LovStat og lov

Symbol Marine - tager sort

Dag Marine Corps fødselsdag er en vigtig dato - 27.11.1705 På denne dag dekret af Peter I dannede Marine Regiment Rusland.

Historien om Marines

Særlige orden, idet, herunder sort, blev introduceret i den officielle sæt af uniformer. The Marine Corps var den allerførste i de dengang sovjetiske væbnede styrker, hvis tøj blev suppleret innovation. Der var en sort baret, således nødvendigvis havde en side af huden på venstre side iført den gyldne anker og skarlagen banner, front - Navy emblem, i det mindste - en rød stjerne. Coastal flådestyrker udfører opgaver for bekæmpelse og taktiske tiltag, sammen med et hav landing. Brigade består af to bataljoner af marinesoldater i den kaspiske flotille, tropper fra nord, baltiske, Stillehavet og Sortehavet flåder. Marine Corps mottoet: "Hvor er vi - der er sejr" for deres enestående tapperhed, uden fortilfælde heltemod og hengivenhed til militærtjeneste fik han kælenavnet - "Sorte Død." Russisk-svensk og russisk-tyrkisk krig, kampen med Napoleon og japanerne, 1. verdenskrig, den borgerlige og den store patriotiske krig, konflikten i Tjetjenien og frigivelsen af skibe af somaliske pirater og den russisk-georgiske krig - i alle disse verdensbegivenheder deltog og vandt strålende marine krigere, og tager sort med dem!

Convenience eller symbolik?

Sort baret Marines dukkede op i den sovjetiske hær, og derefter i Rusland, meget senere end andre lande. Det har længe været observeret, at når de hurtige bevægelser, manøvrer, militære operationer skal have en kompakt og praktisk hovedbeklædning, der ikke begrænser eller flyver fra hovedet på det forkerte tidspunkt, kan du foretage lynhurtig flytte og hoppe med en faldskærm. Tager praktisk, idet den kan rulles op, sætte det i lommen, guf under skulderstropperne, kan du bære det på hovedtelefonerne. Hære af mange lande i verden har længe haft denne hovedbeklædning. Amerikanske specialstyrker, de amerikanske 'grønne hjelme' uchinyali grusomheder i Vietnam; i den store patriotiske faldskærmssoldater fra Storbritannien havde karmoisinrøde baretter; deres lysegrønne brødre er en del af den officielle uniform for det franske fremmedlegion. Mørkeblå baret - de franske Air Force kommandosoldater, rødbrune - de luftbårne tropper i Tyskland. Tiden er kommet, og Forsvarsministeriet udstedt bekendtgørelse № 248 dateret 1963/11/05, på grundlag af hvilket, sammen med feltet formular skal bæres baret af sort farve, for sejlere og sergenter - x / b med en lur, for officerer - uld.

Sort baret - herlighed den russiske flåde

Iført af militær hovedbeklædning er meget stolt af sine ejere. Vil aldrig glemme de år tilbragt i kamp dannelse, altid synlige hav bærende, den ukuelige ånd og vilje til at vinde, der er unikke for Marines. På spørgsmålet: "Sorte Baretter - som tropperne" - kender svaret selv en skoledreng. Glorious helte, marinesoldater altid holde dine hænder på pulsen i verdens begivenheder. Daglig træning, skydning fra forskellige typer af militære våben, besiddelse af alle de teknikker til kampsport, evnen til at bruge alle midler til transport - fra motorcykel til en fighter - ikke få lov til at slappe af og være med til at være klar til altid at give en passende afvise at angreb af de mørke kræfter på vores hellige Rusland. Black Beret - en kilde til stolthed for mange generationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.