FormationUngdomsuddannelse og skoler

Digt karakteristisk for hans analyse: "At the Sea", Pushkin

Fremtrædende blandt digtene Aleksandra Sergeevicha Pushkina hører til dem, hvor det er med kærlighed og stor poetisk kraft trækker billeder af naturen. Alexander tog hende ikke kun som en digter, men også som en glødende patriot, der ikke er ligeglade med den skæbne deres hjemland. En af hans digte dedikeret til naturen, vil vi diskutere i denne artikel, foretog sin analyse.

"At the Sea" skrev Pushkin i 1824. Men karakteren af emnet opstod i hans arbejde før. Beskriv kort dens funktioner i lyriker.

Naturen i sangtekster af Pushkin

Kærlighed til naturen siden barndommen, ind i sjælen af Alexander. Gradvist denne følelse shirilos og styrkes, og derefter fundet udtryk i digte, digtene, romanen "Eugen Onegin". Mood, ophidset ham, Pushkin rakte hjælp bemærkelsesværdige kunstneriske billeder. De berige læserens sind, udvikle sig i os evnen til at høre, se og føle den indfødte natur, hvilket er tæt på hjertet af det russiske folk.

Men ved den realistiske skildring af Pushkin kom ikke med det samme. Hans digte, vedrørende perioden for den sydlige link, har en romantisk karakter. Et af digtene, hvor naturen er præsenteret i en romantisk måde - det er noget, der er dedikeret til vores analyse ( "At Havet"). Pushkin skabte ham før sin afrejse fra Odessa. På dette grundlag kan vi dømme ud fra det faktum, at produktet blev behandlet og afsluttet i begyndelsen af oktober 1824 men det skal bemærkes, at den oprindelige version blev oprettet i Odessa. Allerede i Mihajlovskij hun skrev vers om Byron og Napoleon, Aleksandr Sergeevich Pushkin. "At the Sea", historien om skabelsen af som var os kort opsummeres - et digt, udgivet første gang i 1825.

Hvorfor er havet så kær digteren

I dette arbejde, er hans poetiske billede kombineret med forfatterens overvejelser om skæbnen for nationerne, samt om sin egen skæbne eksil. Fordi havet nær og kære Aleksandru Sergeevichu, at det er for ham er personificeringen af de frie og oprørske elementer, den stolte skønhed og magt, det vil sige kvaliteter, især tiltrækker forfatteren. Disse kvaliteter besad i opfattelsen af Romantikerne, moderne Pushkin, to "hersker sind" af den unge generation af tiden - Napoleon og Byron.

Napoleons billede

Alexander i versene, der afsættes til Bonaparte, udtrykker direkte tekst deres holdning til det, som analysen viser. "At the Sea" (Pushkin) - et arbejde, som ikke er Dana Yasnaya evaluering af hans personlighed. Men tidligere i den oprettede i 1821 digt "Napoleon", har forfatteren karakteriseret denne historiske figur som en tyran, der foragter menneskeheden. Bonaparte blev præsenteret som en "smiritel" frihed og revolution.

Feature Byron

Byron (hans portræt præsenteres ovenfor) af Alexander tiltrække sådanne dens funktioner som frihed, geni, den ukuelige ånd af en fighter. En frihedskæmper, der kæmper til gavn for menneskeheden, "øde verden" føler sig ensom. Da vi er interesseret i digtet afslører digterens temaet ensomhed iboende romantiske tekster.

Refleksioner over livet for mennesker

Protest og bitterhed i lyden linjer afsættes til kontemplation af Alexander om skæbnen for mennesker. Han skriver, at deres skæbne er overalt den samme: hvor den gode, der er på vagt eller tyran, eller uddannelse. Således at stien blokere eller gratis tyranner eller falsk kultur skabt dominerende klasser.

betyder af ekspression

Kort beskrive udtryksmidler, ledende analyse af Puschkins vers , "At the Sea". Generelt romantisk karakter af dette produkt svarer til den tale, som er fyldt med retoriske spørgsmål, appellerer, udråb, evaluerende adjektiver og metaforer. Det er umuligt ikke at lægge mærke til den overordnede tone i opstemthed, som er skabt ved hjælp af udtryk.

farvel Pushkin

Lyrisk helten i det første vers siger: "Farvel, gratis element!" Det skal bemærkes, at i 1824, blev Pushkin forvist til Mikhailovskoye fra Odessa. Så sagde han farvel til Sortehavet.

Som analysen viser, er "At Havet" (Pusjkin) er en afsked med Alexander, ikke kun med hans elskede elementer, men også med alle de romantiske tekster. Pushkin karakter billede varierer med arten af sin overgang til et realistisk skabelse. Havet i de to sidste strofer af digtet, der interesserer os ophører med at være en romantisk symbol. Det bliver et landskab. Analyse Elegy Puschkins "Til Havet" giver os mulighed for at forstå, hvad det betyder at arten af den romantiske digter.

I de efterfølgende år, pastorale poesi digter trækker naturen, udadtil beskedne, men kær det russiske folk. Den præsenteres i sådanne digte som "Winter Evening", "Winter Road", "sky", "Winter Morning", "Endnu en gang besøgte jeg", og andre.

Virkningen af værkerne på læserne

Digtet "Til Havet", af en stærk poetisk dybde, lys og originalt, bekymrede hjerter og sind som samtidige Alexander og hans efterfølgere. For eksempel Marina Tsvetaeva i sit essay med titlen "My Pushkin", beskrev indtryk på hende dette arbejde. Som en ung pige, der aldrig havde set havet, Tsvetaeva elskede ham af hele mit hjerte, at have stifte bekendtskab med dette digt.

Som konklusion

Det kan indgå i analysen af Pushkin vers, "At the Sea" og en kort argument, at Alexander Pushkin ventede i Mihajlovskij helt lukkede liv. Han fyldte hendes arbejde og læsning. Men i mine tanker ofte genudsættes af Pushkin. En kort digt analyse konkluderer, at billedet, rost af ham, hjalp forfatteren i hårde tider for ham ikke at falde i fortvivlelse. På grund af dette var han i stand til at bringe nye ideer til livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.