere, maleriske, farverige og attraktive. Hvad er overraskende er, at det samme fad i forskellige dele af landet med varm kogt på forskellige måder. For eksempel, italienere, der bor på kysten af Sicilien, tilberede lasagne hovedsagelig skaldyr, og deres nordlige landsmænd foretrækker at tilføje på denne kødret. Uanset Lasagne opskrift ikke anvendes, vil det være lige så velsmagende og duftende. Denne skål i mere end 7 århundreder, som titlen på hans hjemland hævder Storbritannien og Skandinavien, men da det er udarbejdet i Italien kan ikke prøve andre steder!

klassiske lasagne opskrift, som bruges i mange restauranter, består af lag af dej, som gav navn til hele skålen, parmesanost og bechamelsauce. Alle andre variationer over dette fad er resultatet af fantasi af kokke forskellige provinser. Den klassiske version af det er grundlaget for den efterfølgende udarbejdelse af forskellige versioner af lasagne. Så hvordan man laver lasagne selv?

Det første skridt er at erhverve test senge, som vil være grundlaget for alle retter. Italienerne normalt forberede deres egne fra mel og vand, hvilket gør lasagne mere saftig end den samme artikel i fremstillingen. Faktisk, lasagne opskrift, som er kendt for alle italienske, 70% består af disse lag, så deres valg skal behandles meget forsigtigt. De skal være lavet af durummel. Den næstvigtigste ingrediens i denne skål er en bechamelsauce, som er til stede i alle udførelsesformer for fremstillingen af lasagne. For at oprette det får brug for en pint af mælk, en knivspids salt, 4 spsk spsk smør, muskatnød og 4 spsk mel. Først skal du smelte smørret, tilsæt derefter til melet og alle mix grundigt, indtil fuldstændig opløsning af alle klumper. Cool lidt resulterende masse, du har brug for at hælde mælken her, og derefter en langsom ild til at koge det hele i yderligere 10 minutter. Ved slutningen af madlavning sauce bechamel det skal tilføje salt og muskatnød. Således sauce vandes hvert lag af lasagne. Det er ikke nødvendigt at fortryde fordi enhver Lasagne opskrift, som ikke skulle være med denne sauce saftig og aromatisk.

Blandt alle de opskrifter alle kan finde noget særligt og nyt. Dette er en vidunderlig ret, som kan nyde alt, fordi der er flere muligheder for toppings. Så lasagne kan spise selv radikale vegetarer, tilføjer det ind i tomater, spinat, løg og urter. Måske den mest populære opskrift er Lasagne med kød, som også er der flere sorter. Det vigtigste i denne variation korrekt forberede kødsovs. For at gøre dette, er du nødt til at tage den kalvekød, hakke det i små stykker. Nogle opskrifter tillade dig at bruge hakket oksekød. Den vigtigste ting, at kødet var frisk og af høj kvalitet, da der i denne form for klatring det, det bringer med sig alle de smag farver og dufte. Det første er det nødvendigt at Svits i en gryde, tilsæt derefter tomater, finthakket løg, peberfrugt, hvidløg, italienske krydderier og lad det simre indtil de er møre. For at forberede kødet lasagne er nødvendigt at tage en rektangulær form, som først lægge et lag af kogt indtil halvdelen opsving, tilsæt derefter kødsovs, og på det - bechamelsauce, og derefter sætte dejen igen og gentag som lag efter lag. Ved slutningen af toppen igen, satte dejen og drys generøst med parmesanost. Den resulterende fad sættes i ovnen indtil de er møre, cirka 20 minutter. Duftende Lasagne er klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.