Kunst og underholdningFjernsyn

Hvad skal man gøre, hvis kede

Hvad skal jeg gøre. hvis du keder dig? Start med det enkle. Og ja, hvad er så hård, du bare nødt til at gøre noget. Dette er det første skridt, og hvis det har noget at gøre med glæde, så kedsomhed og erindringer vil forblive. Selv gør almindelige, dagligdags ting kan være den mest sjovt og interessant. Vaske retter og rengøring forvandlet til en interessant øvelse, hvis musikken spiller. Når du brænder for sangen, vil rutinearbejde passere ubemærket. I virkeligheden er det der sker, er, at gå ned på gaden og taler med interessante samtalepartner, vejen synes at være meget kortere, tiden flyver, og forbedrer humør. Og hvis det samme sker i ensomhed, vil vejen synes som en evighed. Så glem ikke at lade den allerede forslidte frase, men sandt: "Bevægelsen - liv."

Den næste fase af kampen mod kedsomhed. Hvad skal man gøre, hvis keder? Næste for de nye knudepunkter. Dette kan være noget, du ønsker. Komplet frihed. Hvad skal man gøre, hvis keder sig med livet, så er du nødt til at kigge efter problemer eller bekymringer. Det første problem og bekymring - er arbejde. Det tager en mand halvdelen af sit liv. Wow, det hele halvdelen af mit liv. Så arbejde bør være interessant. Det skal være så interessant for dig. Når arbejdet er kærlighed, det er så spændende, at du glemmer alt. Sund spænding i stadig skadet til nogen. Og hvis du ikke kan prale af et sådant arbejde fremad i søgning. Du er nødt til at prøve, du ved aldrig, hvad der vil være din ø-paradis.

Efter arbejde, vi kommer hjem, så huset skal også være interessant. Tja, hvis du har en stor familie. Så kedsomhed tale om. Med en stor virksomhed og samtaleemne for evigt, og en flok af aktiviteter: holdspil, bingo, leder, mafia, fælles ser tv, går til gæsterne. Hvis du har folk på mindre, betyder det, at du har brug for til at vedtage domochatsya. I første omgang, for bedre at få et kæledyr (hund, kat, fugl, fisk, selv, de lindre og give trøst til dit hjem). Og så ikke vil have tid til at kede sig. Efter alt, din nye ven har brug for din konstante opmærksomhed. For eksempel, gå tre gange om dagen med din elskede hund. Vil tage sig af en person, at nogen foder og ren for nogen. Dyr er vores liv positiv energi. Og desuden, endnu engang tage på gaden, for at gå gennem parken og nyde naturen, hvad ville du gøre uden dit kæledyr. Forkrøblet til de fire vægge, og så vil det eller ej, og output. Du ser bekendt mødes, og afslappet samtale en god tid. Omvendt kan du møde nye mennesker på grundlag af fælles interesser. For eksempel kæledyr. Og hvem ved, hvis du ikke har mødt din soulmate, måske han (hun) lige som man går gennem stræder, i håb om at finde kærligheden. Og du endelig mødes.

Nu forstår jeg hvad jeg skal gøre når man keder sig? Ja gør noget. Ofte, når vi ikke forvente noget særligt, går det bemærkelsesværdigt godt. Jeg ønsker ikke at gå på besøg, sidste gang jeg ikke kunne lide. Gå, hvis navnet, tid på tid er ikke nødvendig. Og generelt lære af Dzhima Kerri. Han er i sin smukke film forsøger at formidle til de mennesker, du skal altid sige, "Ja". Og virkelig, når du er fordomsfri, det kommer. For at gå til dans? Ja. Kan jeg lære et nyt sprog? Ja. Skal jeg invitere venner over til at hænge ud og have det sjovt? Ja. Kaldet ægteskab, om de vil acceptere? At elske? Ja. Altid sige ja. Hvis det er, selvfølgelig, at det ikke skader dig. Hvad skal man gøre, hvis keder? Start børn og familier. Dette er den største rigdom. Du forstår det kun når de får børn. Så er der en ny følelse af liv. Nu du er mere optaget af spørgsmålet om, hvad de skal gøre, hvis keder børn? Men intet, i modsætning til voksne, børn behøver ikke at kede sig, de altid ved, hvordan man underholde sig selv. Så de også vil lære dig at nyde simple ting. Så du skal ikke spilde tid, bor nu, ikke forsinker noget, lad din fantasi løbe vild, organisere kreative arrangementer og fester. Du må ikke lade dig visne!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.