SundhedSygdomme og betingelser

Sådan bliver smittet med hiv og aids?

Hvad er HIV-infektion, sandsynligvis kender hver voksen. Desværre, menneskeheden har stadig ikke kommet op med måder at behandle denne sygdom. For at undgå problemer, du har brug for at vide, hvordan at blive smittet med hiv. Mange mennesker tror, at infektionen breder sig gennem luften. Denne opfattelse er forkert. Læger give et klart svar, de situationer, hvor du skal slå angst. Mere om det i denne artikel.

Hvordan har hiv?

Mange forskere er stadig skændes om, hvor gjorde denne infektion. Dens oprindelse er ikke kendt. For nylig, læger er tilbøjelig til at tro, at årsagen var en abe. Det første tilfælde af infektion blev fundet i jægeren, der dræbte aben slagtet. Men de ting er, at virus i disse dyr blev ikke påvist i blodet. Det har lignende celler, men stadig ikke det samme. Måske virussen simpelthen muteret i humant blod, og folk lærte om denne frygtelige sygdom, ligesom AIDS.

Til dato, der er en version, at sygdommen er blevet kunstigt skabt i hemmelige laboratorier. Og er klar, som masseødelæggelsesvåben.

Faktisk ikke så vigtigt, hvor virussen stammer, det vigtigste - at vide, hvordan at blive smittet med hiv. Årligt vært internationale konferencer, foredrag, som giver et detaljeret svar på dette spørgsmål. Blandt andet i skolens program være sikker på at medtage temaet for biologi lektioner afsat til dette spørgsmål. Børn har også brug for at vide alt om sygdommen, for at minimere risikoen for infektion.

Smitteveje af HIV-infektion

Mange har spurgt læger som smittet med hiv? Mærkeligt, men i det 21. århundrede er ikke alle voksne kender svaret på dette spørgsmål. Og det er trist. Efter alt afhænger af viden om deres helbred. Så er der flere smitteveje:

 1. Sex uden kondom. Husk, ingen piller, stearinlys, spiral vil ikke være i stand til at beskytte dig mod virus.

 2. Gennem blodet. Denne metode kaldes parenteral. I fare er narkomaner, der deler kanyler.

 3. Gennem moderens placenta til det ufødte barn. Læger kalder det en lodret måde. Der er tilfælde, hvor barnet infektionen kan undgås. Dette sker, når en gravid kvinde forbruger de nødvendige forberedelser til alle 9 måneder af drægtigheden. Naturlig fødsel i dette tilfælde tilladt kun skulle kejsersnit. Amning også uacceptabelt.

 4. Blodtransfusion. Tilfælde af infektion er ekstremt sjældne.

 5. Fra patientens læge. Dette sker ved drift eller anden kirurgi, og kun i de tilfælde, hvor infektionen er ikke Meddeler om hans sygdom. Heldigvis er disse tilfælde er sjældne, fordi sygeplejerskerne altid arbejde handsker, og kender forholdsregler.

Efter at have læst ovenstående oplysninger, bør du være i stand til at besvare spørgsmålet: "Hvordan til at blive smittet med hiv"

Vær forsigtig

I gymnasiet, er foredrag afholdes årligt og åbne klasser om emnet af AIDS. Og dette gøres ved en tilfældighed. Det er vigtigt, at de unge ved, hvordan folk bliver smittet med hiv.

I de fleste tilfælde, det sker i løbet af ubeskyttet samleje. Faktum er, at infektionen er fundet i store mængder i den mandlige sædceller og endometriet. Samtidig, hvis en af partnerne har mikrorevner mucosal infektion forekommer i 95%. Det eneste forsvar i dette tilfælde - kondomer. I så fald skal de være af god kvalitet, ikke forfaldne, velkendte mærker. Vælg ikke en ultra-tynd serie. Tætheden skal maksimeres.

Det er bedre ikke at have sex med uprøvede partnere i tilfælde af gynækologiske sygdomme og cervikal erosion. I dette tilfælde er risikoen for infektion så højt som muligt. Det samme gælder for analsex. Væggene i anus er så tynd, at mikrorevner ikke kan undgås. Dette forklarer, hvorfor mange homoseksuelle lider af hiv.

Husk: spiral, svangerskabsforebyggende piller, injectables, hormonelle plaster, kan stearinlys beskytte dig mod uønsket graviditet, men ikke med HIV-virus vil spare.

Mange undrer sig: "Hvad er chancerne for at pådrage HIV ved at bruge kondom under sex?" Risici er reduceret til næsten nul.

Narkotika - dom

En anden måde for infektion - gennem blodet. Det meste af denne risiko er narkomaner, der bruger en sprøjte. Sandsynligheden for at pådrage HIV ved hjælp af en nål, som allerede anvendes, er 65%. Og det er mere end halvdelen. Det vil sige, hver gang præsenterede sig fremmed nål, er chancerne for 50 til 50. Det er en masse.

Især boom af AIDS i mennesker med afhængighed, er faldet til 90 år. I disse dage, har stofmisbrug blomstrede, og engangssprøjter koste en masse. Derfor, hvordan man erhverve dem selv individuelt, var det ikke.

Nu er andelen af mennesker, der lever med hiv og brugen af genanvendelige sprøjter faldet betydeligt. For det første har en oplysningskampagne hjulpet, begyndte folk at indse, hvor alvorlig og snigende sygdom. For det andet på sprøjterne priserne er faldet betydeligt.

Hvis du stadig er interesseret i spørgsmålet: "Hvad er chancen for at blive smittet med hiv fra en nål anvendes af patienten?" Svaret på dette er ganske enkel. Desværre, ville det være 100%. Virus komme ind i blodet, kroppen ikke efterlader nogen chance for at overvinde HIV-infektion, uanset hvor stærk var immunitet hos mennesker.

Desværre, der er tilfælde af børn smittet, at finde sprøjter med kanyler på gaden begynder at spille med dem. Gør det i hvert fald umuligt. Ingen kan garantere, at på nålen - blod fra en inficeret person.

Tænk om fremtiden for børn

Vordende mødre bør være sikker på at tage en HIV-test. Ved registrering i en hvilken som helst hospital, er dette et must. Analysen er helt gratis, og næsten smertefrit. Med vene blod udtages og sendes til laboratoriet. Et par dage senere klar til at svare. Hvis det er positivt - kroppen af den kommende mor er inficeret.

I dette tilfælde ville være relevant for spørgsmålet: "Hvad er sandsynligheden for at blive smittet med hiv i et barn, der er i livmoderen" Der er risici, og de er ganske høj. I 30% af tilfældene barnet er født med hiv. Dette problem kan opstå, hvis moderen ikke får en ordentlig behandling i løbet af den fødedygtige, amning.

En høj sandsynlighed for at pådrage hiv, når barnet naturlig fødsel, hvis en mor er koncentreret enorm mængde af virus i slimhinden i livmoderen. Derfor, i de fleste tilfælde gør et kejsersnit for at beskytte barnets helbred.

Sundhedsarbejdere i fare

Folk, der er forbundet med medicin, er også i fare. Chancerne for infektion er ganske ubetydelig (0,3%), men stadig de er der. infektioner efter dentale instrumenter blev registreret, som er dårligt behandlet.

Før operationen patienten skal tage blod for HIV. Hvis resultatet er positivt, at sundhedspersonale overholder alle sikkerhedsforanstaltninger.

Er der forebyggende foranstaltninger?

Måder at blive smittet med hiv er blevet beskrevet ovenfor, men er der nogen forebyggende foranstaltninger? Mange mennesker tror, at du har brug for konstant at vaske hænder, desinficere plads og alt sådan. Men dette er ikke tilfældet. Husk: Du kan kun blive smittet, hvis blod, sæd eller modermælk blev syg på den beskadigede slimhinde af en rask person. For at undgå dette, skal du gøre følgende:

 1. Under sex, altid bruge et kondom.

 2. Brug ikke genanvendelige sprøjter.

 3. Hvis nålen fundet på gaden, skal du sørge for at bære handsker disponere over den, så den ikke bliver et legetøj til børn.

 4. Før planlægning graviditet blive testet for hiv.

 5. Hvis en virus er fundet i blodet, mens drægtighed følge alle lægens anbefalinger.

Alle disse enkle regler skal udføres af folk, og så sygdommen i det 21. århundrede vil være at vinde.

Vær ikke bange

Mange undrer sig, "Hvordan kan ikke få hiv?":

 • Gennem dagligdags genstande. Selv hvis du bor i lejligheden inficeret person skal du ikke være bange for at bruge et håndklæde, bestik, sengetøj og meget mere.

 • Ved luftbårne dråber.

 • Gennem kysse. Forskere har vist, at for infektion er en dråbe blod. Men du har brug for 4 kopper spyt for at opnå den ønskede koncentration.

 • Gennem dyrebid. Myg, væggelus og andre blodsugere kan ikke være bærere af HIV-infektion.

Husk: muligheden for at blive smittet med hiv i den hjemlige miljø er reduceret til nul. Historien blev ikke registreret en eneste lignende sag.

Hvem skal være på vagt

Risikoen for at blive smittet med hiv hver person, der ikke overholder de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger. Men der er visse kategorier af personer, der er mest udsatte:

 • homoseksuelle;

 • misbrugere;

 • mennesker, der fører en umoralsk liv;

 • børn, der er HIV-smittede i livmoderen af en kvinde.

Statistik bekræfter, at mænd er inficeret med virus i 70%.

Til lejemålet analyse

For at afgøre, om du har virus, er det tilstrækkeligt at tage en blodprøve. Dette kan gøres på en hvilken som helst distriktet hospital eller en speciel medicinsk center. Analyse helt gratis. Pass det kan være hvem som helst. Hvis du ønsker at have mulighed for at bruge det anonymt. Nok til at passere blod fra en vene, og efter et par dage vil være klar til at svare.

Der er hurtige test, der sælges på apotekerne. deres omkostninger er ganske høj, og resultatet er klar i 40-50 minutter. Saml nok spyt, og sat på en særlig teststrimmel, der er vedlagt. Læger er på vagt over for en sådan diagnose, og det er ikke specielt har tillid til.

Er det muligt at helbrede sygdommen?

Chancen for at blive smittet med hiv fra en person, der ved alt om denne sygdom er næsten nul. Observere forebyggende foranstaltninger, folk holder deres liv. Indtil nu menneskeheden ikke har opfundet en kur mod AIDS.

På denne konto, er der mange versioner. Nogle mener, at virus blev skabt kunstigt for at blive en masseødelæggelsesvåben mod menneskeheden. Uanset hvad det kan være i virkeligheden, ingen af laboratoriet har ingen vaccine i verden, hvilket vil bidrage til at helbrede de syge.

Selvfølgelig, lægemidler langt trådte frem, der er medicin, der hjælper til at forlænge levetiden af patienter med HIV. De bidrager til at opretholde kroppens, forbedre immunitet. Men det er desværre kun med til at forlænge livet, ikke helbrede sygdommen.

Sådan beskytter børn?

Hver læse artiklen ved, hvordan man blive smittet med HIV. Og uanset om du ønsker at tale om det til børn og unge? Utvivlsomt. Efter alt, de modtagne oplysninger, afhænger af deres liv. Du skal vide, at sygdommen er uhelbredelig.

Det kan synes som små børn kan blive smittet? Brainer. Og sådanne tilfælde er ikke ualmindelige. Det faktum, at stofmisbrugere ofte samles i parker, hvor børnene gå. Forlader deres sprøjter med nåle i buske, sandkasse, på gyngen, de ikke forstår, hvad en alvorlig fare og kunne bringe mad til børn. Efter alt, børn er interesseret i nye ting, de er glade for at starte dem spille, uvidende om faren.

Opgaven med forældre - til at følge nøje i de områder for børn. Ved konstatering pludselig en sprøjte, omhyggeligt bortskaffe det. Hvis et barn bliver prikket, nødvendigvis behøver at blive testet for forekomst af virus i blodet.

For teenagere, denne information er også vigtig. Det er vigtigt, at de ved, hvordan man bliver smittet med HIV og AIDS. Intet under skolerne åbne klasser afholdes på studiet og behandling af emnet. Disse tilhængere, der mener, at sådanne foredrag for skolebørn er uacceptable, fordi de er for små, forkert.

De vigtigste funktioner

Afslutningsvis endnu en gang vil jeg gerne minde begge smittet med HIV:

 1. Gennem blodet.

 2. Når ubeskyttet seksuel kontakt, når en af partnerne er syg.

 3. Fra mor til barn gennem modermælken, moderkagen og vaginal fødsel.

kan undgås Alle disse smitteveje. kun at overholde sikkerhedsforanstaltninger nok:

 • Under samleje at bruge kondomer af høj kvalitet. Andre metoder til prævention ikke yde beskyttelse mod virus.

 • Brug ikke stoffer.

 • De hospitaler bruger engangssprøjter.

 • Situationen er vanskeligere, når den vordende mor har et positivt testresultat. Mange mennesker spørger: "Hvad er sandsynligheden for at blive smittet med hiv baby" Faktisk det værste resultat findes kun i 30% af tilfældene. Hvis en mor særlig behandling finder sted, krummerne har en chance for at blive født sundt.

Pas på dit helbred, husk - det er den mest værdifulde ting, du har. Desværre, ingen kur mod AIDS. Forskere over hele verden kæmper med vaccinen, men til ingen nytte. Derfor observere elementære sikkerhedsforanstaltninger og nyde livet fuldt ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.