ComputereNetværk

Som Russified "telegram" til "Android": et par tips

En anden udtænkt af Pavla Durova, messenger Telegram, blev udgivet i 2013. På trods af alle de positive træk ved denne ansøgning, er det ikke meget populær i Rusland i almindelighed og i den russiske del af internettet i særdeleshed. At forklare modvilje mod at bruge denne kommunikationsmidler, brugerne først peger på manglen på russisk grænseflade. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan Russified "telegram" til "Android".

Telegram på Android

Vi tager en kort udflugt i historien om udviklingen af denne ansøgning. Den første version af det blev udgivet i august 2013th for enheder, der kører på iOS. En uge senere, en af de uafhængige udviklere at skabe og distribuere en kompatibel iværksat til Android, der benyttede samme krypteringsprotokol og beskeder. Telegram officielle klient til operativsystemet blev udgivet i oktober 2013.

Kildekoden af programmet tilgængelig for udviklere gennem en åben GPL offentlig licens. Dette gør det muligt for programmører at skabe på grundlag heraf af sine produkter. Dette gør det muligt at finde en masse uformelle forsamlinger i Google Play. "Telegram" til "Android" (russisk udgave) er let at installere endnu flere kopier. Den officielle version kan identificeres ved bygherren, som er det Telegram Messenger LLP, og det stadig gælder for engelsk.

Som vi fandt ud af, "Telegram" på russisk for "Android" der lovligt. Du kan downloade det på den officielle Google butikken. SERPs første linje ved siden af den officielle klient tage flere populære forsamlinger "telegram" på russisk. For "Android", som er tilgængelige på de brede muligheder for at ændre grænsefladen, kan du finde de mest eksotiske kloner af dette program. Selvfølgelig er deres funktionalitet er forskellig fra den oprindelige, og nogle version er stærk nok.

Brugernavne Telegram

"Telegram" har en række funktioner, der ikke findes i andre budbringere. I modsætning til sine konkurrenter det kan bruges til at kommunikere ikke kun binde sig til et telefonnummer. Dette, i særdeleshed, forklarer, hvorfor han hurtigt nok, sammen med mobile klienter, der var en desktop-version. Telegram bruger kan vælge deres indstillinger i et unikt navn, der begynder med tegnet @, og fem tegn. For at oprette det kan du bruge bogstaver i det latinske alfabet, tal og understregningstegn.

bots Telegram

Denne funktion af messenger som brugernavne, muliggør brug af særlige automatiserede konti i det, eller, som de kaldes, robotter (bots). Kører på serveren, kan de automatisk behandler oplysningerne på de givne parametre, hvilket gør deres anvendelse er praktisk talt ubegrænset. For eksempel er der robotter, der rapporterer nyheder, vejret, valutakurser, og andre nyttige oplysninger. Hvis du gør det, kan de i det aktuelle tidspunkt, og brugerens anmodning.

En af de første robotter, der er blevet skabt i denne ansøgning, er "Anton robot". Med hjælp fra den officielle klient kan installeres af alle, herunder det russiske sprog i "telegram". På "Android", som, ja, og alle understøttede operativsystemer, skal du sende en sms og modtage en fil med lokalisering, der svarer til den indstillede systemet sprog.

Russiske sprog officiel klient

Lad os tage et nærmere kig på, hvordan Russified "telegram" til "Android", hvis du beslutter at hente den officielle klient. Overvej nogle af de mest enkle og lette at implementere muligheder:

  1. Som Russified "telegram" til "Android" med "Anton robot." Den installerede program fra listen efter brugernavn, finde @telerobot. Det er muligt at identificere ikonet for søde. Når du opretter en snak med ham, skal du sende en kommando i stil med følgende: locale [operativsystem] [sprog lokalisering]. I vores tilfælde vil det se sådan ud: locale android ru. Næsten med det samme på din smartphone eller tablet kommer Russian.xml fil. Det er nødvendigt at hente og installere. Efter genstart af officiel ansøgning klienten vil finde et fuldt russisk grænseflade.

  2. Som Russified "telegram" til "Android" på andre måder. "Anton" - embedsmand, men ikke den eneste bot, som kan rekvireres russisk. Der er stadig et par af hans jævnaldrende. For eksempel @tgrusbot distribuerer den nyeste version af lokalisering til smartphones og stationære klienter. Den adskiller operative tilføjelse af nye sektioner efter opdateringen. Hertil kommer, at i RuNet kan du finde flere sider dedikeret til programmet og dets indstillinger. De indeholder som regel detaljerede instruktioner om, hvordan du installerer oversættelsen, og du kan downloade yderligere lokalisering filer selv.

Som konklusion

I denne artikel har vi forsøgt at dække alle mulige måder og muligheder russificering messenger Telegram og dets analoger. Nu, hvis du vil kan du deltage i hans hær af brugere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.