ComputereNetværk

Hvordan man forlader grupper i "Kontakt": instruktion

Så i dag taler vi om, hvordan vi skal forlade grupperne i "Kontakt". Faktisk er dette et ret interessant spørgsmål, der kræver særlig opmærksomhed. Du kan implementere ideen på flere måder. Det er dem, vi vil lære i dag.

Konceptet af

Men før du forlader grupperne i "Kontakt", er det værd at finde ud af, hvad vi skal klare overhovedet. Dette kan ofte hjælpe os med at forstå, om vi virkelig har brug for denne eller det pågældende objekt.

Offentlig er noget som en interesseforening i et socialt netværk. Her kan folk lytte til musik, kommunikere, se og tilføje billeder / fotos, afstemme og se de seneste nyheder. Så du kan finde lokalsamfund med annoncer, og med nyheder, og med spil og med film. Kun nogle gange skal du slette gruppen fra din liste i "VC". Lad os forstå, hvordan man gør det.

klassisk

Måske er det værd at starte med den enkleste, men ikke den mest hensigtsmæssige løsning. Det er perfekt til dem, der planlægger at forlade en eller to grupper. Under alle omstændigheder et lille antal af dem. Den klassiske måde indebærer trods alt en uafhængig otpisyvanie fra deltagelse.

Hvis du tænker på, hvordan man forlade grupper i "Kontakt", skal man først og fremmest henvende sig til tilladelsen på webstedet og derefter besøge afsnittet "Mine grupper". Der skal du vælge de lokalsamfund, du vil slippe af med, og derefter klikke på "Forlad". Du kan også indtaste hver offentlig profil og derefter klikke på "Unsubscribe" (eller "Exit") under avataren. Det er alt sammen. Når du har foretaget denne procedure, vil du bemærke, hvordan gruppen har fjernet fra din liste. Som du kan se, er der intet overnaturligt eller meget vanskeligt. Selv en nybegynder bruger kan klare denne opgave. Ikke desto mindre er der flere mere interessante metoder til løsning af dette problem. Hvilke? Lad os blive bekendt med dem.

En faldt

Så hvis du tænker på at forlade grupper i "Kontakt", og fra alle og en på én gang, kan du prøve at bruge en meget interessant og bekvem metode. Nemlig - downloading af programmet til dette venture.

Dette værktøj er frit tilgængeligt og kaldes VkOpt. Installeret som ekstra software i browseren. Når du har kørt det, kan du sikkert implementere vores idé. Hvordan? Lad os forstå.

Sagen er, at hvis du vil forlade gruppen (eller rettere, rydde hele din liste over offentlige), så er det nok at videregive autorisation i det sociale netværk "VKontakte", og derefter gå til afsnittet "Mine grupper". Her kan du se en lidt ændret grænseflade. Se i øverste højre hjørne af vinduet. Der ved siden af "Office" finder du "Forlad alle". Hvis du klikker på denne indskrift, vil du i løbet af få sekunder slippe af med alle de offentligheder, du nogensinde har været i. En vidunderlig og hurtig måde at gennemføre ideen på. Der er dog en anden interessant tilgang, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du kan forlade grupperne i "Kontakt". Hvilken en? Lad os kende ham.

Programmerne

Nå, her er vi med dig til det farligste scenario. Sagen er, at hvis du tænker på at forlade grupper i "Kontakt", så er det muligt, at du kommer på tværs af specielle programmer, der lover at udvide standardfunktionerne i det sociale netværk.

Her kan du se en temmelig omfattende funktionalitet: både cheking on likes, og får gratis stemmer, og læser andres meddelelser og endda bryder i nogle former. Generelt, alt hvad brugeren nogensinde kan ønske sig. Sandt nok bør du ikke stole på sådan software. Hvorfor? Ja, fordi det ikke er noget mere end den mest almindelige virus. Når du har bestået godkendelsen i programmet, vil du ikke kunne indtaste din profil i "Kontakt". Det er således bedre at afholde sig fra mistænkeligt store og gratis tilbud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.