Åndelig udviklingMeditation

Astral projektion: hvad er det, og hvordan man får det?

Forestil dig at du lægger dig ned på sengen, lukkede øjnene, og når du åbnede dem, svæver du på en eller anden måde over din krop. Du er bevidst, men det er ikke "dig" med hvem du identificerer dig selv med dit ansigt, dit tøj og tilbehør, men den virkelige "dig", din sjæl. Du kigger på din krop og indser, at du kan flytte, som om du har lært at flyve. Du siger farvel til din krop og begynder at flytte rundt i stuen, ned ad trappen, svømme ud af døren, og så vågner du op. Dette er en af formerne for astralprojektionen, som ofte kaldes oplevelsen "uden for kroppen". Nogle mennesker rapporterer, at de formår at opnå astral fremspring, når de sover halvt, mens andre har oplevet det samme, da de var på dødens kant. Nogle mener, at dette er en forfærdelig oplevelse, mens andre anser det for beroligende og spændende, fordi det synes at være en chance for at bevæge sig rundt i den fysiske verden ved kun at bruge deres astrale kroppe. Hvis du nogensinde ville prøve astral projektion eller i det mindste bare lære mere om det, er denne artikel til dig!

Hvad er astralprojektionen?

Astralprojektionen er et esoterisk udtryk, der beskriver en tilstand, hvor sjælen forlader den fysiske krop og går ind i astrallegemet. Når astral projektion finder sted, forstår du dette og er i en bevidst tilstand. Mange mennesker kan se på deres krop og genkende det. Det siges, at astralprojektionen er en "udkropsoplevelse", der kan opnås under søvn, dyb meditation og selv når du er vågen. Så vidt vi ved, studerer de fleste mennesker, der er i stand til at opleve astral projektion, selv at studere den fysiske verden, de kender. Det siges imidlertid, at selv Akashic Records kan nås fra denne stat, og du kan rejse gennem tiden og endda kommunikere med andre mennesker (og nogle gange med andre astrale fremskrivninger). Det er vigtigt at bemærke, at de fleste mennesker ikke oplever tredimensionelle fysiske begrænsninger under astral projektion. For eksempel kan mange sjæle, der er i astrallegemet, svæve og flyve. Astral projektion er meget forskellig fra drømme, selv bevidste. Når du ser drømme, er du i en ubevidst tilstand. Når du ser lyse drømme, indser du normalt, at det er en drøm, derfor kan du manipulere begivenheder og dermed kontrollere din søvn. Men når du er i en tilstand af astral projektion, forlader din sjæl bogstaveligt din krop, og du styrer det bevidst.

Teknikker til opnåelse af "out-of-body experience"

Selv om mange mennesker bevidst ikke har planer om astral fremskrivning, siger de at du kan bruge nogle teknikker til at hjælpe dig selv med at opnå denne tilstand. Hvis du er interesseret i at prøve astral projektion, bør du prøve en af følgende teknikker.

Teknologi af reb

Alt du skal gøre er at forestille sig et reb, der hænger fra loftet lige over din krop og derefter strække armene i dit "astrallegeme" til det. Du kan føle dig svimmel, det er normalt. Du skal koncentrere dig om at klatre op i tovet.

Se hvordan du falder i søvn

Denne metode kræver, at du gør en alvorlig indsats, når du falder i søvn. Du bliver nødt til at fortælle dig selv, at du vil se på, hvordan du falder i søvn. Derefter bliver du nødt til at holde dig vågen gennem hele processen med at dykke i søvn. Konsentrere dig om enhver fornemmelse i din fysiske krop, da dette vil hjælpe dig med at flytte ind i astralet.

Wake-up teknik

Dette er ikke en meget behagelig teknik til dem, der kan lide at sove. Du skal indstille alarmen i et par timer tidligere, end du vil stå op, og når det drejer sig, skal du bare slukke for det. Dit sind vil være vågen, du vil styre din bevidsthed, men din krop vil sove. Dernæst skal du handle på samme måde som i det foregående tilfælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.