ComputereNetværk

Hvordan til at gå på en anden side i "Kontakt os": hemmelighederne af besøgene

Så i dag vil vi tale med dig om, hvordan du gå på en anden side i "Kontakt os". Faktisk er der flere begreber, som kan henføres til dette selskab. Så vi vil forsøge at handle med dig i alle sanser af udtrykket. Lad os hurtigt komme i gang med arbejdet.

officielt

Nå, vi allerede ved, hvad den "Kontakt os". Log på en anden side her kan forstås under flere betydninger. Den første - den såkaldte "officielle" metode. Vi taler om besøger en udenlandsk profiler, mere præcist, på sin opfattelse, at blive godkendt i systemet med din konto.

Hvis du tænker over, hvordan man kan gå på en anden side i "Kontakt os", så prøv at bruge søgefunktionen. Der finder du den ønskede person. Derefter skal du blot klikke på brugernavnet - du vil overføre til deres profil. Du vil se alle de tilgængelige oplysninger, som giver dig mulighed for at se "ejeren" af spørgeskemaet. Din redigering en andens side i "Kontakt" er ikke omfattet af. Lad os prøve med dig til at overveje en anden betydning af udtrykket.

breaking

Og nu fik vi til de mindre behagelige øjeblikke. Ganske ofte, at spørgsmålet om "VKontakte", "hvordan man kan gå til en anden side," indebærer en såkaldt hacking konti. Årsagerne til dette ønske kan være helt anderledes, men resultatet vil være det samme. Så lad os nu se dig, hvad kan du gøre, hvis du ikke kan vente med at besøge og redigere en andens profil.

Den første mulighed - det er ikke noget, men en reference til særlige tjenester, der tilbyder hacking sider. Som regel, for deres lille forretning, tager de penge. Ikke meget lille mængde, men ikke enorme. Du bliver nødt til at kontakte hackeren (lad os kalde det på den måde), betale, og så fortælle ham dit brugernavn, og nogle gange - en adgangskode, og så spørger han en side af vores "offer".

Her er spørgsmålet om, hvordan man gå på en anden side i "Kontakt os" slutter for os. Efter en sådan meddelelse, som regel, bryde ind i vores profil. Vi betaler penge og står tilbage med en "næse". Helt ærligt, en god lektion "til unge hackere". Men brugere stadig stædigt tænke på vores nuværende tema. Der er en anden interessant vej ud af denne situation. Nu fik vi ham at kende.

programmer

Nu vil det komme til at bruge specielle programmer, der vil helt sikkert hjælpe os til at løse nutidens udfordringer. De kaldes også angribere sociale netværk.

Som regel hvis brugeren tænker, hvordan man kan gå på en anden side i "Kontakt os", så han er klar til at tage ethvert skridt. Desuden er sikkerheden af personoplysninger behøver sådanne personer er ligeglad. Og fordi de kan være let fortjeneste for snydere.

Dette indhold er et specialiseret program, der strækker sig de standard funktioner et socialt netværk. Normalt om tilladelse nødt til at skrive dit brugernavn og password. Du kan så blot vælge den person (passerer på sin side) og klikke på den særlige knap, godkende med sin profil. Men i virkeligheden er disse applikationer har en negativ indvirkning på computeren,. De har tendens til at bryde ind i en redegørelse for den, der ønskede at besøge en andens side. Ikke det bedste resultat. Så vi skal ikke tro, at denne idé vil hjælpe dig til programmer og tjenester. Ikke desto mindre, er der en anden interessant teknik. Han egner sig ikke til alle, men der er undtagelser.

ærlig velkommen

Og her er en anden lille hemmelighed, der kan hjælpe mange brugere. Det gælder for dem, der ønsker at bryde ind i en ven, med hvem ganske tæt kommunikeret. I dette tilfælde kan du bare finde password på sin konto, og derefter bruge navnløshed tilladelse pass.

Som regel hvis man stoler på dig, han kan godt give dig en adgangskode fra Akka. Men nogle gange er du nødt til at trække data. Være snu og opfindsomhed for at opnå den maksimale resultat.

Hvis du kan - indstille de andre keyloggers. I tilfælde, hvor en person ved indgangen samler adgangskoden selv, behøver du ikke at vente på de data, der kræves i lang tid. Især når man tænker på, at brugerne i dag ikke kan leve uden sociale netværk. På din e-mail vil blive sendt alle de oplysninger, som du kan bruge i fremtiden. Så prøv. De vigtigste ting - ikke overdrive det og ikke kalder mistanke.

Som du kan se, besøger en andens profil - det er ikke så og nemt. Bliver nødt til at handle meget ærlige metoder til indsamling af data. Hvis du ikke ønsker at miste den tillid af en ven, er det bedre at afstå fra denne virksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.