FormationUngdomsuddannelse og skoler

Den mest uforståelige fortælling om Pushkin: en analyse af nogle værker

Generelt liste over digte fortællinger store digter er ikke så stor. Kun et par verdensklasse mesterværker. Kun? Sammenlignet med Hoffman eller Andersen er bestemt ikke nok. Men hver af disse historier er så originalt, sandsynligvis på grund af hans udsagn i vers, som de retmæssigt indtager en værdig plads i statskassen af verdenslitteraturen fabelagtig.

Tales Aleksandra Sergeevicha Pushkina: begyndelsen

Det er kendt, at den russiske folkeeventyr (sandsynligvis, og ikke kun russisk) digteren først hørt fra sygeplejersken, som han kærligt kaldes senere "kæreste barske dage." Og det var virkelig hendes ven, Alexander skrev: "... og med hende, men jeg fik ikke keder sig." Tales of sygeplejersken vidste en hel del, den fremtidige digter spurgte Arina Rodionovna gentage historier igen og igen og huske dem for en levetid. Gem kladde Pushkin, hvor han forsøgte at flytte sygeplejerskens fortællinger på vers (ved den måde, deres er syv). Således at en særlig indflydelse på fremtiden for Ariny Rodionovny fabelagtige arbejde af digteren er ubestridelig og indiskutabel. Hvad er den mest uforståelige fortælling om Pushkin? Lad os prøve at analysere.

Liste digters fortællinger

Så eventyr Aleksandra Sergeevicha Pushkina ... Starten, at den omstændighed, at syv af dem - nok betinget godkendelse, som om at tilføje til listen er stadig "brudgommen" og "Zar Nikita og hans Fyrre døtre" og "Arthur og Hymen" får du ti stykker. Og hvis du ikke tildele "Der står ..." i et selvstændigt værk, vil der være ni. Men her er spørgsmålet ikke, hvordan man kan tælle. Bare disse værker - det er den mest berømte eventyr "The Fisherman og fisk", "Om Tsar Saltan", "The Golden Cockerel", "On medvedihe", "On the Dead Prinsessen Syv Knights", "Om præsten og hans Worker Balda" "Der står en grøn eg." Hvilken en er den mest uforståelige fortælling om Pushkin? Lad os se det i øjnene.

The Strange Tale of Tsar

I dette arbejde digteren - bevidst eller ubevidst - rakte et par gåder, der forsøger at dechifrere de litterære kritikere. For det første, det besværlige navn. Efter alt, oprettelsen af en fuldt kaldet "The Tale of Tsar Saltan, af hans søn, den herlige og mægtige krigere Guidon Saltanoviche og den smukke Swan prinsesse". Hvad gør digteren at komme med sådan et langt navn? For det andet navnene på de tegn selv. Normalt fortællinger helte af Pushkin er indenlandske navne. Her Sultan og Guidon, at du vil være enig, er ikke helt passer ind med farverne på russisk eventyr i sig selv. Og han Guidon vokser i en tønde med stormskridt. Og så, som et barn, let administrerer den bølge, der gør tønden i land. En svane og Kite konvergere på havet i dødelig kamp (det er en kite - det indbygger i steppe, og svanen - bosiddende i det rolige vand i dammen).

Mirakler og kun!

Hele historien er gennemsyret af det magiske af et eventyr. Guidon, Svanen, Kite - guider, der Doest vidundere. Egern gnave nødder smaragd og guld, også ikke blottet for magi. Og i byen, som byggede Guidon, alle rige, "Billeder Ingen kammer." I hvert fald ser det ud til magiske og mytiske Slagsbroder, der flyder forbi, vandre købmænd. Så dette arbejde - en af de kandidater til titlen "Det mest uforståelige fortælling om Pushkin." Men nogle forskere forsøger at forklare de magiske billeder af meget originalt, siger deres forskning meget kærlighed til alle russiske digter. For eksempel at indføre Saltan som det russiske folk, og Guidon - som det russiske sprog. Men er det virkelig? Flere spørgsmål end svar.

"Eventyret om den gyldne Cockerel"

Dette arbejde - den sidste digter af de skriftlige vers fortællinger (1834). Og det kan også med rette hævde at have til at blive behandlet som den mest uforståelige fortælling om Pushkin. Kompositionelle ligheder med "Legend of den arabiske astrolog" Irving indlysende. Faktisk, ifølge forskere fra Alexander Pushkin, blev bekendt med "Legend ..." Pusjkin og førte til oprettelsen af forfatterens skabelse. Hovedperson - Dadon, kongen, som i virkeligheden, blev givet til magiske hane af guld. Kongen var ikke klar i første omgang, at en vejrhane, selvom lavet af rent guld, sker så meget besvær i fremtiden!

resumé Plot og analyse af "The Tale of the Golden Cockerel"

Ved første pik regelmæssigt arbejdede, advare om farerne ved deres hjemland, beskytte den fra at angribe fjender. En Dadon astrolog har lovet at opfylde alle hans ønske om det nødvendigt af kongelige husholdning gave. Men noget gik galt, og børnene, der sendes til den østlige del af tropperne forsvinder (første, så - den anden). Og Kongen og hans hær tilbage i en fart til hjælp, men fandt dem allerede død, der dræbte hinanden i kamp nær teltet, hvorfra kommer Shamahanskaya dronning. Hun ohmuryaet Dadon sin charme og går med ham tilbage til riget. Her kommer salvie eunuk, astrolog, og kræver at gøre hans vilje - giver Shamahanskaya skønhed. Men hvad hun eunukker? Men det er allerede et andet spørgsmål. Kong møder en uhøflig afslag, derefter fuldstændig dræber den gamle mand med en stav. En pige kender chuckles. Dadon går ind i hovedstaden, og derefter den gyldne hane sparhivaet med eger og hakke king-skurk lige til kronen. Han dør, og Shamahanskaya dronning opløses i luften.

Her er en mærkelig "Eventyret om den gyldne Cockerel". Det ser ud til, at Dadon selv skylden. En hane fungerer kun som et straffe sværd gengældelse, overhalet kongen. Stargazer - personificeringen af den magiske begyndelse, samt behovet for at tage ansvar for deres ord og for at opfylde de løfter. Eller måske skylden for alle Shamahanskaya dronning - et symbol på ødsle magiske besværgelser og selvtilstrækkelig bedrag? Under alle omstændigheder er spørgsmålet om, hvad der er den mest uforståelige fortælling af Pushkin, er stadig åben!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.