HobbyFuglekigning

Kun få ved, hvordan man ligne stære

Fugle har evnen til at flyve i lang tid og afregne alle meget aktiv. De fleste af dem bor i skoven, og kun nogle få - i bygderne tæt på manden. Observere adfærd og vaner af fugle - en meget behagelig oplevelse. Hvis du er interesseret i at vide, hvordan man kan se på stær, så læs denne artikel.

Hvordan at skelne fra andre fugle

Ofte hører vi sang af forskellige fugle, men ved ikke, hvem det er der flyder gennem vores ører. Få, for eksempel ved, hvordan man ligne stære. Billeder i artiklen, vil hjælpe dig med at skelne mellem disse fugle blandt andre. Disse fugle bor i lavlandet.

Det ligner stære? På størrelse med en lille fugl. Dens længde fra 20 til 25 cm, og vejer mindre end 100 g, figur tæt. Halen er kort, bestående af 12 halefjer, vinger af moderat længde, stærke ben. Fuglen har en lang og skarp næb. Afhængig af tidspunktet på året er det er ved at ændre farve. Stære forår gå med en gul næb og i efteråret, han begynder at sværte. De har som regel en mørk farve med grønligt og rødligt skær. Når efteråret kommer, kan du opleve hvide pletter på fjerene af denne fugl, med forårets komme de forsvinder.

Ved ydre kendetegn kan bestemmes som er foran dig - mand eller kvinde. Den næb af den mandlige har en blålig plet. Den kvindelige på dette sted kan man se den røde plet. Den unge stær næb er sort og den brune farve af fjerdragt. I naturen kan du finde lyserød stær. I foråret hans krop er lyserød, hale, hoved og vinger er sorte. Ved efteråret fjerdragt stær igen bliver brun med tilstedeværelsen af pink og gul tidevand.

Starlings - fugle af tempererede breddegrader, nomadiske eller stillesiddende. De er meget klog, hurtig og nem rejse. Således fra swing fløj er støj. Nu da vi ved, hvordan man ligne stære, vil du være i stand til at observere dem, er det meget interessant at gøre.

Stær som en særskilt art

I naturen er der 100 arter af fugle. Men på alle kontinenter mødes stær vulgaris. Dette er en særskilt art af slægten stære. det er hjemsted for de vestlige regioner i Asien og Europa. Normalt er disse fugle ikke migrere om vinteren. Fra den nordøstlige områder, de flyver sydpå, kun hvis der er en sandsynlighed for forekomst af ekstrem kulde.

Stær i avl sæson danner kolonier, som normalt flere par fugle. Settle dem fra hinanden i en afstand på 10 til 15 meter. Disse fugle har tendens til at rejse i pakker. Det kan være der er snesevis af enkeltpersoner.

Stære lever af vegetabilsk materiale, insekter og kan endda spise affaldet tilovers fra folket. Fødevarer de foretrækker at producere i luften eller på jorden. Denne fugl får orme og larver fra jorden med sit næb. Stære er meget glad for frugt, bær, frø og grøntsager. De er meget klog næb kan rive skraldeposer at spise madrester.

Adfærd og levested

Starlings godt træk på stilke af siv og grene af træer. Falder til jorden, gå langsomt. Når man ser ud for et måltid, begynder de at tiden vippe hovedet, dreje til højre og til venstre. Disse fugle - gode sangere. De har en høj, lidt ru stemme. De har tendens til at efterligne den sang af andre fugle og endda menneskelige stemme. Kan efterligne brægen af får, croaking af frøer, snap pisken, hundens gøen. Stære lærte at skildre støjen fra skrivemaskine eller lyden af en mobiltelefon opkald. Når de ankommer i foråret fra syd, syngende stemmer af subtropiske fugle.

Stære lever i fladt terræn. De kan findes fra den nedre til mellemprodukt varme zone. Stære reden opfyldt i lukkede rum. Det kan være hul, uddybning de stejle skråninger, revner i klippen og jord dæmning. Hvis fuglene yngler i bygderne, så arrangere deres reder under tagskægget af huse, under altanerne og i forskellige nicher.

Hvor mange gange om året, udrugning

To kløerne på æg om året i tilfælde af stære i de midterste og sydlige regioner. I de nordlige breddegrader, de lægger æg en gang om året, i murværket kan være 4-7 plain blålige, hvidlige eller grønlige æg. Chicks Inkubation varer fra 2 til 3 nedel.Takoe samme tid er nødvendig for deres fodring. Meget sjovt billede ligne stære, når blot udklækket fra ægget.

Starling forhold med andre repræsentanter for dyr og mennesker

Nu ved du, hvad stær i livet. Det er værd at vide om hans forhold til en person, andre fugle og dyr. For eksempel kan de være en stor fornøjelse at være omkring og en fritte med ham at spise mad. I deres kolonier af disse fugle ikke tolerere udenforstående.

Starling bringer folk bruger til at redde grønne områder fra insekter. Flokke af fugle er godt gødet jord deres ekskrementer. I foråret stære vandre gennem markerne med råger. Siden oldtiden, folk at vide, hvad det ligner Starling og hvad dens dimensioner gjorde birdhouses at fugle ville leve komfortabelt. De virkelig bekymrer sig om deres afkom og altid bringe til reden for at fodre kyllinger.

Skader på landbrug

I Rusland er de stære ofte findes i værfterne af boliger. Ejerne, vel vidende, hvordan man ser stære, beundrer dem. Den sang af denne fugl lykkelig menneskelige hørelse. Ved karakteren af de stære er meget tillidsfuld og modig. I midten af sommeren af de unge fugle flyver ud af reder og støjende flokke begynder at vandre gennem engene. I efteråret perioden fra midten af september til begyndelsen af oktober, og begynder at migrere stære. Mange af dem afgår i begyndelsen af november, når den første sne falder. Om vinteren, enlige stære og små flokke af dem er stadig i den præ-vinter varme. I løbet af denne periode med massiv klynge kan blive en alvorlig trussel mod landbruget. De begynder at hakke bærrene og spise kornafgrøder, og dermed forårsager betydelig økonomisk skade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.