SundhedAlternativ medicin

Brok af halshvirvelsøjlen: behandling af folkemusik retsmidler, symptomer, mulige årsager og funktioner

Forstyrrelser i diskusprolaps nucleus pulposus og output i udlandet, diagnosticeret på niveau med den halshvirvel - er herniation af halshvirvelsøjlen. Årsagerne skyldes som udvikler sygdommen kan være meget forskellige. Hver af dem fører til afbrydelse af rygmarvskompression og blodkar.

Oftest er sygdommen diagnosticeres i mennesker i alderen tredive år. I nogle tilfælde vises brok som følge af tungt fysisk arbejde, og ofte sygdommen er diagnosticeret hos mænd.

årsager til

Der er mange grunde på grund af hvilken den diskusprolaps halshvirvelsøjlen forekommer. folkemusik retsmidler Behandling med til at håndtere sygdommen i de tidlige stadier.

Herniation kan provokeret af følgende årsager:

 1. Som en komplikation af slidgigt. Dette er en af de mest almindelige årsager, der fører til udviklingen af et brok.
 2. Spondylosis. Når betændelse i leddet mellem hvirvlerne opstår unormal fordeling af belastningen af gearmotoren skyldes som den er deformeret.
 3. Zag hals.
 4. Skade til halsen.
 5. Udførelse af samme type af bevægelse over tid.
 6. Langvarig udsættelse i en akavet stilling.

Når en diagnose, valgte behandling brok hals folkemedicin, narkotika, eller kirurgisk.

Risikoen gruppe omfatter mennesker, hvis arbejde indebærer tunge løft, drivere kontoransatte, atleter og folk, der fører en stillesiddende livsstil.

kliniske manifestationer

Diskusprolaps halshvirvelsøjlen manifesteret ved følgende symptomer:

 1. Skarp smerte, som manifesterer sig pludseligt. Det er lokaliseret i nakke, hoved, skuldre. Når du forsøger at flytte mine arme eller dreje hovedet smerten intensiveres.
 2. I de tidlige stadier af patologien manifesterede mild klinik som migræne, følelsesløshed i fingre, tør hoste, øget blodtryk. På denne baggrund kan de kliniske symptomer på en brok længe forblive uopdaget.
 3. Bevægelse i halshvirvelsøjlen skarpt begrænset.
 4. Når Pumpning brok forekommer tinnitus, hyppig svimmelhed. I sjældne tilfælde kan en formørkelse af øjnene. Patienten kan lejlighedsvis miste bevidstheden. Denne manifestation er forbundet med vækstkarakteristikaene af brok, som komprimerer de blodkar, der forsyner hjernen. Som et resultat, ilt sult forekommer, dermed hovedpine, besvimelse.

Udover almindelige manifestationer brok ledsaget af specifikke symptomer er typiske for nederlaget visse ryghvirvler.

4-5 nederlag af anden ryghvirvler. Ved at dreje hovedet, hæve hænder, der er en smerte i nakken, er overarm svækkelse. Smerten er altid til stede, og er en kedelig karakter.

6-7 nederlag af anden ryghvirvler. Med nederlag sjette ryghvirvel smerter udstrålende til albuen, biceps, følelsesløse fingre. triceps smerte antyder disc læsioner mellem 6. og 7. ryghvirvler.

Nederlaget for det 7. livmoderhalskræft og 1. brysthvirvel. Når smerten mellem den syvende livmoderhalskræft og første brysthvirvel, synes følelsesløse små fingre på begge hænder.

2-3 nederlag anden ryghvirvler. Smerter i hovedet, sløret syn, følelsesløshed i tungen.

Besejre 3-4th halshvirvel. Hæmmet ved at dreje kroppen, hovedet. Hovedparten af der.

I de tidlige stadier er det ikke let at genkende en brok af halshvirvelsøjlen. Behandling af folkemusik retsmidler, medicinsk behandling, fysioterapi - en metode til at komme af patologi er i de tidlige stadier af udvikling sygdom. I tilfælde af sen påvisning af sygdommen er tildelt kun kirurgi.

Udøver

Hvis diagnosen "herniation af halshvirvelsøjlen", især behandlingen involverer særlige øvelser i de indledende faser. De hjælper til hurtigt at genoprette mobilitet af ryghvirvler, samt bidrage til en reduktion af brok.

Gymnastik komplekse omfatter:

 • opvarmning;
 • forskellige vand behandlinger;
 • øvelser designet til at varme op rygsøjlen;
 • en lang tur, og i nogle tilfælde kan gives lys jogging.

Følgende øvelser brok i halshvirvelsøjlen kan gøres derhjemme:

 1. Stående udføre vippe hovedet frem, forsøger at få brystet hage. Når du udfører tilbage øvelser bør forblive lige. Hvis ikke, så kan du blive en væg.
 2. Stående udføre tilt dit hoved til venstre og højre, forsøger at få skulderen øre.

Øvelser udføres langsomt, ikke mere end ti gange i én tilgang.

Under sygdom eksacerbationer øvelser er kontraindiceret.

Behandling af folkemusik retsmidler

Behandling af folkemusik retsmidler foregår i de tidlige stadier og giver positive resultater i diagnosen "herniation af halshvirvelsøjlen." Men før du begynder at bruge tinkturer, afkog og andre medikamenter, bør du konsultere din læge. Du kan ikke selvmedicinering, da dette kan føre til alvorlige komplikationer.

Udført national behandling af diskusprolaps halshvirvelsøjlen at mindske smerter, for at fjerne inflammation og forbedre den generelle sundhed af patienten. Det bruger en række midler: tinkturer, komprimerer med afkog af urter og salver.

smertelindring

Brugen af lægemidler baseret på hestens fedt giver dig mulighed for at tage smerten. Til fremstilling af: fedt findeles og afkølet i køleskabet. Før brug blev det opvarmet til stuetemperatur. De anvendte midler som et kompres: fedtlag påføres det angrebne område, er den øverste film påført, så - varmt tørklæde. Den kompres er tilbage for natten. Efter 3 timer efter påføring fedt patienter føler lettet.

Komprimer med brugen af hesten fedt gjort dagskurs - 7 dage. Derefter en ugelang pause gjort. Hvis smerten kommer tilbage, derefter gentage behandlingen.

Hvis du hurtigt vil slippe af med smerter under anbefales af dagen til at massere med fyr olie. Han udførte med lette cirkelbevægelser. Til olien, kan du tilføje lidt fedt. Den resulterende blanding godt Analgetisk herniation af halshvirvelsøjlen. folkemusik retsmidler Behandling indebærer også brugen af en blanding af fyrretræ olie og honning. Sådan masse hjælper ikke kun lindre smerter, men forbedre omsætning, mætte cervikale gavnlige sporstoffer.

Efter massage, nakke indpakket tørklæde.

Komprimer med hvidløg

For at gøre en komprimere, har brug for 300 gr. hvidløg. Kinks rengøres og ledes gennem en presse eller vridemaskine. Den resulterende opslæmning hældes et glas vodka. Kapacitet, som vil gennemtrænge betyder tætsluttende låg og anbringes i et mørkt sted i 2 uger. Efter dette tidsrum infusionen bruges til at komprimere, hvilket bidrager til effektivt at fjerne smerter i nakken.

At komprimere taget gaze eller enhver tilgængelig klud fugtet med en opløsning og anvendes på ømme punkt. Indlagt på toppen af tørklæde. Compress holdes i 5-6 timer og derefter fjernet. Huden gnides med en tør klud.

Hvidløg pakker er lavet på en dag, indtil bedring.

Kalanchoe i behandlingen af brok

Kalanchoe stor hjælp kur cervikal osteochondrose med en brok. Behandling af folkemusik retsmidler, der er sammensat af Kalanchoe, omfatter udarbejdelse af værktøjer til at komprimere. For at gøre dette, tager de plante blade og knust ved hjælp af en kværn eller blender. Den resulterende opslæmning blev spredt på gaze og påføres på det angrebne område. På toppen af en kompres lavet opvarmning tørklæde eller håndklæde.

Mælkebøtte fra brok

I forskellige lidelser almindeligt anvendt mælkebøtte. Dette anlæg har unikke terapeutiske egenskaber. For at lindre tilstanden af patienter med velafprøvede Sirup af mælkebøtte blomster. For at forberede det, skal du bruge: 2 liter vand, en mellemstor citron, gennemsnitlig pære, 2 kg sukker og 300 gram. mælkebøtte blomster. Vand sættes på ilden og lad det koge. Så, i en kasserolle sted alle ingredienser undtagen sukker. Det tilsættes i en halv time og kog i yderligere 30 minutter sirup. Efter afkøling af siruppen tage en spiseskefuld tre gange om dagen.

helbredende urter

Til behandling af brok kan fremstilles ved infusion af samle forskellige urter. For sin forberedelse er taget i lige dele skyder blåbær, vilde roser, blade tranebær, lumbago eng, pochechuyny Pileurt, vejbred, krydrede. Urter blandes. Hvorefter blandingen udtages og halv kop hældes 0,5 liter vand, sat i et vandbad. Betyder forbereder sig på en halv time, derefter infunderes nat. Accepteret klar infusion af en halv kop to gange om dagen efter måltider.

gran olie

Æteriske olier er kendt for deres unikke egenskaber. Blandt de mest effektive olier til behandling af diskusprolaps halshvirvelsøjlen gran stande. Det har en varmende virkning, reducerer smerte, hævelse løser.

Fir olie tilsættes et par dråber i en creme, der gnides ind i det berørte område. Overskudskapital fjernes med en tør klud.

For at forbedre opvarmning handling af olien kan blandes med hest fedt.

Hør nogle siger, "Vi behandler folks midler herniation af halshvirvelsøjlen, og det bliver nemmere", - mange ikke tror, men forgæves. Efter indstilling fra den behandlende læge kan anvende et udvalg af traditionelle medicin, der hjælper til at bremse væksten af brok, lindre smerter, fjerne hævelse og returnere den normale tilstand af sundhed. Den vigtigste ting, gør ikke selvmedicinering. Det er bedre at bruge kun de værktøjer, der giver lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.