SundhedAlternativ medicin

Sådan vises ligtorne på fødderne derhjemme?

Hvordan skal vises ligtorne? Dette spørgsmål generer alle, der mødte en sådan ubehagelig fænomen. I tilfælde af en sådan tumorer person kan opleve smerte og ubehag, når du går. Især sådanne ubehagelige fornemmelser, hvis ligtorne har stang. Deres årsager bugne. Det kunne være eksterne faktorer, og problemer med arbejdet i de organer og systemer i kroppen.

Hvad er ligtorne?

Inden besvarelsen af spørgsmålet: "Hvordan at bringe ligtorne" - er at få styr på deres smag. I øjeblikket ikke skelnes mellem:

 1. Faste tæer. Callus er lukket stramt knude. Når du går, en person ikke oplever ubehag. Dog ofte opstår let smerte, når tryk påføres til majs. I de fleste tilfælde er det lokaliseret til hælen, laterale og plantare overflade på foden.
 2. Blød majs. Kallus i dette tilfælde er en åben tætning hud. Fra siden ligner et lille sår. Også majs kan ligne en boble fyldt med væske. Når du klikker på det beskadigede område en person kan opleve smerte. Oftest er denne majs dannet på interdigitale mellemrum.
 3. Callus med stangen. Denne majs har en rod formet som en kegle. Han går dybt ind i huden. I centrum af synlig gennemskinnelig callusområde med højere densitet eller stangen. Når du går, en person erfaringer er ikke kun ubehageligt, men også smerte. Oftest er denne majs dannet på side overflade 2-5 tæer, og på bagsiden af de interfalangealled.
 4. Fibrøse og vaskulær. Denne majs er yderst sjældent. Når vaskulær kallus i kernedelen kan passere blodkarret, og når den fibrøse - udvikle tætte hyperkeratose, udad ligner en honeycomb.

Så hvordan man får hårde ligtorne bør besøge en specialist smal profil. Nogle Fjern hård hud er ikke muligt hjemme. I et sådant tilfælde er tildelt til den hardware opbygning terapi.

interne årsager

Hvordan skal vises ligtorne? At komme i gang er at bestemme den egentlige årsag til callus. De interne faktorer bør omfatte:

 • forandringer i kroppen, når man har nået en vis alder: tendensen til at skade huden og tab af elasticitet, overdreven tab af fugtighed og så videre;
 • diabetes;
 • Gastrointestinal dysfunktion;
 • flad eller arbejdsstillinger lidelse;
 • rheumatoid arthritis;
 • Overdreven sveden fødder;
 • hypovitaminose og vitaminmangel;
 • neurologiske sygdomme;
 • knogle sporer;
 • fedme.

At udlede den tørre majs er på fingeren eller til fods, er det nødvendigt at fjerne den underliggende årsag. Først derefter kan du begynde at foretage kosmetiske procedurer og fjernelse af hård hud. Ved risiko omfatter også dem, der har overtrådt blodcirkulationen i benene og et svækket immunforsvar.

eksterne faktorer

Ofte opstår ligtorne på grund af eksterne faktorer. Disse bør omfatte:

 • gå på småsten og grus uden sko;
 • klasser nogle sportsgrene, såsom ballet, gymnastik, jogging, og så videre;
 • iført syntetiske sokker og strømper;
 • ubehagelige og stramme sko, der gnider dine fødder og tæer;
 • Iført højhælede sko;
 • iført sko på bare fødder.

Hvis du ikke overholder reglerne for personlig hygiejne og sikkerhed, er chancerne for forekomsten af tørre hård hud på fremmarch. Det er uacceptabelt at bære på arbejdspladsen ufikserede indlægssåler og strømper bred. I første omgang benene synes våd majs - vattersot. Derefter omdannes det til tørre. Hvis tiden ikke begynder hendes behandling, kan komplikationer forekomme.

Tegn på tørre hård hud

Udskriv den tørre majs med en lillefinger eller hæl kan ikke kun særlige stoffer, men også metoder til alternativ medicin. Før du begynder behandlingen, er det nødvendigt at bestemme, hvilke callus blev dannet. Tegn på tørre hård hud bør omfatte:

 1. Udseende. Majs har en grå eller gullig-hvid farve, en glat eller en ru overflade, rund eller oval form. Tørre calli kan være flade eller konvekse.
 2. Væv, der omgiver majs, kan være betændt og opsvulmet.
 3. Når målrettet pres på det beskadigede område, eller når du går smertefulde fornemmelser opstår.
 4. Nedsat følsomhed for væv.

Hvad kan være komplikationer?

Udskriv den tørre majs i hjemmet kan være en række forskellige midler. Gør dette et must, da der er risiko for komplikationer. For ham tilskrives forekomsten af bakterielle infektioner. I dette tilfælde, betændelse og smerter make gående umuligt. Desuden er de vækster er i stand til at komme videre. Med andre ord, for at vokse og capture områder mere sund hud. Når en sådan fænomen kur ligtorne meget vanskelig.

behandling løg

Som output ligtorne løg? For at forberede de nødvendige redskaber eddike essens. Det er nødvendigt at sætte løg og lad et stykke tid. Dette værktøj vil fjerne ligtorne og at blødgøre huden.

For at forberede stoffet, er det nødvendigt at skære løg i kvarte og sted i en eddike essens. Værktøjet bør indgyde i tre dage. Hver dag er du nødt til at gælde for det problem område på lap af pæren. Låsemidler kan være et klæbemiddel. anbefales Proceduren for natten. Om morgenen skal du skrælle plasteret og fjern forsigtigt den overskydende hud. Afslutningsvis skal du drys huden pulver. Forløbet af denne behandling er ikke mindre end 30 dage.

brug citron

Sådan vises ligtorne på fødderne ved hjælp af en citron? Dette værktøj kan bruges til at behandle ligtorne. Til at begynde at opvarme vand til damp og god hud i hendes fødder. Citron anbefales at tage frisk. Citrus omkostninger skæres i skiver. De skal sættes til den problematiske afsnit umiddelbart efter dampning og fikseret med gips.

Komprimer anbefales at lade på hele natten. Om morgenen den blødgjort overskydende hud fjernes omhyggeligt. Gentag nødvendigt at fuldføre forsvinden af tørre hård hud procedure.

Som output ligtorne propolis?

Propolis bruges ofte ikke kun til at bekæmpe de tørre hård hud, men også til fjernelse af ligtorne. Dette er den mest populære husråd. Propolis anbefales at gnide på et rivejern, og derefter påført på det problematiske område af huden. Oven i dette komprimere bør bære varme sokker.

Også, inden jeg skal sove, du har brug for at damp benene. For at udføre en sådan procedure anbefales til damp hud bremse i sodaopløsning. Den er forberedt simpelthen. To liter vand er nødvendigt at opløse en spiseskefuld bagepulver. Svæve ben bør være mindst 15 minutter. Efter dette, at et problematisk område, du har brug for at lave propolis, et plaster ordne det og lad natten. Conduct sådan terapi anbefales til syv dage.

Anvendelsen af hvidløg

Ikke alle ved, hvordan man får tørre majs folkemusik retsmidler. I dette alternativ medicin opskrifter bugne. For at slippe af tørre hård hud på fødderne, kan du bruge hvidløg. For at gøre dette, er du nødt til at rense grøntsager. fed hvidløg anbefales at slibe og blandes med en teskefuld eddike. Den resulterende masse skal indtaste melet. Er det tilstrækkeligt at en teske.

Komponenter nødt til at blande godt, at have noget som en test. Fra den resulterende masse skal danne en kage. Den bør anvendes til problemområder og fastgør tapen. Kompresset kan kun fjernes efter to dage. Herefter bør forsigtigt fjerne den blødgjorte majs.

Kartofler i bistand

Sådan vises den tørre majs på tå konventionelle kartofler? Denne grøntsag anbefales at bruge til fremstilling af komprimerer. For at gøre dette, skal knoldene renses, vaskes grundigt, og derefter riv den lille størrelse. Som et resultat, bør få en pasta. Det skal anvendes til problemområdet og lad den natten over. Kartofler er godt blødgør tør væv og tillader dem at forsigtigt fjerne. Det bør bemærkes, at pulpen fra rod brønd trækker interstitialvæske, så det kan bruges med våde vabler.

aloe

Problemet med tørre hård hud vil hjælpe aloe. Til at begynde, skal bladene af denne plante skæres og placeres i kulden. Dette vil forbedre fordelingen af saft. Efter at aloe blad skal skæres for at gøre cut og et sted at problemområder. For at rette det kan være almindelig plastfolie. Det vil også skabe en drivhuseffekt. Afslutningsvis anbefaler vi fastgørelse en komprimere bandage og sætte på varme sokker. Midler bør overlades på hele natten. Om morgenen den beskadigede hud kan fjernes.

almindelige tomater

Tomater kan lave en komprimere. Det anbefales at anvende de revne grøntsager. Den resulterende masse bør anvendes på det problematiske område, wrap med plastfolie, fastgøre bandagen. I slutningen af fødderne skal bære varme sokker. Komprimer bør forblive for natten. Om morgenen kan det være fjernet og fjerne tør hud.

Lotion anbefales dagligt i 7 dage. behandlingsforløb kan om nødvendigt øges. Kun en sådan regimen vil fjerne stilken kallus. Som et resultat, bør behandling af huden stoppet være en sund, ren og blød.

eddike essens

For at fjerne hård hud med stangen, kan du bruge eddike essens. For proceduren vil kræve en patch. Det er nødvendigt at holde sig omkring de ligtorne. Så har du brug for at slippe en dråbe af ufortyndet eddike på det område, hvor det synlige rod callus. En sådan terapi kan efter et par sessioner at få et positivt resultat.

Nu hvor du ved, hvordan man får tørre majs med stangen. Men for at anvende sådanne midler bør omhyggeligt for ikke at beskadige sund hud.

Celandine saft mod tørre hård hud

Saft af celandine - er et andet populært middel til traditionel medicin, som gør det muligt at behandle hård hud. Oftest er dette stof bruges til at bekæmpe vorter og vorter. Påfør saft af celandine anbefale til det område, hvor roden af synlige blærer. I dette tilfælde huden omkring callus er nødvendigt for at beskytte båndet.

Lav et bad

Da produktionen stang tørre majs med traditionelle midler er usandsynligt, at lykkes, er det muligt at udføre vandbehandling. Betragtes ideelle bad med sæbe og sodaopløsning. Denne procedure fjerner den tørre majs med en stav af lille størrelse.

Til fremstilling af opløsning skal opvarmes vand og tilsæt til det lidt sodavand og sæbe. Behandlingens varighed er mindst en halv time. Efter vedtagelsen af disse bade anbefales at fjerne resterne af tørre hård hud med en pimpsten. Hvis roden er ikke særlig lang, så efter 5-10, han kan falde ud på deres egne procedurer.

Desuden kan for at bekæmpe tørre hård hud tages sennep bade. Til dette formål, varmt vand er fortyndet pulver. Behandlingens varighed er mindst en halv time. Kursus - op til 10 sessioner. Efter et bestemt antal procedurer lille stang kan komme ud på egen hånd.

Ved slutningen af

Når du vælger en metode til håndtering af tørre hård hud værd at overveje, at ethvert middel kan have visse kontraindikationer og bivirkninger. Derfor, før anvendelse af præparater af Alternative Medicine rådes til at rådføre sig med eksperter. Selvmedicinering i dette tilfælde kunne føre til uønskede konsekvenser, og forværre tilstanden af huden. Behandlingen bør udføres nødvendigvis. proces anbefales ikke at køre, da roden kallus'en lettere at fjerne i den indledende fase, indtil den er udvidet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.