BilerBiler

SUV Lexus 470. Oversigt

I 1998 Lexus 470 erstatter den tidligere model, LX 450. Den nye SUV er hovedsagelig en luksus-version Land Cruiser 100. Og det er helt naturligt, da hans forgænger (LX450) var en efterkommer af Land Cruiser 80.

Selvfølgelig er den nye model tilhører klassen af "lux" købere ikke alene lover individualitet og komfort, men også en konkret forskel i pris. Dette køretøj er genkendelig i en strøm af chetyrehglazogo optik og større liter «L» på gitter. Den LX470 ideelle kombination elegntnost, styrke og magt.

Maleri karrosseri SUV Lexus 470 anvender elite perle emalje, der dækker hele overfladen af maskinen. Som elegant og yndefuld udseende LX470 salon for op til otte personer. Komfortable siddepladser med en dødvande under taljen har otte justeringer. Hjul kommer automatisk tættere på føreren, efter at dreje en nøgle. Bilen er udstyret med en tandstangsstyring med hydraulisk booster pålidelige. Instrumentpanelet er udstyret med den originale belysning og billedkvalitet. Seat finish - det er et dyrt og blød hud. Overordnede interiør komplementær indføring af naturtræ. Hertil kommer, at selskabet tilbyder en audio producent i bunden udstyr.

Vi bør også nævne frihøjde. Den højeste "rack" er den samme som i Land Cruiser 100. Men trække over til Lexus vejoverflade 470 dåse med syv centimeter strammere. Ud fra dette kan vi konkludere, at eksperterne satte sig for at sænke tyngdepunktet, når man går på fortovet.

Bremsesystem SUV Lexus 470, prisen er helt ensartet kvalitet af samlingen, der kontrolleres af TRG, ABS og EBD. For sikkerheden for installerede front- og sideairbags.

Design LX 470 ramme. Under motorhjelmen er en kraftfuld V8-motor på 4,7 liter og output på 234 hk Af den måde, denne motor er den største, der nogensinde har sat på en bil af dette mærke. I forbindelse med motoren monteret på LX470 femtrins gearkasse, som styres elektronisk. Dette sikrer en god acceleration ved lave hastigheder og en jævn kørsel.

På trods af at Lexus 470 refererer til den klasse "luksus", han er ikke bange for stød, snavs og sne. Efter alt er denne model udstyret med firehjulstræk med differentiale medosevym er blokeret. SUV udstyret med uafhængige forhjulsophæng torsion-arm typen. Bageste er afhængig, har skruefjedre, og også den tværgående og langsgående arme. Forreste og bageste støddæmpere er installeret, giver lateral stabilitet. Modsætning Land Cruiser, er Lexus 470 udstyret med luftaffjedring. Desuden er det muligt at installere xenon forlygter.

Lexus 470. Anmeldelser af bilejere

Fordele: kraftfuld motor, god kontinuitet, pålidelighed, rammekonstruktion, muligheden for at ændre højden i indsamling, glatte, relativt lave tyngdepunkt, stil, mærke, komfort, bekvemmelighed, rummeligt interiør, stor bagagerum, evnen til at installere en række ekstra muligheder, god gas kilometertal for en sådan maskine.

Ulemper: dyrt vedligeholdelse, høj pris for reservedele, stor motorkøretøj skat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.