FormationUngdomsuddannelse og skoler

Beskrivelse ven - essay for skolebørn

Skolen - en vigtig fase i livet for ethvert barn. Det var der, at han vokser op, lærer og udvikler sig, bliver en person. Men før du bliver voksen, barn lære at udføre mange opgaver, en af dem - at skrive essays. Allerede i juniorklassen fyre er uddannet til at skrive sådanne værker. Beskrivelse ven - essay til børn i grundskolen. Lad os lære om deres snørklede.

Sådan at lære dit barn?

Ikke altid barnet første gang forstod, hvad han forklarede i skolen, så huset er nødvendigt at fastsætte materialet. Sådan hjælper dit barn til at skrive et essay?

  • Forbered arbejdspladsen og sidde ved siden af barnet. For at skrive en beskrivelse af en ven (essay til dette emne, vi skriver), er det nødvendigt at forberede et foto af den valgte person.

  • Før du begynder at skrive, bede barnet til at fortælle dig om min ven. Sikkert barnet ikke er i stand til at bygge den første gang den fulde historie, så for at producere et bedre billede af du skal spørge ledende spørgsmål: "Hvordan vil du beskrive karakteren af Vanya" eller "Hvad Kate kan lide at gøre mest?". Sådanne spørgsmål kommer på tværs af en elev på datoerne for ræsonnement.
  • Brug udkast. Det gør de første skitser af det ydre, arten og vaner af den valgte person.

Disse enkle punkter vil hjælpe skrive et essay-beskrivelse af en persons udseende (andre) hus. Og nu analysere strukturelle arbejde.

adgang

Det er ingen hemmelighed, at arbejdet altid skal starte med en introduktion. Han vil blive udbetalt til et par sætninger til at udtrykke de vigtigste oplysninger om en ven af dit barn. For eksempel: "Jeg vil gerne fortælle dig om min ven Christine Vi har været venner med hende siden selv børnehave, så jeg ved det godt.". Denne korte beskrivelse er nok. Vi sætter start - vælg en person kort forklare, hvorfor han blev vores helt.

vigtigste

Beskrivelse ven - essay, som hovedsageligt er baseret på adjektiver. Derfor er det nødvendigt at kende barnet så meget som muligt til de passende ord til at beskrive en person.

I hovedparten har vi hele historien. For eksempel: "Vova 9 år Han kan lide at spille skak og at fodre fiskene i akvariet Vova blå øjne og mørkt hår, og har stadig en meget sjov stemme og to for nylig droppede ud tand.". Selvfølgelig bør den grundlæggende del være væsentligt større, men det foreliggende eksempel forstås generelt i hvilken nøgle skal skriftlig beskrivelse.

konklusion

I den sidste del af vores opgave er at fuldføre beskrivelsen af den anden. Skriften kan være afsluttet i blot et par sætninger. For eksempel: "Jeg ønsker altid at være venner med Masha, fordi det er en meget god mand." Det er, hvor nemt det er at lære et barn at skrive essays.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.