Sport og FitnessUdstyr

"Stealth Navigator 550": en gennemgang af modeller, specifikationer, anmeldelser

Hvor dejligt efter arbejde at sidde på cyklen og bare ride. Det hjælper til at slappe af og slippe den stress, der er akkumuleret i løbet af hele dagen. Men du skal have en cykel. I dag vil vi tale om "Stealth Navigator 550". Hvad er hans styrker, svagheder, tekniske egenskaber og funktioner? Du er nødt til at finde ud af.

Lidt om den "Stealth"

Cykler i dette selskab er lavet i Rusland. Derfor er prisen ikke er for høj. Virksomheden "Stealth" meget rig opstilling. Du kan finde nogen model med alle og enhver specifikation. Faktisk er "Stealth Navigator 550" er typisk, som de siger, ashanbaykom. Disse ting udtrykket betyder, at modellens varianter af denne skattemæssige, som sælges i "Auchan". Om kvaliteten af produkterne er ens. Mange af delene er købt i den nærliggende "Keith" for meget latterlige priser og derefter simpelthen samles her. Så det viser sig cyklerne "Stealth".

Generelt om "Stealth Navigator": studere rammen

Hver cykel har nogle særlige karakteristika. Denne cykel har en særlig ramme geometri. I den mest almindelige, den består af en simpel trekant (geometri, ved den måde, betragtes som en af de stærkeste stykker). De designere, der skabte hjulet "Stealth Navigator 550" ikke ønsker at designe noget standard. På grund af dette, fik han en underlig ramme geometri: overrør er svejset til bunden lige i midten. Det viste sig noget i retning af en ligesidet trekant med den udgående stråle. Det er uklart, hvad der er så specielt konstruktion er bedre end standarden, hvilke fordele tilbyder det? Men du kan fortælle et overblik, det ser ikke alt for tiltalende.

Det er også vigtigt at vide, hvor meget en cykel "Stealth Navigator 550". Dens pris er omkring syv tusinde. Det varierer fra år produktion og butikken, hvor modellen er solgt.

Om suspensionen i "Stealth Navigator"

Der er to typer af cykel, som afviger på ophængningsindretningen. Denne hardtail og dvuhpodvesy. I første omgang kun en forgaffel, mens den anden to afskrives på alle hjul. På grund af denne dvuhpodvesy meget tung, men de er egnede til alle former for spring, skiløjper og så videre. Hardtail er mere designet til en gåtur langs skovstier, den nemme vej og så videre.

Hvis vi taler om afskrivning, så er denne cykel tilhører en klasse hardtail. På engelsk betyder det "stærk bagende." I modsætning til andre modeller af mange "Stealth", den "Navigator" der er ingen bageste suspension. Han kun tilgængelig konventionel forgaffel, som er i det hele mountainbike. Men jeg vil gerne sige, at en god fjeder-elastomer systemet ikke er sat på cyklerne i denne klasse. Der er sandsynligvis værd en billig vare, som den ønskede effekt er næsten ingen give.

Specifikationer "Stealth Navigator 550"

Vi ser straks, at det hører til en klasse af mountainbikes. Det betyder, at det er muligt at gå på vejen, de skovstier, og så videre. Den er designet både voksne og børn, er en universel model. Den vejer sytten kilo, at dens klasse er acceptabel. Men det er uden at tage hensyn til eventuelle partier af: for- og baglygter, kuffert, poser, speedometer, og så videre.

Det er også vigtigt at vide, at rammen er lavet af stål. Dyrere modeller er lavet af en aluminiumslegering. Stål - et billigere materiale. Fra det, tendens til at gøre low-end modeller. "Stealth Navigator 55 '0 netop til sådan tilhører. Stål, i modsætning til aluminium, er udsat for korrosion. Derfor er det bedre ikke at spille Gåture i regnvejr. Det er også nødvendigt at observere de korrekte opbevaringsbetingelser (ikke forlader vinteren på balkonen våde områder Åbne eller andre).

Hjul og transmission

Ligesom alle mountainbike, det er monteret dvadtsatishestidyuymovye hjul. Dæk nødvendigvis posere med aggressiv slidbane, fordi det skal bruges til racing på jorden. De er brede og tunge, ligesom alle dæk til mountainbikes. Det eneste, her er godt - det er fælgen. I modsætning til rammen, de er lavet af en aluminiumslegering. De er lette og holdbare, fordi designet er specielt forstærket.

"Navigator" - en high-speed cykel. Han har enogtyve hastighed. Skifter er det mest enkle, men hvis de justerer, vil de være ordentligt udføre sin funktion.

"Stealth Navigator 550": anmeldelser

Meninger om denne cykel er meget anderledes. Nogle ejere mener, at denne enhed er ganske god, mens andre mener, at det værre "stealth" slet ingenting. Den første kategori er som regel de mennesker, der bare er blevet cyklister. Det er derfor, de er tilfredse med dette valg. De er ikke klar til at bruge store penge på dyre cykler. Dem, der allerede har en vis erfaring, kan umiddelbart vurdere kvaliteten. "Stealth Navigator", selvfølgelig, tilsyneladende designet til off-road, men i virkeligheden dens levested område - det parker. For dem, der har en større og tæller ikke, modellen passer på det tidspunkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.